Gość: moila IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.05, 00:10 Przeczytałam w "GW", że jesienią dostaniemy "Córeńkę" Wojciecha Tochmana. Bardzo jestem ciekawa. Czy ktoś coś wie więcej na temat tej książki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agata_to_ja Re: Tochman napisał nową książkę 21.09.05, 11:50 To jest historia oparta o życiorys Beaty Pawlak, dziennikarki i pisarki, która zginęła w zamachu terrorystycznym na Bali. Tylko, że jej nazwiska chyba się nie wymienia w książce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: Tochman napisał nową książkę IP: *.local.iko.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 13:17 bedzie fantastyczna. troche inna od poprzednich. bardzo tajemnicza. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiaxxx Re: Tochman napisał nową książkę 25.09.05, 22:14 Słyszałam! Właśnie cały czas szukam informacji o niej! Podobno bije wszystkie książki! Czy ktoś z was wie trochę dokładniej, bo wszyscy piszecie ogólnikami :( Chciałabym wiedzieć coś więcej o tym arcydziele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: Tochman napisał nową książkę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.05, 19:59 Będzie w księgarniach już chyba w przyszłym tygodniu, to sobie sama przeczytasz. Gorąco polecam :) www.opcit.art.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agata_to_ja Re: Tochman napisał nową książkę 27.09.05, 20:44 Noż kurde faktycznie, same ogólniki. Dzięki.. Odpowiedz Link Zgłoś