orales73 23.12.04, 13:59 cieszę się, że wreszcie polska literatura popularna się odradza, bo przecież żeby znaleźć dzieła, to trzeba z czegoś wybierać. jak nie ma literatury popularnej, to nie ma i dzieł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zenon to ciekawe, ale IP: *.238.90.82.adsl.inetia.pl 24.12.04, 11:18 graj na: tiny.pl/16t Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Serafina felix net i nika IP: 194.150.207.* 12.01.05, 13:57 Witam. Po przeczytaniu książki R. Kosika czułam się wspaniale. Ta książka jest fascynująca. Zachęcam wszysykich do przeczytania tego dzieła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: "Twierdza szyfrów" Wołoszańskiego i "Felix, N IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 14:21 Felix, Net i Nika to książka totalna! Jakby wziąć kilka tomów Pana Samochodzika, Spy Kids, trochę z Akademii Pana Kleksa, z Niziurskiego i Broszkiewicza to by starczyło może na połowę Felixa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Felix, Net i Nika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 20:36 Kosik bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Znam jego opowiadania dla dorosłych z magazynu Science Fiction. Nie łapię się do grupy wiekowej książki, ale i tak przeczytałem z zainteresowaniem. Dla dzieci i młodzieży to może być książka, którą zapamiętają na dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś