halev 28.02.06, 10:55 Znacie jakieś pozycje naprawdę godne polecenia, które można znaleźć już tylko w antykwariacie albo bibliotece? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kowianeczka Re: Rewelacyjne książki nie wznawiane 28.02.06, 11:05 Co najmniej polowa ksiazek w mojej bibliotece pochodzi z antykwariatu, ale trudno mi ocenic, czy niektore pozycje sa wznawiane. Moze zamiast zastanawiac sie czego nie ma, warto korzystac z tego co jest i czytac czytac czytac- ksiazki! kowianeczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sir Re: Rewelacyjne książki nie wznawiane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 15:50 "Piłat" Magdy Szabo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika_p Re: Rewelacyjne książki nie wznawiane IP: *.c155.petrotel.pl 28.02.06, 16:55 Seria ksiażek dla dzieci o Zerku, o podstawach matematyki - wydana tylko na pcozątku lat 90. Ksiazka o macierzynstwie i o tym, ze jest cholernie trudno zwłaszcza na początku - "Pierwsze dziecko zmienia wszystko" Gertrud Teusen. Tez tylko raz wydana w Polsce na poczatku lat 90-tych. Fragmenty przepisałam na forum i był szeroki odzew w postaci "Ja tez tak miałam, dlaczego tej ksiazki nie mozna kupić?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gamoń Re: Rewelacyjne książki nie wznawiane IP: *.chello.pl 28.02.06, 17:03 Od ładnych paru lat nikt nie wznawia kilku książek: Piotra Szewca Zagłady Piany złudzeń Borisa Viana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basiek13 Re: Rewelacyjne książki nie wznawiane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 17:41 Zdecydowanie ciężko znależć "Okrążmy świat raz jeszcze" Tadeusza Perkitnego.Rewelacyjna książka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wczesnym- rankiem Re: Rewelacyjne książki nie wznawiane IP: *.crowley.pl 01.03.06, 12:24 To był "Zerko żeglarz" o geometrii "Sława i Chwała" Jarosława Iwaszkiewicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kookułka Re: Rewelacyjne książki nie wznawiane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 12:52 "Moje drzewko pomarańczowe" Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: Rewelacyjne książki nie wznawiane 01.03.06, 13:00 Sławę i chwałę wznowili - kupiłam to w taniej ksiązce potem za grosze po jakichś trzech latach od wznowienia. wysylkowa.pl/ks338366.html Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Bruce Marshall 01.03.06, 13:56 Oprócz Ojca Malachiasza nic nie wznowili Odpowiedz Link Zgłoś
cichom22 Re: Rewelacyjne książki nie wznawiane 01.03.06, 16:53 "Kłębowisko żmij", i cały Francois Mauriac. C. Odpowiedz Link Zgłoś
monikate Re: Rewelacyjne książki nie wznawiane 01.03.06, 17:01 Wrzucam link do swojego wątku w temacie; liczy sobie rok. Nic nie wznowili, nic... :(( forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=151&w=21357116&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: Rewelacyjne książki nie wznawiane 01.03.06, 19:12 Carson MCCullers jest mnóstwo na allegro - ja j miałam komus nawet dac, ale mi gdzieś wcięło meil tej sosoby i rozlazło się po kościach... Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Rewelacyjne książki nie wznawiane 01.03.06, 17:33 Dzienniki Samuela Pepysa. Szczesliwie nie jest trudno je znalezc w antykwariatach. Serie o rudowlosej Ani, ale z normalnymi imionami!!! Odpowiedz Link Zgłoś