ibelin26 01.01.07, 19:19 właśnie zakupiłam i radosnie czytam. Calutkie 1200 stron wspaniałej lektury !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maciejka Re: Shogun - nowe wydanie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 17:45 Szkoda, że tak niechlujnie wydane - mnóstwo literówek. Gdzie był człowiek od korekty?! Odpowiedz Link Zgłoś
monikate Re: Shogun - nowe wydanie! 08.01.07, 18:17 Kto wydał? Ja sobie akurat odświeżam lekturę "S", cudownie pokrzepiającą zresztą. Ale mam pierwsze wydanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ruskie-pierogi Re: Shogun - nowe wydanie! 11.01.07, 08:40 Książkę wdało wydawnictwo Vis-a-vis Etiuda. Wygląda kusząco :) Odpowiedz Link Zgłoś
crazy.berserker Re: Shogun - nowe wydanie! 11.01.07, 10:17 Też się muszę pochwalić że Shoguna kupiłam, teraz zbieram srodki na Króla szczurów tegoż samego autora. A wśród "starych" nowości wypatrzyłam i Egipcjanina Sinuhe Miki Waltari i Hrabiego Monte Christo - piękne trzytomowe wydanie w twardych oprawach :))) A w literaturze dziecięcej ile fajnych książek nawychodziło: Muminki, przygody Mary Poppins, Baśnie Andersena - 3 tomy zawierające wszystkie wydane niegdys basnie. I kiedy ja na to wszystko zarobię :))) Odpowiedz Link Zgłoś