fibin 06.06.02, 10:06 Jaki alkohol najbardziej Ci smakuje? Wódka, wino, whisky, tequilla, gin? A może piwo w litrowych kuflach? Napisz, co najchętniej pijesz... Wątek założony przez Gazetę na forum Łódź! I co wy na to? Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jejowannabe Re: Ulubiony alkohol! 06.06.02, 12:08 No teeq ale� ŁÓDŹ włódka whisgin wszyskocz jedno. I czystko jasne. (Poza piwem. Piw paw.) Prze-gin-cie. (Powoooolny strumieś wódomości.) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 calvados.. to po ravicu oczywiscie... 06.06.02, 12:49 rzadko bo rzadko... ale lubie... Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: calvados.. to po ravicu oczywiscie... 06.06.02, 16:44 drogi autorze wątku fibinie, pisałeś w innym miejscu, że masz problem z chlaniem więc może nie powinniśmy? trzymaj się:)) żołądkowa + mineralna gazowana z lodówki + lód też mam chyba z tym mały kłopot :(( eee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża Re: calvados.. to po ravicu oczywiscie... IP: 195.116.167.* 06.06.02, 20:04 Absynt...; niestety nielegalny w Polsce :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ydorius absynt... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 07.06.02, 23:30 Witam koleżankę/kolegę w niedoli. Mam ten sam problem... Co prawda kolega od Calvadosu obiecywał, że załatwi, ale do tej pory nie był za południową granicą. :-))) (cze buk) Nielegalny nie tylko w Polsce, ale w ogóle w większości Europy. Produkowany w Czechach oraz, od niedawna, w Hiszpanii (ale w Barcelonie na przykład nie ma). No cóż, winiarze wykończyli zieloną czarodziejkę. A szkoda. p, .y. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beldin Re: absynt... IP: *.opole.dialup.inetia.pl 09.06.02, 00:24 A mi otatnio bardzo smakuje wodeczka Zielony Zobr. Odpowiedz Link Zgłoś
ada08 Re: absynt... 14.06.02, 08:11 Gość portalu: ydorius napisał(a): > > > No cóż, winiarze wykończyli zieloną czarodziejkę. > A szkoda. > Toulouse-Lautrec ''Absynt''. Samotna kobieta nad kieliszkiem przy knajpianym stoliku. Żadnych czarów, tylko smutek. To tylko tak, na marginesie .... :-) a. Odpowiedz Link Zgłoś
fibin Re: calvados.. to po ravicu oczywiscie... 11.06.02, 16:13 Problem z chlaniem miałem jeszcze jakieś 5 lat temu:) A Wy jak najbardzej powinniście... przestać pić:) Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: calvados.. to po ravicu oczywiscie... 11.06.02, 16:40 Fibinie. Wszystko zależy od umiaru. A jak nie ryzykujesz, to nie żyjesz. Każdy krok jest ryzykiem, każdy oddech. Uzależnić się możesz od zbierania puszek po coli lub oglądania Big Brothera :-)). Wyluzuj. Chlanie to co innego niż picie. .y. Odpowiedz Link Zgłoś
fibin Re: calvados.. to po ravicu oczywiscie... 13.06.02, 17:15 Ja już wyluzowałem) Puszki i BB nie zabijają, alkohol jak najbardziej i to masowo:( Granica między piciem towarzyskim a kompulsywnym jest bardzo rozmyta i wiele osób nawet nie wie, że już ją przekroczyło. A powrót jest bardzo trudny... Oczywiście nie wszyscy sie uzależniają i mam głęboką nadzieję, że żadnego z Was to nie spotka:) Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jang Re: Ulubiony alkohol! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 20:07 fibin napisał(a): > Jaki alkohol najbardziej Ci smakuje? Wódka, wino, whisky, tequilla, gin? A może > > piwo w litrowych kuflach? Napisz, co najchętniej pijesz... > > Wątek założony przez Gazetę na forum Łódź! > I co wy na to? > Pzdr:) > no jak to? przeciez swietny temat ;p niech tylko nikt nie probuje ozgryzac tego w sposob "powiedz mi, co pijesz, a powiem ci, kim jestes" hehe martini Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ugugunan Winko... IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 15.06.02, 23:09 Ja podobnie jak bohater "Samotnika" Ionesco nie gardzę Beaujolais... Na zdrowie! Odpowiedz Link Zgłoś