Gość: kubu IP: *.dwi.uw.edu.pl / 192.168.0.* 28.02.03, 09:30 kapitalna książka Stefana Themersona połknąłem ją za jednym zamachem i nie tylko dlatego, ze jest nieduza, tylko dlatego, ze jest fantastyczna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kawka Re: PRZYGODY PĘDRKA WYRZUTKA IP: *.avamex.krakow.pl 28.02.03, 16:31 Witam.A w jaki sposób udało Ci się trafic na tę ksiązke? W bibliotekach jej nie ma od dawna ,w antykwariatach tez (podobnie jak wspaniałego "Wykładu profesora MMaa."Czy było wznowienie?Ja mam bardzo stary egzemplarz ,mała ,żółta ksiązeczka w twardej oprawie.Pędrek jest uroczy: to wymowne spojrzenie wielkich oczu,te uszka spaniela i ten ogonek...I to ciągłe poszukiwanie własnej tożsamości...A dialogi z napotkanymi stworzeniami swego czasu przypominały mi rozmowy Małego Księcia.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: PRZYGODY PĘDRKA WYRZUTKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.03, 21:04 jest nowe wydanie :-) w Warszawie dosyć łatwo dostępne, jak jest gdzie indziej - nie wiem :-/// Odpowiedz Link Zgłoś