srootootoo 22.11.04, 10:59 Może ktoś z was będzie wiedział, gdzie mogę kupić biografię Kinskyego pt."Ja chcę miłości." No cholerka nigdzie jej nie mogę dostać.Buuuuuuuuuuuuu.....!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dzaga Re: Klaus Kinsky- biografia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 11:36 czasem jest na allegro, zerknij tam raz w tygodniu moze akurat bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksenia Re: Klaus Kinski- biografia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 12:59 Pierwszy egzemplarz nieopatrznie pożyczyłam i nigdy do mnie nie wrócił, ale całkiem niedawno kupiłam z odzysku na stoisku z książkami na przystanku tramwajowym (w stronę Żoliborza) przy Dworcu Centralnym w Warszawie za cenę - UWAGA! - złotych pięć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sari Re: Klaus Kinski- biografia IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 23.11.04, 09:31 Uwaga! Jest właśnie wystawiony jeden egz. na Allegro - wpisz w wyszukiwarkę tytuł i licytuj. Pytanie, do osób, które już czytały autobiografie Kinskiego: podobało Wam się ? Ja byłam rozczarowana - erotyczny i pseudofilozoficzny bełkot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzaga Re: Klaus Kinski- biografia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 13:26 mnie tez sie nie za bardzo podobalo- mitoman z tego kinskiego- nic to zlego ale po pary stronach jest nudne ... ale dzieki niemu wiem , ze ku.. we wedniu ubieraja sie jak urzedniczki ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksenia Re: Klaus Kinski- biografia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 14:04 Pytanie, do osób, które już czytały autobiografie Kinskiego: > podobało Wam się ? Ja byłam rozczarowana - erotyczny i pseudofilozoficzny > bełkot. A ja myślę, że ta książka świetnie oddaje złożoność osobowości tego świra (bo że był trochę psychiczny to nie ulega wątpliwości ;). Kinski zmanierowany, egocentryczny, przekonany o własnym geniuszu? Oczywiście, że tak. Ale on dokładnie taki właśnie był. Ja przeczytałam dwukrotnie i jakoś mnie nie znudziło. Lubię czytać biografie, a on był postacią zdecydowanie nietuzinkową. Forma miała tu, przynajmniej dla mnie, znaczenie drugorzędne :) Odpowiedz Link Zgłoś