Gość: Ania IP: 213.241.42.* 29.08.02, 16:48 Jestem dopiero na początku i na razie mi się podoba. Mnie też męczy cywilizacja... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ABL Re: Masala IP: 213.241.42.* 01.09.02, 14:16 Przeczytałam.....Podobalo mi się. A co z Tobą Maks się dalej dzieje :-)))). Może znów jakaś podróż się szykuje:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Masala IP: *.man.polbox.pl 01.09.02, 14:27 chyba nie czytałam z nim wywiad - Co dla Ciebie jest teraz ważne? - Spokój. Nie to, by biec do przodu, ale żeby się w końcu rozejrzeć wkoło. - Teraz jesteś spokojny? - W moim zwariowanym życiu nie było miejsca na to, by przynieść wodę oligoceńską, pranie z pralni, pójść na spacer do parku, pojeździć na rowerze, obejrzeć, co nowego buduje się w Warszawie. Wszystko było gwałtowne i nerwowe, żyłem w napięciu. Teraz jestem spokojny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Otto Re: Masala IP: *.acn.pl / 10.132.129.* 01.09.02, 16:31 Też czytałem wywiad. Ostatni jego akapit rozbawił mnie do łez. Odpowiedz Link Zgłoś
fnop Re: Masala 11.09.02, 15:50 W sumie niezla ksiazka, zwlaszcza dla zainteresowanych Indiami; pewne braki warsztatowe wynagradza ciekawie wpleciony i szczerze przedstawiony watek osobisty; obawiam sie tylko, ze dzieki Maxowi na Andamanach moze sie zrobic jak na Marszalkowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gph Re: Masala IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 11.09.02, 16:08 a ja mam mocno mieszane uczucia co do Maxa C., Piątka i całej reszty cudownych heroinistów. książki nie kupię bo jak biedaczyna znowu zacznie palic baruna to będę miał wyrzuty sumienia że sam mu na to dałem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gph Re: Masala IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 11.09.02, 16:28 i tak ktoś za nią zapłaci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Maslo IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.02, 21:33 Dobry zwyczaj - nie pozyczaj. Odpowiedz Link Zgłoś