ghazal 16.12.04, 12:54 Czy ktos wie gdzie mozna kupić ten film na VCD lub DVD? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kathy83 Re: Cienista dolina 16.12.04, 15:10 Ja kupiłam w Empiku poznańskim we wrześniu. Kosztowało jedyne 20 zł :) Szkoda tylko, że obecnie mam DVD w naprawie ;)) Poszukaj w sklepach internetowych. Myślałam,że nie wyszedł ten film w Polsce, więc bardzo się ucieszyłam z tego zakupu :) Piękny film :) Pozdrawiam narnijczykow! Odpowiedz Link Zgłoś
direta Re: Cienista dolina 16.12.04, 21:13 kathy83 napisała: > Ja kupiłam w Empiku poznańskim we wrześniu. Kosztowało jedyne 20 zł :) > Szkoda tylko, że obecnie mam DVD w naprawie ;)) > Poszukaj w sklepach internetowych. Myślałam,że nie wyszedł ten film w Polsce, > więc bardzo się ucieszyłam z tego zakupu :) Piękny film :) > Pozdrawiam narnijczykow! Tym koło przystanku tramwajowego i British Council? W którym miejscu? (tzn na jakim stoisku?) Muszę się tam jutro wybrać. Też poluję na ten film, szukałam w sieci, ale nie było. Gdyby nie udało mi się dostać, pożyczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
ghazal Re: Cienista dolina 16.12.04, 21:32 Tak po prostu w Empiku? Jutro lecę do swojego, a nie, jutro nie mogę, no to w poniedziałek! Może jeszcze będzie... W hipermarkecie nie widziałam :-( Odpowiedz Link Zgłoś
kathy83 Re: Cienista dolina 17.12.04, 09:58 Znalazłam ten film w ofercie oceandvd.pl www.oceandvd.pl/index.php?cmd=prodet&cid=2&pid=2996 W Empiku może już nie byc, bo jak kupowałam, to widzialam tylko jeden egzemplarz. Ale spytaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
direta Re: Cienista dolina 17.12.04, 17:14 Byłam dziś w Empiku i dostałam!!!!!! Hurra! Ale kosztuje już 24.99. Jeszcze było z 5-6 na półce, więc jeśli ktos chce kupić sobie, albo na prezent, to w Poznaniu jest do kupienia. Odpowiedz Link Zgłoś
ghazal Re: Cienista dolina 18.12.04, 21:56 kathy83 napisała: > Znalazłam ten film w ofercie oceandvd.pl > www.oceandvd.pl/index.php?cmd=prodet&cid=2&pid=2996 > W Empiku może już nie byc, bo jak kupowałam, to widzialam tylko > jeden egzemplarz. Ale spytaj :) Dzięki kathy za ten link. Już zamówiłam i mam nadzieję, że zdąży dojść przed Świętami Bożego Narodzenia. Może trochę przepłacam, ale przynajmniej nie będę musiała się tłuc na drugi koniec miasta nie mając pewności, czy w naszym Empiku jest. Odpowiedz Link Zgłoś