Gość: Aga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 19:29 Czytałam książkę Hery Lind pod tytułem "Czarodziejka". Super! Czy znacie jeszcze inne jej książki? Czy jeszcze jakieś poza tą zostały przetłumaczone na polski??????? Dzięki za odpowiedzi! :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makusia_p Re: Hera Lind 04.05.05, 19:57 Witaj Ago, były przetłumaczone nast. tytuły: - wspomniana przez Ciebie "Czarodziejka" - Warszawa : "Cibet" PNT [Przedsiębiorstwo Naukowo-Techniczne], 1998, - "Mężczyzna na każdą tonację" - Warszawa : "Książka i Wiedza", cop. 1994, - "Superbaba" - Warszawa : "Cibet" Przedsiębiorstwo Naukowo-Techniczne, 1998. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
stella25b Re: Hera Lind 04.05.05, 21:03 Superbaba zostala tez sfilmowana z Veronica Feress w roli glownej. Film jest zabawny ale ksiazka lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HMM Re: Hera Lind IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 12:32 CZytalamn ksiazke "der gemietet Mann" hery Lind, ale nie wiem, czy ta ksiazka zostala przetlumaczona na polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HMM Re: Hera Lind IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 10:33 Fajnie pisze też Eva Heller, choć zostało przetłumaczone jeszcze mniej jej książek, chyba tylko jedna... :( Odpowiedz Link Zgłoś
stella25b Re: Hera Lind 10.05.05, 12:32 Czytalam jej tylko jedna ksiazke "Der Mann, der's wert ist". Wyjatkowo zabawna jesli ktos zna realia zycia lat 80- tych w Niemczech, jesli nie orientuje w temacie, to pewnych dowcipow wogole nie zalapie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumix Re: Hera Lind IP: 217.96.18.* 10.05.05, 18:11 A czyje jest Spatz in der Hand? Odpowiedz Link Zgłoś