Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Silikonowy biustonosz

IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 31.01.05, 16:38
    Przeglądając oferty biustonoszy na allegro zauważyłam że swoistym hitem jest
    tam biustonosz Show Bra. Wkleje przykładowego linka ale prosze mnie nie
    posądzac o reklamę www.allegro.pl/show_item.php?item=40094319 )
    Z tym biustonoszem wiąże sie moje pytanie- czy ktoras z forumowiczek posiada
    cos takiego i jak sie sprawuje. Pomysł wydaje mi sie całkiem trafiony tylko
    niewiem jak z wykonaniem. dziekuje za odpowiedzi
    Obserwuj wątek
      • Gość: aghny_b Re: Silikonowy biustonosz IP: *.238.96.130.adsl.inetia.pl 31.01.05, 17:11
        brrr! wygląda toto obleśnie jak dla mnie, bo jak to porównać do pięknych,
        koronkowych biustonoszy?!
        Pewnie może sie coś takiego przydać, więc nie chcę tu krytykować Twojego wyboru,
        ale rozśmieszyła mnie ta reklama:
        <Od razu masz duże i naturalne piersi o fascynującym zarysie!
        albo
        <Pokaż idealną, piękną i naturalną krzywiznę Twoich piersi
        albo
        <Łap OKAZJĘ to jest biustonosz na wieki!
        przepraszam, że nie na temat ...

• Gość: Ewa Re: Silikonowy biustonosz IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 31.01.05, 17:16
          Za reklame nie odpwiadam- wkleiłam pierwszego lepszego linka :D
        • fritzek Re: Silikonowy biustonosz 31.01.05, 17:21
          Ten biustonosz moim skromnym zdaniem jest obrzydliwy.Fuj!Jednak patrząc po
          ilości zakupowanych egzemplarzy są kobiety,którym odpowiada i jest potrzebny.
          Ja nie założyłabym tego za żadne skarby świata.
          A'propos reklamy.Kapitalne określenie> <Pokaż idealną, piękną i naturalną
          krzywiznę Twoich piersi;-)))"Krzywizna" jakoś źle mi się kojarzy...

uważaj! śledzi cię szpieg z krainy deszczowców!
      • stephanie_s Re: Silikonowy biustonosz 31.01.05, 17:28
        a po co kobiety takie oblesne rzeczy kupują?zeby lepiej sie poczuc,przeciez i
        tak wiedzą jaki mają autentyczny rozmiar biustu...zeby zrobic "wrazenie" na
        facecie??..jeszcze głupsze bo i tak jak pzryjdzie co do czego to bedzie
        smiesznie ,a nawet załosnie..
      • Gość: julia Re: Silikonowy biustonosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 10:39
        Nie przejmuj się tym, że dziewczyny tak źle się wypowiadają ne temat tego
        biustonosza. Ja wiem jak to jest kiedy ma się kompleks z powodu małego biustu...
        Jeśli masz ochotę dodać sobie nim "co nieco" to go sobie zafunduj i noś, ale
        nie w sytuacjach, kiedy możesz mieć potrzebę rozebrania się...
        Ja osobiście takiego biustonosza nie miałam nigdy więc nie mogę powiedzieć nic
        o jego walorach użytkowych. Miałam natomiast taki z silikonem już w miseczce i
        był ok.
      • Gość: eliza Re: Silikonowy biustonosz IP: *.ct.com.pl 01.02.05, 10:52
        Nie załozyłabym tego, okropność.
        • Gość: Ewa Re: Silikonowy biustonosz IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 01.02.05, 11:08
          Nie chodzi mi o walory estetyczne takiego biustonosza, poniewaz przyznac musze
          nie jest zbyt estetyczny :P. Chodzi mi o jego przydatnosc. Uwielbiam bluzki
          wizane na szyji, bez plecow, z dekoltem w kształcie łódki- do takich bluzek
          wydaje sie byc idealny. Zastanawiam sie tylko jak wyglada pod obcisla bluzka.
          Czy ktoras widziala, mierzyła?
          • Gość: kasia Re: Silikonowy biustonosz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 19:57
            Pod takie bluzki nie zakłada się nic.
            • mariolka99 Re: Silikonowy biustonosz 01.02.05, 22:09
              Jasne, i rozkosznie potrząsa sie cycem;D
              • Gość: ania Re: Silikonowy biustonosz IP: *.bielsko.dialog.net.pl 02.02.05, 08:45
                też jestem ciekawa, czy to się dobrze nosi tzn. czy nie spada i czy faktycznie
                powiększa biust.
          • Gość: 13maggia Re: Silikonowy biustonosz IP: *.chartertn.net 09.03.05, 16:00
            do tego typu bluzek ten biustonosz jest odpowiedni. kupilam go do sukienki na
            slub kolezanki. jestem zadowolona aczkolwiek to jest rzecz, ktorej nie nosi sie
            na co dzien. fajnie "zbiera" piersi razem, ale raczej ich nie podnosi. calosc
            wyglada calkiem naturalnie.
          • Gość: Missy Re: Silikonowy biustonosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 17:15
            pod takie bluzki to najlepiej nie mieć wcale stanika
            • Gość: jola Re: Silikonowy biustonosz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 18:24
              Ale nie każda umie tak chodzić, niektóe nawet śpią w stanikach.
      • Gość: malu Re: Silikonowy biustonosz IP: *.daminet.pl 09.03.05, 13:20
        up
        • Gość: @neta Re: Silikonowy biustonosz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 20:38
          No już wolałabym taki biustonosz pod bluzeczke z cieniutkimi ramiączkami lub
          wiązaną na szyji niż wystające ramiączka zwykłego biustonosza chociaż niewiem
          jakby był piękny i jak miał je cieniutkie.A jeszcze bardziej obleśnie wyglądają
          te silikonowe ramiączka.To dopiero jest ble......Okropność:/
      • kadlubek07 Re: Silikonowy biustonosz 09.03.05, 21:01
        Ten fotomontaz na końcu podwaza moje zaufanie do tego "wynalazku"...
        nie mozna było go normalnie załozyc i zrobic zdjecia?
        • Gość: @neta. "normalnie" założony :))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 21:13
          www.allegro.pl/show_item.php?item=43893172
          • Gość: Helga Re: "normalnie" założony :))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 22:57
            Mniemam, iz u tej pani z "real foto" po zalozeniu super hiper silikoniacza
            wystapil efekt 4 piersi. Chcialabym zobaczyc mine jakiegos faceta, ktory
            odkryje owe "cudo" na swojej dziewczynie :D
          • kadlubek07 Re: "normalnie" założony :))))))) 10.03.05, 12:55
            No cóż, troszke lepiej, ale nie podoba mi sie..może to i praktyczne, ale mało atrakcyjne...
      • zettrzy Re: Silikonowy biustonosz 10.03.05, 04:36
        to wlasnie te paskudztwa, ktore wypieraja z rynku normalne biustonosze i na
        ktore ja sie tak skarze
      • daino Re: Silikonowy biustonosz 10.03.05, 06:23
        ogladalam taki "biustonosz" (w USA spotkalam pod nazwa nude-bra), a raczej
        dotykalam - faktycznie klei sie, sprawia to troche zaskakujace wrazenie.ale na
        opakowaniu bylo wyraznie napisane, ze zuzywa sie po 100 razach, wiec absolutnie
        nie jest "na cale zycie" jak reklamuje allegro. jest tez w kilku rozmiarach
        miski.
      • Gość: gg Re: Silikonowy biustonosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 16:51
        Moja koleżanka kupiła taki w sklepie z bielizną. Załozyła go do wieczorowej
        sukni, bardzo roznegliżowanej. Ma przeciętny rozmiar biustu - 75B, jednk po
        ciąży trochę stracił na sprężystości i bez niczego nie wygląda najlepiej.
        Bardzo była zadowolona z tych wkładek. Zapłaciła cenę mniej więcej taka jak na
        Allegro.
        Poszukaj w sklepach. Na pewno znajdziesz.
        • miska_malcova Re: Silikonowy biustonosz 10.03.05, 23:00
          wygląda paskudnie. Nie wyobrażam sobie pokazac się mojemu facetowi w czymś
          takim.
      • Gość: Dolly Re: Silikonowy biustonosz IP: *.crowley.pl 11.03.05, 14:00
        Hej! Mam taki stanik, kupilam go juz z rok temu.Jestem zadowolona, nosze go pod
        bluzki bez ramiaczek albo suknienki bez plecow.Po zalozeniu wyglada duzo lepiej
        niz na tych zdjeciach z allegro.Dobrze sie trzyma piersi, nie odkleja sie.w
        dotyku jest taki jak piersi i sprawia wrazenie " cieplego".Trzeba go zakladac
        przed lustrem bo miseczki musza byc rowno przyklejone.Moj facet widzial mnie w
        nim wiele razy i tylko sie smial ze " cycki sobie przykleilam",ale nie uciekl
        ani nie padl trupem z wrazenia:).Cena tych stanikow jest atrakcyjna wiec mozna
        sporbowac.Aaaa jeszcze jedno, na lato sie zupelnie nie nadaje, jest w nim
        stanowczo za goraco.
      • Gość: benia Re: Silikonowy biustonosz IP: *.aporia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 14:43
        Nie musisz sie od razu pokazywać w nim facetowi, od tego są sliczne staniczki z
        koronki. A ten został stworzony własnie po to, by dziewczyny z małym biustem
        mogły bez problemu chodzić w bluzeczkach jakie im się zamarzą, a głównie bez
        ramiaczek w lecie.Bo faktycznie jak któraś z was zauważyła plastikowe ramiączka
        wyglądają ohydnie<ble> Bardzo sobie chwalę ten stanik choć używam go wyłącznie
        do roznegliżowanych bluzek i sukienek.Nie wyobrażam sobie mojej garderoby bez
        niego. On nie ma być ładny, ale PRAKTYCZNY i taki właśnie jest.
      • Gość: X Re: Silikonowy biustonosz IP: *.access.telenet.be 12.03.05, 08:40
        ale jaja
        Za darmo mozna sobie skarpetkami wypelnic biustonosz
        Za 200 zl nie potrzeba skarpetek bo jest biustonosz
        Efekt ten sam : unikac wszelkich kontaktow towarzyskich bo jaki wstyd jak on to
        wyczuje ?
        To chyba takie samo uczucie jak facetowi tupecik spadnie a niektore babki
        lubia lysych a niektorzy faceci male biusty (lub nie przejmuja sie maly czy
        duzy bo lubia dziewczyne )
        Dobry pomysl dla matek co maja nastoletnie corki he he - chlopaki rece przy
        sobie !
        • Gość: Venin Re: Silikonowy biustonosz IP: *.magma-net.pl 15.03.05, 10:28
          Z przykroscia zauwazam ze wiekszosc przedmowczyn sa to osoby mlode lub z
          wiekszym biustem i nie umieja zrozumiec problemu. Niestety nie kazdemu natura
          dala piekny, jedrny, duzy biust za to kazda kobieta chcialaby wygladac
          atrakcyjnie. Nie mowie tu o rozneglizowanych randkach tylko specjalnych
          imprezach lub specjalnych okazjach kiedy zaklada sie bardziej odkryte stroje.
          Do kazdej krytykujacej ten biustonosz: Wybaczcie ale wasze uwagi bardzo mnie
          rozbawily. Mowicie o czyms czego wogole nie znacie ani poznac nie chcecie.
          Mowicie o tym ze facet wystraszy sie po zobaczeniu czegos takiego na 1
          randce... Powiem tak, najpierw poznajcie a potem krytykujcie.
          Ten biustonosz nie jest dla malolat tylko dla kobiet ktore wiedza czego chca,
          maja stalych partnerow badz nie przejmuja sie opiniami bezmyslnych ludzi i chca
          wygladac naprawde dobrze mimo malego biustu ktory prezentuje sie naprawde malo
          atrakcyjnie zeby nie powiedziec zle w obcislej bluzce wiazanej na szyji lub w
          gorsecie wieczorowym. Jest to napewno jedna z lepszych alternatyw poniewaz
          mozna szybko i skutecznie powiekszyc biust i to w taki sposob zeby nie
          wygladalo to sztucznie .. przeciez kreacje najczesciej sa malo przeswitujace a
          nawet jesli to biustonosz ma naturalny kolor skory.
          Produkt ten jest bardzo praktyczny, wyglada estetycznie i faktycznie ma swoj
          limit uzytkowania jest to w koncu silikon ktory zuzywa sie.

Bardzo polecam tego typu bielizne - bielizne nie do pokazywania, a do
          skutecznego poprawiania wygladu piersi w strojach np z odkrytymi plecami. Poza
          tym madry facet nic zlego nie powie swojej zonie kiedy ta na imprezie bedzie
          chciala wygladac jak gwiazda pokazujac uroki swojego ciala. Wierzcie mi, ze
          zazdrosc faceta wzrosnie, a i zainteresowanie innych mezczyzn takze :)
          Sadze ze 30 zl nie jest jakas niebotyczna kwota ktora mozna wydac aby wygladac
          atrakcyjnie.
          • Gość: Wahająca się Re: Silikonowy biustonosz IP: 217.17.45.* 15.03.05, 13:00
            Fajnie, że napisałaś :-) Przynajmniej jeden inteligentny post na temat, mogłoby
            się wydawać, mało inteligentny.
            Też mam mały biust i chciałabym to sobie kupić, ale wolałabym najpierw
            przymierzyć a nie kupować w ciemno. Zatem moje pytanie do tych pań, które już
            dokonały zakupu: gdzie mozna te wkładki zobaczyć, przymierzyć?
            Pozdrawiam
            • daino Re: Silikonowy biustonosz 15.03.05, 13:50
              oh przykro mi ze urazilam swoim malo inteligentym postem... :/
              (?)
              • zettrzy Re: Silikonowy biustonosz 15.03.05, 22:43
                daino napisała:

> oh przykro mi ze urazilam swoim malo inteligentym postem... :/
                > (?)

mialo byc yntelygientnym?
                ja tesz ja tesz nie rozumię tej obsesji z doklejaniem anatomii, cusz wyrastalam
                w czasach koronek, satyny i prawdziwych piersi
                • daino Re: Silikonowy biustonosz 15.03.05, 22:47
                  mialo byc yntelygientnym?

;)
                  czytasz w myslach(prorok jaki czy co?).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka