estera_ja 13.05.05, 23:02 A kto czytal Tomka Matkowskiego? Co sadzicie? ja uwielbiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makusia_p Re: Mysza 13.05.05, 23:17 Podzielam wyrazy uwielbienia :) Inteligentne, zabawne, napisane z temperamentem i "pazurem" perypetie Myszy i Niedźwiedzia czyli od pracowacy i pracownika ku świetlanej przyszłości stadła domowego (vel rodzinnego) ;-) Przyznam też, że niecierpliwie czekałam na "Myszę na wakacjach" i niestety była już "wtórną", troszkę rozczarowała... Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
estera_ja Re: Mysza 13.05.05, 23:48 Mysza na wakacjach i mnie rozczarowala.Nie wniosla nic nowego,nic swiezego. Jednak sama czesc pierwsza mnie oczarowala:-) slodka i nawet wzruszajaca.I jakze realna,mimo wszystko! ilez ja znam takich myszek i niedzwiedzi! Pozdrawiam rowniez:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Mysza 14.05.05, 09:59 MYSZA cudowna drugi tom to nieporozumienie :/ strach sie bac o nastepne, bo ponoc maja byc tak oto dzial marketingu psuje rzeczy dobre :/ a sam autor zadziwajaco antypatyczny widzialem jakis wywiad w tv i az mnie odrzucilo dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
estera_ja Re: Mysza 14.05.05, 22:34 ktos powinien poprosic matkowskiego o opamietanie.Mysza niech juz lepiej pozostanie na tym etapie,skoro tom drugi sie stal i juz sie nie odstanie.pozdrawiam. Wystrzegam sie plomienia.Zamykam drzwi za soba. Odpowiedz Link Zgłoś
makusia_p Re: Mysza 14.05.05, 22:53 "Szkoda, że koleje losu nie posiadają biletów powrotnych" - te słowa pasują do naszych wniosków, wrażeń... Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sumire Re: Mysza IP: *.zagorze.net.pl 15.05.05, 13:03 Pierwsza Mysza zaczytana na śmierć. Pożyczyłam mamie i nie oddała :) Druga natomiast... nie, to już zupełnie nie to. Odpowiedz Link Zgłoś