Gość: joannamag Re: Napisałam książkę IP: 213.158.195.* 08.08.02, 12:20 adres jakiś inny: joannamag@poczta.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Giselle Re: Napisałam książkę IP: *.pl 08.08.02, 21:23 ja też poproszę!! Uwielbiam młodzieżowe książki!!! Giselle69@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Napisałam książkę IP: *.chello.pl 08.08.02, 23:34 kapitankurczak@poczta.onet.pl czeko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Napisałam książkę IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 09.08.02, 00:20 Ciągle mnie nie ma. Wrócę, jak pojawią się pierwsze komentarze. Wiem, że kilka osób przeczytało, i nie rozumiem, dlaczego nie chcą tego skomentować na forum. Czy jest aż tak źle? Oczekuję konkretów: to mi się podoba, to jest do niczego, to trzeba zmienić. Dziękuję (znowu) z góry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Napisałam książkę IP: *.access.uk.tiscali.com 13.08.02, 11:47 witaj, tak to juz jest na tym swiecie, ze jak cos chcesz zrobic, to musisz miec kase, znajomosci, albo silna wola i uparte podazanie w zamierzonym kierunku. bardzo chetnie przeczytalabym Twoja ksiazke. mozesz mi ja podeslac?!? moj adres: moncia@gazeta.pl albo guga_myka@hotmail.com (jezeli moncia nie dziala...) pozdrawiam i zycze powodzenia. Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Napisałam książkę IP: *.access.uk.tiscali.com 13.08.02, 11:48 witaj, tak to juz jest na tym swiecie, ze jak cos chcesz zrobic, to musisz miec kase, znajomosci, albo silna wola i upor w dazeniu do celu. bardzo chetnie przeczytalabym Twoja ksiazke. mozesz mi ja podeslac?!? moj adres: moncia@gazeta.pl albo guga_myka@hotmail.com (jezeli moncia nie dziala...) pozdrawiam i zycze powodzenia. Monika Odpowiedz Link Zgłoś
ellivia Ja chcę czytać!!!! 13.08.02, 13:04 Ale własnie te konkretna ksiązkę! Autorka mi jeszcze nie przysłala a ja robie sie coraz bardziej niecierpliwa. Jesli ktos z Was forumowiczów ma te powieść i moglby mi przysłac, byłabym niezmiernie wdzieczna. plizzz !!!!! adres: gracja@widzew.net pozdr. E. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: Ja chcę czytać!!!! 14.08.02, 00:10 Przeczytalam:))) No i musze powiedziec, ze calkiem mi sie podobalo! Taka sobie historia zwyczajna dla normalnych nastolatkow (nawet przyznam sie, ze troche mi sie moje lata licealne przypomnialy, bo ja tez bylam takim wlasnie normalnym dziewczeciem, ktoremu czasem zdarzaly sie rozne ciekawostki...:))) Pare uwag mam - moze lepiej na priv? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
iwona222 Re: Ja chcę czytać!!!! 14.08.02, 03:14 Teraz już naprawdę nie wiem komu wysłałam więc proszę o cierpliwość, zwłaszcza że z czasem u mnie kruchutko. Ellivia, do ciebie wysłałam dzisiaj. Dostałaś? Kasiulek, dzięki za przeczytanie i wypowiedź. Niemiłe rzeczy też możesz napisać na forum. To pierwsza powieść którą napisałam. Kopniaki jak najbardziej wskazane. Inaczej woda sodowa mi uderzy. Chyba, że bardzo nie chcesz, wtedy możesz na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
ellivia Re: Ja chcę czytać!!!! 14.08.02, 13:37 iwona222 napisała: Ellivia, do ciebie wysłałam dzisiaj. Dostałaś? Tak. Własnie odebrałam. Przeczytałam dopiero poczatek, zgrabny i treściwy. Zapowiada sie obiecująco, wiec zabieram sie do dalszej lektury. Podoba mi sie to,ze nie ma rozwlekłych opisów, bo takie -wiem to po sobie- zniechecaja mlodziez do czytania. pozdrawiam E. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tawananna Re: Ja chcę czytać!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.02, 23:41 A mogłabyś podesłać mi na tawananna@wp.pl? Byłaby wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lobelia Re: Napisałam książkę IP: 195.187.102.* 14.08.02, 11:12 Jeśli mozna, także poproszę o przesłanie lobelia1@poczta.gazeta.pl Ja już jestem taka starsza młodzież ;), ale małolatów w rodzinie mam i podsunę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek1976 Re: Napisałam książkę 14.08.02, 11:18 Ja jeszcze raz poprosze o nadeslanie ksiazki. Moglam zostac pomylona z Kasiulkiem i dlatego jeszcze nie mam, a ja jestem Kasiulek 1976, adres: kasiulek1976@poczta.gazeta.pl! Bardzo, bardzo prosze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulcik Re: Napisałam książkę IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 20.09.02, 13:03 Poproszę o książkę :) ulcik@poczta.onet.pl z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostry nachalna autopromocja IP: *.schindler.com 20.09.02, 13:10 Rozumiem twój problem. Też tak miałem. A teraz jest tak; wydałem książkę i szukam ludzi, którzy ją zechcą kupić www.blog.art.pl/karma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: nachalna autopromocja IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 20.09.02, 13:37 Również proszę o książkę, na pewno skomentuję... sam próbuje troche pisać, możemy ty bedziesz moim krytykiem? mój mail maknop@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molikuyt Re: nachalna autopromocja IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 20:42 Ja też napisalem, rozesłałem do wydawnictw, jeszcze nikt nic nie odpowiedział (pewnie nigdy nie odpowiedzą). Może tak sam wydałbym tę książkę- powiedz ja się to robo? kjach1@wp.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
annabell Re: Napisałam książkę 20.09.02, 19:47 Niestety, nie jestem w stanie pomóc w wydaniu, ale bardzo chciałabym przeczytać Twoją książkę. Podziwiam Twoje samozaparcie, bądź dzielna i szukaj dalej. Pozdrawiam i proszę o przesłanie książki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yennka Re: Napisałam książkę IP: *.chello.pl 20.09.02, 22:36 Hmm...... tez moge prosic o ksiazke?? Nie wiem jak szybko przeczytam i skomentuje ale postaram sie w miare szybko :-)). I ja z gory dziekuje ;-))) A, zapomnialabym, adres hihihi yennka@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
margaret5 Re: Napisałam książkę 21.09.02, 00:29 Ja rowniez poprosze o kopie, jesli to jeszcze aktualne, oczywiscie. Moj adres Margaret5@poczta.gazeta.pl Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molkiuyt Re: Napisałam książkę IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 20:44 Ja też proszę o książkę :-) A może chcesz dostać moją? kjach1@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Napisałam książkę IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 22.09.02, 23:16 Cieszę się, że tak dużo osób wyraziło chęć przeczytania powieści, ale nie rozumiem dlaczego wypowiedziały się (bardzo ostrożnie) tylko dwie osoby. Mogę pojąć, że nie chcecie mnie chwalić, ale dlaczego nikt najzwyczajniej w świecie nie powie co jest nie tak??? Pewnie nie wszystkim przesłałam tekst, bo na niektóre adresy nie mogę przesłać nic od siebie (np. na wp). Niektóre adresy były źle podane, a niektóre przeoczyłam. W zasadzie wysyłałam tylko tym, którzy podali adres w poście. Wybaczcie, ewentualnie odezwijcie się jeszcze raz. Bardzo dziękuję Madzi P. za przesłaną opinię. I oczywiście bardzo chcę dostać wszystkie wasze powieści! Odpowiedz Link Zgłoś
beacik Re: Napisałam książkę 23.09.02, 09:54 Ja bardzo chętnie przeczytam Twoją książkę. Jeśli możesz to prześlij. Mój email: beacik@poczta.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yennka Re: Napisałam książkę IP: *.chello.pl 24.09.02, 16:56 A ja ponawiam swoja prosbe o ksiazke i podaje adres, ktory mam nadzieje u ciebie dziala :-)))). yennka@go2.pl Bardzo prosze o przeslanie (moj apetyt na nia rosnie z postu na post ;-))) ). Dzieki z gory (thank you from the mountain ;-) ). Odpowiedz Link Zgłoś
ellivia Re: Napisałam książkę 24.09.02, 23:43 Hej! Przeczytałam i b. mi sie podobalo, serio! Czytałam z większym zaciekawieniem niz Harrego Pottera.. Wartka akcja fajne dialogi, nie mam się do czego doczepić. Tez bym chciała tak dobrze pisac jak Ty! A może zaryzykować, wziąc kredyt i wydac na własny koszt. na pewno bylyby spore zyski, trzeba by tylko odpowiednio wypromowac ksiązkę. To taka moja sugestia. pozdrawiam E. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ Re: Napisałam książkę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.09.02, 08:19 Witaj w klubie! Ja napisałam książkę dla dzieci. Także mam dobre recenzje (mam nadzieję że szczere) kilku dużych wydawnictw (trzy typowo "dziecięce"). No i nic. Miało coś być w połowie roku, potem pod koniec, potem ... No i na tym się kończy. Nie wiem czy książka kiedykolwiek się ukaże tym bardziej, że nie jest to kolejna przymiarka do Wielkiego Harrego. Cóż, miałam sie już topić w Odrze, ale po dłuższym zastanowieniu, postanowiłam dać sobie spokój. Zainteresowanym lekturą mojej książeczki mogę przeslać jej jedyną, czyli elektroniczną wersję. A jak koś by chciał zapoznać się z mniejszymi formami (również dla dzieci) zapraszam na stronę www.strony.wp.pl/wp/bajkowo Pozdrowienia, MJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika_p Re: Napisałam książkę IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 23.09.02, 13:18 To i ja poproszę - na adres mika_pik@poczta.onet.pl - mam nadzieje, że się nie wykrzaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolala Re: Napisałam książkę IP: *.w / 192.168.10.* 23.09.02, 13:58 Czy można prosić o egzemplarz? Wiem, że trochę późno, ale dopiero odkryłam to forum... jeśli propozycja jest jeszcze aktualna czekam pod adresem jolala@wm.pl (tu nie ma błędu - ma być wm a nie wp). pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
fiomia Re: Napisałam książkę 24.09.02, 21:18 Ja tez bym chciala przeczytac. W wydaniu niestety nie pomoge, zajmuje sie skladem ksiazek, ale czytac lubie. Adres: fiomia@gazeta.pl Pozdrawiam i trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
beacik Re: Napisałam książkę 25.09.02, 10:09 Bardzo fajne opowiadanie. Czyta się dobrze i szybko (za szybko). Początek jest zdecydowanie lepszy niż końcówka. Brakuje tam czegoś. Może humorystycznych wstawek typu Ula. Wg mnie powinnaś rozbudować to opowiadanie albo dopisać ciąg dalszy. 88 stron to troszkę mało na wydanie samodzielnej książki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Napisałam książkę IP: 195.114.189.* 25.09.02, 23:23 beacik napisała: > Bardzo fajne opowiadanie. Czyta się dobrze i szybko (za szybko). Początek jest > zdecydowanie lepszy niż końcówka. Brakuje tam czegoś. Może humorystycznych > wstawek typu Ula. Wg mnie powinnaś rozbudować to opowiadanie albo dopisać ciąg > dalszy. 88 stron to troszkę mało na wydanie samodzielnej książki. Bardzo, bardzo dziękuję! Czekam niecierpliwie na kolejne opinie. W zamyśle, powieść miała się składać z trzech części, dlatego jest krótka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tawananna Re: Napisałam książkę IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.02, 21:49 Pozwolę się przypomnieć :). Czy mogę prosić o książkę? Mój adres to tawananna@wp.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tawananna Czy mogłabym prosić o przesłanie książki? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.02, 21:52 Jak w temacie :). Mój adres to tawananna@wp.pl. Z góry dziękuję :). Pozdrawiam - Tawananna Odpowiedz Link Zgłoś