rangersss 10.08.06, 15:11 Czy ktos z Was moze mi polecic wydawnictwo, ktore posiada w swojej ofercie najlepsza serie lekturowa? Chodzi o dobre tlumaczenie, cene, jakos wydania. Pozdrawiam Mateusz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rangersss Re: Seria lekturowa 10.08.06, 19:01 Nikt nie potrafi mi polecic zadnego wydawnictwa? Pozdrawiam Mateusz Odpowiedz Link Zgłoś
rangersss Re: Seria lekturowa 10.08.06, 20:48 chodzi mi o "zlota kolekcje" lektur szkolnych (literatura swiatowa, polska) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: Seria lekturowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 15:26 szukasz konkretnego tytułu? Odpowiedz Link Zgłoś
rangersss Re: Seria lekturowa 11.08.06, 16:52 Ogolnie interesuja mnie lektury szkolne. Od Sienkiewicza po Dostojewskiego, Tołstoja - ogolnie klasyka literatury polskiej jak i swiatowej. Wszystko to wydane w jakiejs ladnej serii, niedrogo, dobrze przetlumaczone. Znalazlem cos takiego w Zielonej Sowie, ale nikt za bardzo nie poleca tego wydawnictwa. z Greg to samo. Wiec moze jakies propozycje? Dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam Mateusz Odpowiedz Link Zgłoś