Gość: lekcjapilotazu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 18:02 zapraszam na mój blog ze świeżymi recenzjami. dopiero rusza, ale będzie się rozpędzał. czytam nałogowo, więc przynajmniej jedna recenzja na dwa dni. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lekcjapilotazu Re: świeże recenzje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 18:30 onagouderzyla.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba_pelagia Re: świeże recenzje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 18:56 to o przemocy w rodzinie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekcjapilotazu Re: świeże recenzje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 19:06 tak, powiedzmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przechodzień Re: świeże recenzje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 19:13 żabo, to o przemocy na układzie nerwowym człowieka (fragment recenzji: "kontrabasista i inne utwory" suskinda to książka, która dosłownie rozpie..ła moją jaźń) Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: świeże recenzje 12.02.07, 15:17 Gość portalu: przechodzień napisał(a): > "kontrabasista i inne utwory" suskinda to książka, która > dosłownie rozpie..ła moją jaźń Czy całość jest równie głęboka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sos Re: świeże recenzje IP: *.chello.pl 10.02.07, 19:10 Dwie ksiązki, a już się reklamujesz. Czy nie za szybko? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekcjapilotazu Re: świeże recenzje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 19:18 absolutnie absalomie. w sam raz. dwa. Odpowiedz Link Zgłoś
an_k Re: świeże recenzje 11.02.07, 20:04 warto czytac ksiazki przez jeden dzien? Odpowiedz Link Zgłoś