Gość: ala IP: *.access.telenet.be 10.03.06, 17:58 Co sadzicie o tej ksiazce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorothy1 Re: Karolcia 10.03.06, 18:03 Dla mnie jest wyjątkową książką-kojarzy mi się z dzieciństwem, bardzo ciepło i miło..;) Bardzo zazdrościłam tej Karolci tego niebieskiego koralika:D Teraz z perspektywy upływu czasu, na pewno nie byłaby juz taka porywająca, ale dla dzieci uważam, że super pozycja. Odpowiedz Link Zgłoś
zanilk Re: Karolcia 10.03.06, 21:40 zestarzałam się i teraz bym jej nie ruszyła. Odpowiedz Link Zgłoś
messier31 Re: Karolcia 10.03.06, 21:44 Zaczytywalam sie jako dziecko. Swietna ksiazka ale oczywiscie tez juz za stara jestem na takie cos. Chociaz... jest wyjatek - Harry Potter przy ktorym znow poczulam sie jakbym miala 10 lat :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zanilk Re: Karolcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 21:58 przy nim poczułam się jakbym była cofnięta w rozwoju. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Karolcia 10.03.06, 23:21 bardzo lubie mam takie stare wydanie z takimi troche kanciastymi ilustracjami cudenko :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: Karolcia IP: *.elblag.dialog.net.pl 11.03.06, 00:02 Uwielbiałam! Chyba czas na odświeżenie ;) A była jeszcze druga część - tym razem był niebieski ołówek... supa... Odpowiedz Link Zgłoś