Gość: Ciekawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 09:47 ~ Co sądzicie o nim i jego twórczości ? ~ Jaka jest Wasza najlepsza jego książka ? ~ Co Was urzeka w jego utworach ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dafni Re: PAULO COELHO 10.01.05, 11:00 Myślę, że jest bardzo mocno przereklamowany. Dla mnie to ta sama dolna półka, co Wharton. Dlatego na dwa kolejne pytania nie odpowiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysz Re: PAULO COELHO IP: *.bzmw.gov.pl / *.crowley.pl 10.01.05, 13:33 nie jest to literatura"wielka" ale znam wielu wyznawców coelho dla mnie jest przereklamowany sama przeczytałam trzy jego książki trochę magii ma "Na Brzegi rzeki Piedry..." ale "jedynaście minut" tylko mnie wściekło banał nad banały poznalam, nie polubiłam, zapomniałam sprawdź sama Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: PAULO COELHO 10.01.05, 14:23 Przeczytałam wszystkie z wyjątkiem najnowszej. Czyta się prosto i szybko, prymitywne, taka filozofia dla ubogich Odpowiedz Link Zgłoś
bobofruit99 Re: PAULO COELHO 11.01.05, 00:02 Ja pitolę! Znowu się zaczyna... pooglądaj lepiej TV... Odpowiedz Link Zgłoś