fibin 15.02.06, 05:44 W sobotę byliśmy w Teatrze Starym w Krakowie na "Trzech stygmatach Palmera Eldritcha" wg Dicka. Super widowisko, jakże aktualne tematy (m. in. narkotyki), gorąco wszystkim polecam! Dick w teatrze, tego jeszcze nie było;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wampuka Re: Dick w teatrze! 16.02.06, 03:41 Też widziałem, był beznadziejny (byłem na piątkowym przedstawieniu). Rozdęty, bez oddechu, martwy, drewniany. Szkoda aktorów, nie dziwię się Globiszowi, że zerwał próby, ciekawi mnie tylko, kogo miał grać. Klęska wywindowana przez krytyków na szczyty. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
fibin Re: Dick w teatrze! 16.02.06, 08:32 De gustibus non est disputandum:) Sala była pełna, w tym tak na oko połowa to młodzież (w sobotni wieczór!), po spektaklu rzęsiste oklaski, gwizdów jakoś nie słyszałem. Same buraki i prymitywy sie akurat trafiły? Jakoś nie bardzo chce mi się w to wierzyć:) Wcześniej w Gazecie Wyborczej czytałem bardzo dobre recenzje i m. in. dlatego pojechałem zobaczyć. A Dicka czytam (i oglądam, zrealizowano dotychczas kilka filmów) od lat:) Odpowiedz Link Zgłoś