blondyna2005 21.06.06, 21:25 czytam ostatnio ksiązkę "tajemnice kodu leonarda da vinci" jest tam wspomniane nazwisko naszego c.s.levisa. nie wiem dokładnie o co chodzi ale jak doczytam to napiszę. a moze ktoś to wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rilian Re: c.s.levis w kodzie leonarda leonarda 27.06.06, 22:10 oj weź, jak zestawiasz - mniej lub bardziej świadomie - dona browna z lewisem to mnie ciarki przechodzą i nóż się w kieszeni otwiera... błeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
blondyna2005 Re: c.s.levis w kodzie leonarda leonarda 28.06.06, 23:35 nie dona browna tylko dana bursteina jak już. on jest autorem tej książki i on wspomina o lewisie. a książka nie jest powieścią jak "kod leonarda" tylko faktami z różnych dzieł i wywiadów na których w swojej ksiazce opiera się brown. tak jak mówię jak dokładnie przeczytam to napiszę o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
wampuka Re: c.s.levis w kodzie leonarda leonarda 17.07.06, 14:56 I co? Przeczytałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_anna2 Re: c.s.levis w kodzie leonarda leonarda 18.12.07, 16:41 Podniosę, chociaż nie czytałam i nie widziałam "Kodu". Może, jak w telewizji puszczą zdecyduję się obejrzeć. Film przereklamowany, nie wiem, czy dobry. Pewnie wielu ludzi poszło ze względu na stanowisko Kościoła w tej kwestii. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_anna2 Re: c.s.levis w kodzie leonarda leonarda 19.12.09, 22:24 znowu podniosę... Odpowiedz Link Zgłoś