bitri 22.01.03, 11:37 Nie jestem ekspertem,ale według mnie jest to dzielo nie do przeczytania dla osoby spoza opisanego kręgu. W dodatku napisane drewnianym językiem. A jaka cena... Nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pyrlan Re: 'Czterdziestu wspanialych' IP: *.015-61-6e6b7010.cust.bredbandsbolaget.se 30.01.03, 20:19 bitri napisał: > Nie jestem ekspertem,ale według mnie jest to dzielo nie > do przeczytania dla osoby spoza opisanego kręgu. > W dodatku napisane drewnianym językiem. > A jaka cena... > Nie polecam! Nie rozumiem jak mozna siegnac po taka ksiazke jesli nie wie sie nic o tym wlasnie "kregu". Pewne ksiazki mozna czytac pod warunkiem, ze sie cos niecos o pewnych sprawach wie, w przeciwnym razie lepiej nie siegac po takowe. Mam zamiar zamowic te wlasnie ksiazke i chcialbym poczytac inne opinie, jesli to mozliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
bitri Re: 'Czterdziestu wspanialych' 31.01.03, 21:16 Przeczytaj a zrozumiesz co mam na myśli... poza tym może wyjaśnię co chciałem wyrazic: jezeli czytam ksiązkę o np.gladiatorach to nie znaczy że musze przed przeczytaniem orientować sie w tej tematyce. Pomimo to czytam ( choc niewiele wiem o tym "kręgu" ). Odpowiedz Link Zgłoś
megi102 Re: 'Czterdziestu wspanialych' 03.02.03, 15:24 Miałam dawno temu zajęcia z Romanem - mówił zawsze barwnie i zabawnie, wydawało mi się że książka też taka będzie, chciałam kupić, ale teraz to już nie wiem. Ale, że co kompletnie nie zrozumiałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan 7 + 33 wspanialych IP: *.hispeed.ch 03.02.03, 17:47 'Czterdziestu wspanialych' to dla mnie o 33 za dużo - znam tylko siedmiu :-( Cóż to jest, czyje, o czym? Cóż to za "opisany krąg"? Ignorant (przynajmniej w tym punkcie) Odpowiedz Link Zgłoś