ewa9717 09.08.09, 06:00 Wstałam badym świtem (ma się te wakacje, nie?)i z ozorem na brodzie dopadłam laptoka. Mieli litość, ciutkę farby puścili, ale mój apetyt zawsze rośnie w miarę jedzenia... Dzień dobry! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edyta95 Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 09.08.09, 06:28 Dzień dobry, wstałam jeszcze bledszym. Odpowiedz Link
lylika Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 09.08.09, 10:02 Do 9.00 się wylegiwałam. Miałam prawo. Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 09.08.09, 10:34 Ja od ósmej czytałam w łóżku Wstałam o 9:30 Odpowiedz Link
aganoreg Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 09.08.09, 10:58 Wstałam nieco wcześniej i uwieczniałam koty na zdjęciach Odpowiedz Link
hortensja66 Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 09.08.09, 11:52 Wstałam późno. A co, nie wolni mi w niedzielę Aganoreg, powieś zdjęcia koteczków. Odpowiedz Link
pomaranczuch Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 09.08.09, 16:58 Witajcie! Wszystkiego najlepsiejszego w Nowym Roku!!! Odpowiedz Link
ter.eska Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 09.08.09, 17:35 Witajcie w Nowym Roku A ja wstałam o...17.30(gdyby nie konieczność wyprowadzenia Karo spałabym dalej). Odpowiedz Link
edyta95 Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 09.08.09, 21:53 nie uznaję tego dnia za nowy rok, bo jesli tak, to cały rok będę miała do d..., niezgadzam się Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 09.08.09, 21:59 Aż tak źle? Ja też nie uważam dzisiejszego dnia za początek nowego roku,ale dziś zaczynam urlop,więc gdyby nadal była taka pogoda,to nie powiem,że nie chcę. Powiem,że tak może być! Odpowiedz Link
ter.eska Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 10.08.09, 09:31 Dzień dobryNiestety trza do pracy Odpowiedz Link
lylika Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 10.08.09, 09:44 Dzień dobry. Kolo południa będzie więcej zdjęć. Nie dostałam zdjęć od Kurcgalopka i April, dlaczego? Odpowiedz Link
hortensja66 Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 10.08.09, 11:08 Dzień dobry. Tak się wczoraj naoglądałam zdjęć, że całą noc śniła mi się Tereska. Teresko nie pamiętam szczegółów snu, rano pozostało mi tylko wrażenie że strasznie fajna z ciebie babka Odpowiedz Link
konopika Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 10.08.09, 12:22 Wszystkiego najlepszego w Nowym (tu zazwyczaj pada rok, ale tym razem nie wiem w którym)Roku i miłego poniedziałku. hortensjo66, Tobie się wydaje, a ja wiem, że Ter.eska to świetna dziewczyna. Odpowiedz Link
ter.eska Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 10.08.09, 14:57 konopiko dzięki,Ty też jesteś super)),szkoda,że Cię nie było Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 11.08.09, 00:17 konopika napisała: > Wszystkiego najlepszego w Nowym (tu zazwyczaj pada rok, ale tym razem nie wiem > w którym)Roku A co byśmy powiedzieli na Pierwszy Rok Chmielewski? Ewentualnie Piewrszy RokChmiel? Albo Pierwszy Gururok? Już słyszę uszami duszy te opowieści: "a było to w trzecim Gururoku,......." Odpowiedz Link
ter.eska Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 10.08.09, 14:54 Szkoda,że nie pamiętasz,ale cieszę się z wrażenia)) Odpowiedz Link
april02 Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 10.08.09, 12:44 Są cholernie duże i dużo. Możliwości są dwie: albo zrobię selekcję i pozmniejszam rozmiarowo i wtedy puszczę Ci je małpią pocztą (a przynajmniej spróbuję) ale wtedy stracą na jakości albo wrzucę wszystko na płytę i puszczę Ci normalną Pocztą Polską. Jest jeszcze trzecia: wrzucę wszystko (albo prawie wszystko) na Picasa. Co Ty na to? Odpowiedz Link
lylika Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 10.08.09, 12:48 Jeśli wrzucisz na swoje konto na Picasie, to będzie pod innym adresem. Chyba najlepsza będzie płytka. Dwa, trzy dni i będzie na miejscu. Odpowiedz Link
april02 Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 10.08.09, 13:09 Tak też myślałam Ok. To tylko poproszę nazwisko szefowej (nie chcę popełnić jakiejś fopy oraz kod pocztowy sms-em co by się płytka nie błąkała po całej Warszawie Odpowiedz Link
kurcgalopek Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 10.08.09, 12:48 Ja mam podobny problem i już nawet wysłałam maila do Szefowej w tej sprawie, z tą małą różnicą, że zdjęć mam tylko kilkanaście. Galop bowiem, który miał robić za fotoreportera robił głównie za kucharza, a ja nie potrafiłam jednocześnie fotografować i napawać się obecnością Guruy Odpowiedz Link
eulalija Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 10.08.09, 22:48 Przyjmuję założenie, być może niesłuszne, że to aktualny powitalnik. No, to się witam. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 11.08.09, 00:07 Czesc, ten rok mial genialny poczatek Zeby jeszcze wprowadzili obowiazkwe wolne poniedzialki . Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 11.08.09, 07:18 Dzień dobry! Była fantastyczna burza, pioruny waliły jak ruska artyleria podczas szturmu na Berlin, a teraz ładnie, równiutko pada na mój areał. Dzień dobry! Odpowiedz Link
lylika Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 11.08.09, 09:51 Cześć. Pogoda Eulaliowa. Połamało mnie doszczętnie. Odpowiedz Link
pomaranczuch Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 11.08.09, 10:40 Witam póki co słonecznie i cieplachno Odpowiedz Link
hortensja66 Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 11.08.09, 10:50 Dzień dobry. Kot w nocy uparł się siedzieć na balkonie i nie obchodziło go że pada. A jak już zasnęłam to wlazł mi taki mokry do łóżka. No cóż, się ma kotki, to się ma pościel jaką się ma Głaski dla Tycjana. Odpowiedz Link
eulalija Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 11.08.09, 12:01 Fakt, pogoda moja Ale mnie też połamało, struna odmówiła współpracy. Tyle, że nie z pogody ale z głupoty. Trzeba było nie ruszać pralki, te sto złotych mogło tam spokojnie poleżeć i poczekać na silne męskie ramię. Odpowiedz Link
edeka5 Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 11.08.09, 12:11 Fiu, fiu, fiu, to Ty masz pralnię pieniędzy? Odpowiedz Link
eulalija Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 11.08.09, 12:54 Trochę mało wydajną i zdrowiokosztowną) Jak po wojażach południowych Edeko? Udane? Odpowiedz Link
edeka5 Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 11.08.09, 14:22 Przebyłam kawałek "Bocznych dróg" tylko trochę odwrotnie, tj. Nysa, Otmuchów, Paczków, Szczeliniec, Świebodzice. Niestety skały oglądałam tylko z daleka lub na zdjęciach. Odpowiedz Link
p.aulinka Dzień dobry i NIE BIC!:) 11.08.09, 15:04 Dzien dobry Nowo Rocznie (a nowy rok = zmiany , prawda?) Ja przepraszam bo zaraz zostanę poszczuta kotami Lyliki ale zmieniłam nick . Znowu. Ale znim ktos we mnie rzuci butem, to tym razem przysiegam ze po raz ostatni Na spotkaniu Asiowym usłyszałam ze ta "zielona" pasuje do mnie jak pięść do nosa i parę osób powiedziało ze jak "Zielona" pisze to one nie kojarza tego ze mną. Na Sylwestrze zostałam obsmiana juz totalnie z tej "zielonej.onej" (bo byłam na czarno ), i okazało się że - wg. vox populi - mam być " pauliną " do cholery No to jestem Sorry ze z kropka i w wersji zdrobnieniowej ale inne kombinacje juz zajęte . Zwracac się mozna do mnie bez kropki - jakby co ps. mam nadzieje ze pasowanie sylwestrowe się w tym momencie liczy Odpowiedz Link
eulalija Re: Dzień dobry i NIE BIC!:) 11.08.09, 15:13 No! Ja już gęby nie otwierałam, rozumiałam, że chcesz zmienić, nawet powody pamiętam, ale faktycznie ta zielona to jak nie powiem co do czego mi pasowało i też zawsze miałam kłopot kto pisze Paulinka jest OK, jak nie zapomnę to może i kropkę wstawię Odpowiedz Link
gabrielle Re: Dzień dobry i NIE BIC!:) 11.08.09, 15:30 No tak! W końcu mówi się, że kobieta zmienną jest Miłego popołudnia życzę wszystkim. Idę poopowiadać o was nad kawą i licznymi kaloriami. Odpowiedz Link
kurcgalopek Re: Dzień dobry i NIE BIC!:) 11.08.09, 15:32 Paulina, bardzo mi się Twój nick podoba, bo od razu wiem o kogo chodzi Odpowiedz Link
migos Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 11.08.09, 15:31 witam mazursko, deszczowo, grzybowo, i przy fatalnym przepływie danych via Orange... Poza tym jest pięknie! edeka5 napisała: > Przebyłam kawałek "Bocznych dróg" tylko trochę odwrotnie, tj. Nysa, Otmuchów (...) I jak się miewają moje rodzinne strony? Zamek w Otmachau stoi aby? Nysy Nysą nie zalewa? Odpowiedz Link
migos Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 11.08.09, 15:40 aha, a propos "grzybowo" - Kocia chwilowo nie ma, więc - Damy a Panove, povitejte: Kocio z Grzybem! może się nie doczyta... Odpowiedz Link
p.aulinka Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 11.08.09, 16:39 PIEKNE! W pierwszej chwili sadziłam co prawda ze to Kocio z Duża Bułką (od Hamburgera Albo Co) ale podpis wyprowadził mnie z błędu Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 11.08.09, 17:05 A ja w pierwszej chwili myślałam,że Kocio wystąpi z grzybem,a nie z GRZYBEM. P.aulinko,no,to w końcu Ty! Teraz ja też wiem do kogo piszę,bo tekst,że do ZielonejOnej jakoś nie bardzo mi pasował. Witaj. A co do pasowania,to pewnie jest ważne tylko ledykimację będziesz musiała nową zafasować. Odpowiedz Link
p.aulinka Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 11.08.09, 18:06 Nie ma problemu bo starej tez nie mam tak wiec jakakolwiek bedzie pierwszą Odpowiedz Link
kurcgalopek Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 11.08.09, 18:20 o rany ale grzyb!!! to nie fotomontaż? Odpowiedz Link
gabrielle Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 11.08.09, 21:08 O ja też nie mam ledykimacji! Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 11.08.09, 21:24 Uuuu,albo i uuuuuu.... władze zapomniały ledykimacje wręczyć? No ja nie wiem,nie wiem,ale spuśćmy zasłonę milczenia i na karb Sylwestra to złóżmy,biedny Sylwester,biedny,garbaty od początku roku...uh,niedobrze,niedobrze. Odpowiedz Link
ter.eska Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 11.08.09, 22:09 Witam trochę ostrożnie bo mój komp wariuje i w nieoczekiwanych momentach albo się resetuje,albo zacina i obawiam się,że będzie musiał pójść do kompowego lekarza,tak więc jeśli zniknę na dłużej,to znaczy,że komp poszedł na operację. Odpowiedz Link
ter.eska Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 11.08.09, 22:11 A co do ledykimacji,to ja tyż jeszcze nie dostałam Odpowiedz Link
p.aulinka Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 11.08.09, 22:17 moze te z kropkami w nickach nie dostają? ale nie gabryelle tez nie ma Odpowiedz Link
aganoreg Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 11.08.09, 23:04 p.aulinka napisała: > moze te z kropkami w nickach nie dostają? > ale nie gabryelle tez nie ma Aganoreg też nie dostała Na wszelki wypadek dodam, że składkę uiściłam na ręce Dzidki. Hortensjo, zdjęcia dzidkotków dodam dopiero, jak dorwę lepsze łącze Odpowiedz Link
eulalija Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 11.08.09, 22:21 Piękny prawdziwek. Jedna trzecia zupy grzybowej na Wigilię już jest Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 12.08.09, 07:38 Dzień dobry! Po wczorajszym deszczu niebo umyte, może do po południa i trawka na plaży się wysuszy... Odpowiedz Link
ter.eska Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 12.08.09, 09:16 Witam.Jakoś udało mi się włączyć kompa choć nie wiem na jak długo. Odpowiedz Link
edyta95 Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 12.08.09, 09:37 Jestem nieżywa. O 8,30 miałam dziś degustację w pracy. Służbowo, zaznaczam służbowo, musiałam wypić dwa kieliszki bimbru 70%. A teraz położę się na biurku i będę spać. Dobranoc Odpowiedz Link
lylika Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 12.08.09, 09:47 Co to za praca, że każą od rana bimber pić? Rano, to się pije szampana. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 12.08.09, 10:13 Czesc kochani! Powoli zaczynam dochodzic do siebie Odpowiedz Link
hortensja66 Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 12.08.09, 10:37 Dzień dobry. Dziś w nocy odnalazłam naszego Barona Wybrał się z Dzidką na wycieczkę rowerową Pytałam czemu się nie odzywa, ale nie raczył mi odpowiedzieć. Zawinął się na pięcie i dumnie odszedł. Odpowiedz Link
kurcgalopek Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 12.08.09, 11:19 Dzień Dobry! Edyta, powinnaś dostawać dodatek za pracę szkodliwą dla zdrowia Nie uwierzycie, gdzie dostaliśmy z Galopem zaproszenie na następny weekend. Otóż dostaliśmy zaproszenie na ...zabawę sylwestrową Oczywiście przebieraną. Dwa sylwestry w jednym miesiącu i to nie w grudniu, nie wiem jak to zniesiemy Odpowiedz Link
p.aulinka Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 12.08.09, 13:40 fajna praca Ja co prawda bimbru nie pijam (i nie trawie) ale raz jeden jak szef wróciła z urlopu z Portugalii - to przywiózł pare butelek Porto (pyyycha ) i hojnie częstował biuro. O godzinie 11.00 (rano!) cała pracownia była wesoła i rozchichotana i pod (nie)lekkim wpływem. Dobrze ze zaden klient nie przyszedł. A jak się fajnie pracowało! I wydajnie hehe Odpowiedz Link
goonia Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 12.08.09, 16:16 Dzien dobry. Czuje sie mocno niewyspana, choc na zadnym sylwestrze nie bylam. Przez 1.5 dnia bylo lato, niestety towarzyszyly mu ulewy Wyjezdzam w tropiki, albo na pustynie, byle cieplo i sucho. Odpowiedz Link
edyta95 Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 12.08.09, 22:38 kilka godzin zmarnowanych w sklepie, znowu w sobotę wszystko zamknięte Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 13.08.09, 07:07 Jak ten czas pędzi w stolicy, u nas dziś dopiero czwartek. Ładny. Będzie jeziorny i koncertowy - wieczorem saksofoniści dżezem polecą. Już się cieszę Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 13.08.09, 08:42 jak to zdrowo na dżezowo! Dzis moje dzieciatko konczy ćwierć wieku, wysciskam go za to a wam zycze samych fajnosci. Odpowiedz Link
jotka13 Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 13.08.09, 09:41 Wszystkiego najlepszego dla synka Asiu ) Witam wszystkich pourlopowo i dziękuję za obszerną relację z Sylwestra. Odpowiedz Link
hortensja66 Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 13.08.09, 10:45 Asiu, zdrówka synkowi życzę. I siły przebicia, bo on w tym wieku co to się w świat wchodzi A na zachodnich rubieżach słoneczko świeci, a ja jutro na weekendowy wypad nad jeziorko Odpowiedz Link
lylika Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 13.08.09, 12:08 Cześć. Leje, grzmi, ciemno jak u... wiadomo kogo. Asiu, najlepsze życzenia dla dziecka. Odpowiedz Link
edeka5 Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 13.08.09, 13:14 migos napisał: > I jak się miewają moje rodzinne strony? Zamek w Otmachau stoi aby? > Nysy Nysą nie zalewa? Rodzinne strony piękne, ale gdybyś się tam wybierał to nie jedź drogą 46 z Nysy do Paczkowa - rozkopana, remonty, ruch wahadłowy. Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 13.08.09, 14:55 Dzień dobry słoneczne,poburzowe. A wiecie,że weekend ma być ciepły i słoneczny?! Podobno. Edeko,witamy po wyjeździe i powrocie. Z tymi drogami to chyba tak jest nie tylko na Opolszczyźnie,prawda? Odpowiedz Link
gabrielle Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 13.08.09, 15:23 Dzień dobry nieco chmurne. Chwalę się. Mam nowy telefon. Na szczęście tym razem umowa podpisywana była z kobietą, więc na pytanie "czego pani oczekuje od telefonu" mogłam spokojnie odpowiedzieć: chcę pisać smsy, odbierać, dzwonić i ma ładnie wyglądać. Idę na cotygodniowy piątek. Dla odmiany w czwartek, bo czynniki zewnętrzne działają i przyjaciółka jutro spotkać się nie może. Odpowiedz Link
goonia Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 13.08.09, 16:57 Ludzie ratunku, ja dalej w paczkach, ogrodek nie wypielony, kontrola - czyli moja Mac przylatuje jutro, a w sobote parapetowka. Aaaaaaaaaaaa! Ugotuje im bobu i pojde do sasiadow na piwo. Sasiadow fajnych mam. Milego dnia. Cieplutko nareszcie 29C. Plaza mi sie marzy. Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 13.08.09, 17:36 goonia napisała: >Plaza mi sie marzy. I co ślepemu po oczach? Przeczytałam:plazma mi się marzy. To pewnie w związku z tymi fajnymi sąsiadami tak mi się przeczytało. No bo goonia bobu nagotuje dla Maci i idzie do sąsiadów na piwo,no,plazma mi tu pasowała jak nic! Ale plaży też Ci,gooniu życzę,sobie też! I takoż innym pożądającym tej rozrywki! Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 13.08.09, 17:47 Też zyczę! I na pohybel takiej szkockiej pogodzie! Ze szkockich specjalności ino Connery. Sean Connery, ach... Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 13.08.09, 18:43 Zgadzam się z Tobą,Ewo!!! A ze szkockich specjałów(oprócz Seana Connery) uważam jeszcze szkocką whisky! Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 13.08.09, 18:48 To chluśniem! ale ja wolę sliwowicą, łyska mi trocha myszami trąca ;- ) Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 13.08.09, 18:57 Śliwowicę też na składzie posiadam,taką prawdziwą,bałkańską,no to chluśniem! A ta łyska,co Ci trąca,to czy to ona prawdziwie szkocka jest? Bo ta prawdziwa nie trąca!!! Zapachem bynajmniej,bo trąca po spożyciu. Rzetelnie!!! Odpowiedz Link
migos Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 13.08.09, 16:51 dzień dobry. wreszcie znowu zaczęło podać! może do soboty grzybki podrosną..! edeko, dziękuję za namiary. W tym roku jednak chyba już nie damy rady się tam wybrać, chlip, chlip. Odpowiedz Link
edyta95 Wyprodukowałam śmierdziela 13.08.09, 18:57 Wchodzę dziś do domu po pracy i o żesz...... jak cuchnie. Co jest do diabła? Otóż od 2 tygodni mieszkam sama, nie jem w domu, czasem się herbaty napiję. Zatem filiżanki pięknie wstawiam do zlewu, całkiem zgrabny stosik. Ręcznie myć nie będę, a na zmywarkę mało. Na samy dnie tego stosiku znalazłam w kubeczku torebkę po herbatce owocowej. Na oko tylko delikatny biały nalocik, na nos - stworzyłam potwora. Wszystko zatem teraz pięknie umyte, a ja zmykam na fikołki, miszkanie musi się porządnie wywietrzyc Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Wyprodukowałam śmierdziela 13.08.09, 19:04 edyta95 napisała: >... na nos - stworzyłam potwora. I to Cię dziwi??? Nie pierwszy to Twój potwór zapachowy! Aaaa,a może ten się nada jako śmierdziel do celów rażących? Jaka to była herbatka? Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Wyprodukowałam śmierdziela 13.08.09, 19:38 Dzieki za zyczenia dla dzieciatka, przekazalam. A sama moge sie pochwalic jak go pieknie wychowalam na lonie. On bije wszelkie rekordy w wyglupieniu sie. Dzis chlupnal zwyklego plynu do zmywarki aby sie lepiej pozmywalo....no i piana mogly sie ogolic, wyszla mu na cala kuchnie. To dziecko nadal mnie dobija swoimi pomyslami. Tak czy siak wrocil z Polski w calosci. Pogubil tylko troche ...e Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Wyprodukowałam śmierdziela 13.08.09, 19:55 asia.sthm napisała: >...) On bije wszelkie rekordy w wyglupieniu sie. Dzis > chlupnal zwyklego plynu do zmywarki aby sie lepiej pozmywalo.... O zwykły płyn do mycia naczyń chodzi? >To dziecko nadal mnie dobija swoimi > pomyslami. Asiu,a czy to nie tak jest,że masz dzięki Niemu życie urozmaicone na wesoło? > Tak czy siak wrocil z Polski w calosci. Pogubil tylko troche ...e Co znaczy ...e? Majtki zgubił??? Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Wyprodukowałam śmierdziela 13.08.09, 19:58 Aaaaa,jeszcze jest dziś,a więc zdążyłam,bo poprzednio zapomniałam! Asiu ode mnie też dziecko wyściskaj urodzinowo! Fajnie,wesoło masz z tymi chłopakami! Buziaczki! Odpowiedz Link
edyta95 niech diabli wezmą urlopy 13.08.09, 20:42 pojechałam dziś na moje ukochane fikołki i dupa. Zamiast zajęć z najwyższej półki, zastępstwo z początkującą instruktorką. Przyjechałam do domu. Moi instruktorzy nie powinni mieć urlopów Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: niech diabli wezmą urlopy 13.08.09, 21:09 Jak to nie powinni? A Ty miałaś? Odpoczeli od Ciebie A teraz Ty odpoczniesz od nich. Odpowiedz Link
lylika Re: niech diabli wezmą urlopy 13.08.09, 21:12 Mam w domu izbę chorych. Wychodząc od sąsiadki spotkałam na schodach ranną w brzuszek Felinę. Dziura na 2 cm średnicy, tak samo w głąb. Zaraz za mną przyszedł mężydło i bezpośrednio za nim Tycio z rozkrwawioną, ledwie co przyschniętą raną na czole. Opatrzona kotka leży teraz na miejscu Belli a Tycio w nogach łóżka mężydła. Jutro znów do Weta. Z dwoma. Ręce opadają. Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: niech diabli wezmą urlopy 13.08.09, 21:20 O,matko Buzka! Co się tam dzieje na tym Żoliborzu? Jakaś dziczyzna poluje? Odpowiedz Link
lylika Re: niech diabli wezmą urlopy 13.08.09, 21:29 Może masz rację. Kilkakrotnie widziana była kuna. Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: niech diabli wezmą urlopy 13.08.09, 21:32 No,ale przecież kuna nie dałaby rady Felinie,a juz na pewno nie Tycjanowi i to dwukrotnie! To musi byc coś większego! Tylko dlaczego na twoje koty się uwzięło? Odpowiedz Link
kurcgalopek Re: niech diabli wezmą urlopy 13.08.09, 22:15 Biedne kociszcza. Kuny potrafią być bardzo niebezpieczne. Małe kociaki mordują, a dużym mogą zrobić krzywdę. Koty na ogół to wiedzą i ich unikają, no chyba że Twoje koty Lyliko takie waleczne, jak jeden z moich, który nawet na psa się kiedyś rzucił. A to na pewno rany zadane przez zwierzę? Ja w takich przypadkach od razu też myślę, czy to nie jakiś nie lubiący kotów zły człowiek. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: niech diabli wezmą urlopy 13.08.09, 22:20 Biedne koty A nie moze byc tak, ze gdziec wlaza miedzy dechy z ostrymi gwozdziami, albo w druty kolczaste. To zupelnie jak moje dziecko, tyle ze ono ubrania drze, a nie cialo. Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: niech diabli wezmą urlopy 14.08.09, 19:28 lylika napisała: > Mam w domu izbę chorych. Lyliko,jak tam koty? Goją się? A jak Ty? Odpowiedz Link
lylika Re: niech diabli wezmą urlopy 14.08.09, 20:41 Kotka lepiej. Tyciek poszedł za płot szukać guza i wrócił rozkrwawiony dokumentnie, po czym uciekł widząc wzrok mężydła. Jak wroci, Maryśka obiecał go przywiązać papierowym sznurkiem do kaloryfera. Ma też zagrozić cymbałowi, że kupi sobie innego, spokojnego kota a jego spisze na straty. Ja świetnie! (czytaj: stosownie do wieku), (czytaj: całkiem do djupy). Odpowiedz Link
ewa9717 Re: niech diabli wezmą urlopy 15.08.09, 07:23 Sino, chłodnawo, doodwłocznie. Bry. Odpowiedz Link
lylika Re: niech diabli wezmą urlopy 15.08.09, 10:46 Dziędobry. Meżydło pojechał świtem na szlak kolejowy, a ja mam dzień dobroci dla mła. Wylegiwałam się do 9.00, potem kąpiele i różne takie manikury, pedikury i inne kury. Teraz druga kawa. Miłego dnia. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Wyprodukowałam śmierdziela 13.08.09, 22:17 > Co znaczy ...e? Majtki zgubił??? e to znaczy szkoda gadac - trzecia wkladke SIM do komorki w ciagu miesiaca, oraz moje szprotki z Polski wiozl i nie dowiozl. Gacie jednak nadal ma. > O zwykły płyn do mycia naczyń chodzi? tak, i to taki super wydajny - YES - kropelka ponoc umie pozmywac po wielkim zarciu Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Wyprodukowałam śmierdziela 13.08.09, 22:23 asia.sthm napisała: > e to znaczy szkoda gadac - trzecia wkladke SIM do komorki w ciagu miesiaca, oraz moje szprotki z Polski wiozl i nie dowiozl. Gacie jednak nadal ma. E,to znaczy,że impreza nie była taka dobra,na jaką się zapowiadała. Odpowiedz Link
papuga_ara Do Pauliny 13.08.09, 22:24 Śniło mi się, normalnie śniło mi się, że masz nick Paulina i miałam Ci na forum podsunąć pomysł, a tu proszszsz.... - już jest! Ot i potęga podświadomości! Bardzo fajny ten nick i taki, jakby to ująć - Twój! A że ja jestem sprawczynią zamieszania ze zmianą, więc tym bardziej się cieszę, że wreszcie odnalazłas Siebie Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Do Pauliny 14.08.09, 07:27 Dzień dobry. Może ciąg dalszy lata wreszcie? Pozdrowienia dla Asisyna i kotów. Odpowiedz Link
eulalija Re: Do Pauliny 14.08.09, 08:25 Na Targówku słonecznie i chłodno, prawdziwy sierpniowy poranek, po wczorajszej burzy jeszcze dużo kałuży (o, coś mi się rymuje). Witam. Odpowiedz Link
lylika Re: Do Pauliny 14.08.09, 08:59 Jak się macie? Na Żoliborzu chłodno ale słonecznie i to jest najważniejsze. Odpowiedz Link
edyta95 witam 14.08.09, 09:22 dzień dobry zajęta dzis jestem, po pierwsze licytuję, po drugie szukam pracowników dużych firm, po trzecie jakies obowiązki pracowe trzeba Odpowiedz Link
eulalija Re: witam 14.08.09, 09:32 Grasz w brydża, szukasz czwartego i musisz jeszcze podpisać listę obecności Dobrze, że dziś na trzeźwo))) Odpowiedz Link
edyta95 Re: witam 14.08.09, 09:47 dzis degustacje piwa, pierwsza służbowa za pieniądze (tak tak, płacą mi za to), druga i trzecia bardzo prywatna dla czystej przyjemności picia w dobrym towarzystwie Odpowiedz Link
pomaranczuch Re: witam 14.08.09, 11:36 Cześć wszystkim! słonecznie i chłodnawo, ale i tak cudownie Dziś bardziej niż zwykle trzymajcie się ciepło Odpowiedz Link
gabrielle Budowlaniec z wietarą morderczo skrada się. 14.08.09, 16:09 Dzień dobry. Z rozpaczy po wczorajszym pokazie "Coco", pognałam dziś po biografię. Mam nadzieję, że pokaże Coco inną niż ta, którą przedstawiła Audrey Tautou: patrzącą wielkimi oczami, wydymającą usta i przygryzającą wargi. Dla porównania treści, zarezerwowałam w bibliotece drugą. Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Budowlaniec z wietarą morderczo skrada się. 14.08.09, 16:23 Witam wszystkich. Właśnie wylazłam z jeziora. Jak się wysuszę i rozgrzeję oraz przestanie padać, znów wlezę. Chmury chodzą wokoło, tylko, kurtka, deszczu z nich żadnego, las suchy jak pieprz. Bu. Odpowiedz Link
konopika Re: Budowlaniec z wietarą morderczo skrada się. 14.08.09, 16:38 Witam serdecznie. Odpowiedz Link
konopika Re: Budowlaniec z wietarą morderczo skrada się. 14.08.09, 16:47 i idę się zabrać za zapalone kocie uszy, oboje strasznie tego grzebania i zakrapiania (maścią to się chyba namaszcza, a wet. kazał zakrapiać?). Zatem idę namaścić kotu uszy. Odpowiedz Link
goonia Re: Budowlaniec z wietarą morderczo skrada się. 14.08.09, 18:42 Dzien dobry. Upal dzis przez duze U. Tralala. Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Budowlaniec z wietarą morderczo skrada się. 14.08.09, 19:30 goonia napisała: > Dzien dobry. Upal dzis przez duze U. Tralala. Nooo,w końcu zadowolona! A jak Mać? Czy już do sąsiadów idziesz? Odpowiedz Link
edyta95 Re: Budowlaniec z wietarą morderczo skrada się. 16.08.09, 02:31 waham się pomiędzy dzień dobry a dobranoc. Chyba całą noc tak się będę kiwać Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Budowlaniec z wietarą morderczo skrada się. 16.08.09, 07:04 Jeszcze na chorobę sierocą z tego kiwania zapadniesz! Dzień dobry! Dziś ekspediuję frekwencję, a potem wakacje już moje. I jezioro czeka, bo pogoda dziś pięęęęęęękna i pływalna Odpowiedz Link
gabrielle Re: Budowlaniec z wietarą morderczo skrada się. 16.08.09, 10:11 Dzień dobry. Jeszcze tylko trochę sprzątania i udaję się w ostępy. Trzeba skorzystać z ładnego dnia. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Budowlaniec z wietarą morderczo skrada się. 16.08.09, 10:40 No! tylko wywieszę pierwsze pranie i słyyyyyyyyyywam! Odpowiedz Link
lylika Re: Budowlaniec z wietarą morderczo skrada się. 16.08.09, 11:30 Dzień dobry. Rozkoszuję się pogodą. Przed wieczorem grill. Odpowiedz Link
konopika Re: Budowlaniec z wietarą morderczo skrada się. 16.08.09, 11:36 Dzień dobry. A jak to się stało, że 15 nikt się nie witał? Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Budowlaniec z wietarą morderczo skrada się. 16.08.09, 11:49 A Lylika i ja to niby nikt? Chyba zasnęłaś przy "Odysei" By, by, spadam kupatsia!!!!!! Odpowiedz Link
pomaranczuch Re: witadło 16.08.09, 13:42 Dzień dobry!!! Przepięknie dziś, aż siły witalne wracają i trzeba wracać do książek:[ ale i tak jest wspaniale, mega pozytywnego dnia życzę! Odpowiedz Link
gabrielle Re: witadło 16.08.09, 19:59 Dobry wieczór, dla odmiany. Byłam na spacerze, obtarłam sobie wszystko, nie lubię więc moich sandałów. Zupełnie nie rozumiem, dlaczego Dzidkowy Cymek tak na nich leżał. Widoczek: Odpowiedz Link
orale Re: witadło 16.08.09, 21:08 witam właśnie uśmierciłam edytę95. Porządki robię, wyrzucam co niepotrzebne, począwszy od znajomych, a skończywszy na debilnym słodkim wyglądzie. Uprzedzam również, że będę sobą, szczera do bólu. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: witadło 16.08.09, 21:25 > a skończywszy na debilnym słodkim wyglądzie. Ciekawe! Chlapniesz sie na czarno, oponke zaczniesz nosic w talii, przedniego zeba wyrwiesz? Parchy na licu bardzo latwo domalowac. Mam wiecej pomyslow, ale jak nie pytasz to sie juz nie wyrywam Odpowiedz Link
orale Re: witadło 16.08.09, 21:38 oponki się pozbyłam i nie daję jej szans powrotu, pryszczy malować nie będę, z lenistwa Odpowiedz Link
lylika Re: witadło 16.08.09, 21:40 A kto Ci dał prawo uśmiercać Edytę? Edyta pisze kryminał i nie może umrzeć prze zakończeniem pisania. Znajdź sobie kogoś innego. P.S. Mnie też nie próbuj uśmiercać, zrobiła to już Edyta. Odpowiedz Link
doratos Re: witadło 16.08.09, 22:03 O Boziu parę dni mnie nie było a tu się znowu mordują? Całkiem jak u Chmielewskiej! Odpowiedz Link
lylika Re: witadło 16.08.09, 22:13 No właśnie. I to chce mordować oralnie. Żyły będzie przegryzać, czy jak??? Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: witadło 17.08.09, 01:52 Witam wszystkich, z powrotem w domu, z trwałym dostępem do netu. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: witadło 17.08.09, 08:04 No, no, Kocio szaleje po nocy! Kolejny leni dzień, śpieszmy sie z niego korzystać Odpowiedz Link
asia.sthm Re: witadło 17.08.09, 08:45 analnie to chyba podwojna lewatywa z tluczonego szkla i siarki. Tak tego smoka wawelskiego szewczyk wykonczyl tyle ze baranem, a nie lewatywa. W sumie sposob do dupy. Odpowiedz Link
konopika Re: Budowlaniec z wietarą morderczo skrada się. 17.08.09, 20:54 Dzień dobry. Kurcze blade, faktycznie przysnęłam i nie zauważyłam wpisów z 15-ego, serdecznie przepraszam przeoczone osoby, nie jesteście "nikt", jesteście wręcz przeciwnie, czyli "ktoś". Odpowiedz Link
g0p0s Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 17.08.09, 11:52 Hm, zamieniono nam jedną forumowiczkę na drugą. I ma inaczej działać Odpowiedz Link
groha Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 17.08.09, 14:07 Epitafium dla Edyty95: Tu leży nieodżałowana z numerkiem Edyta. Dlaczego leży? Każdy o to pyta. Mówią, że zagryziona. Połóż jej chabyzie, Bo ona wstanie. I się odgryzie. Odpowiedz Link
pomaranczuch Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 17.08.09, 18:59 pozdrowionka z Krkowa! co do lewatywy, tłuczony żwirek najepszy, polecam Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 17.08.09, 20:12 > Epitafium dla Edyty95: Tu lezy nasza skoczna Vicuchna-podagra, dlugo nie polezy, bo gdy cus jej zagra, poderwie sie razno jak fryga, obsobaczy narod i sobie podryga. Odpowiedz Link
orale Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 17.08.09, 21:20 wróciłam z podrygów. Jak ktoś coś ode mnie chce, to teraz Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 17.08.09, 21:23 Ja cgcę,ja chcę! Dobry wieczór!? Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 17.08.09, 21:28 Tego też bym chciała,ale muszę do niej dużo schudnąć. Ja chciałam Ci powiedzieć dobry wieczór! Odpowiedz Link
lylika Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 17.08.09, 21:33 Ja też chcę. Chcę gwałtownie zaprotestować! Orale mi nie pasuje do niczego i budzi we mnie abominację. Fuj! Odpowiedz Link
orale Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 17.08.09, 21:46 bo orale znaczy wszystko i nic, może znaczyć cześć, a może również spadaj. Edyta uśmiercona na amen Odpowiedz Link
eulalija Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 17.08.09, 23:41 Nooo dooobraaa niech bydzie ... Chociaż pasuje jak w..., ten, no, kwiatek do karety. Zamienię koszmarny upał na arktyczny mróz, na jeden dzień, na jutro, proszę! Mam trzy urzędy i dwa banki i nie wysłałam umyślnego do Grohy po czołg. Z jednym pancerfaustem i dwoma granatami idę jutro na barykady. Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 17.08.09, 23:57 Witajcie. Infekcja przewalczona, okazało się, że to był chyba mega rzut alergii. Ale bez walki się nie poddałam. Bardzo mi się ten Nowy Rok podoba, bo ledwo się zaczął, a ja już urlop Tak więc życzę Szanownym Spokojnego Forumowania (jak ktoś nie chce spokojnego, to niech będzie wręcz odwrotnie ) i do przeczytania w okolicach września Oddalam się w krze i życzę sobie być na urlopie szczęśliwa do obrzydliwości A, Lyliko - bo już nie wiem, gdzie się przyznawałam do bycia właścicielką dwóch białych miseczek po dipach - nie dało się nie dało się odebrać ich przed urlopem, bardzo Cię w takim razie poprosze o czułe się nimi zaopiekowanie, opowiadanie im bajek na dobranoc (żeby mniej tęskniły...), umieszczenie ich na czas mojego buszowania w krzach w jakimś miłym towarzystwie Twoich ulubionych naczyń i zgłoszę się we wrześniu po one. Dzięki from the mountain!!! No, to lecę! Pa! Wasza papunia Odpowiedz Link
ewa9717 Eulalijo, chcesz - masz! 18.08.09, 00:43 Właśnie się jakiś orkan czy inny trąb zerwał, pada, wyraźnie się ochłodziło. Do rana to i w Warszawie w sam raz pogoda na tę wyprawę wojenną będzie. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Eulalijo, chcesz - masz! 18.08.09, 08:42 No, pogoda lekutko poszła Eulaliji na rękę bądź inną część ciała, ale mądra mapa mówi mi, że od jutra wracamy do pływania. Dzień dobry! Odpowiedz Link
jotka13 Re: Eulalijo, chcesz - masz! 18.08.09, 09:34 Tak Ewo, pogoda przyszła o 4 rano, pogrzmiała, pobłyskała i teraz pięknie słońce świeci i wiaterek powiewa. Odpowiedz Link
lylika Re: Eulalijo, chcesz - masz! 18.08.09, 10:22 Cześć. Podlało też solidnie. Ładny dzionek. Odpowiedz Link
kurcgalopek Re: Eulalijo, chcesz - masz! 18.08.09, 11:20 Bry.. Się do Was przywlokłam.. W piątek wieczorem usiłowałam w ogródku powstrzymać mojego kota przed gwałtowną ucieczką i zeżarciem żywcem kotki sąsiadki. Wiem, to doskonały pomysł, żeby gołymi rękami łapać maksymalnie zestresowanego wielkiego kota, ale wszystko to zadziało się w ciągu kilku sekund. Sukces co prawda odniosłam, ale sporo kosztował, bo obie ręce mam pokiereszowane do tego stopnia, że dziś kolejny raz jadę do chirurga na oczyszczenie rany, poza tym muszę brać silny antybiotyk. jak to było? Głupich nie sieją? Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Eulalijo, chcesz - masz! 18.08.09, 11:55 Oj, biedna samosiejka No, mam nadzieję, że Eulalija już wygrała wojnę, bo pogoda się poprawia. Spadam na łono Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Eulalijo, chcesz - masz! 18.08.09, 13:21 Razem dotarłyśmy nad jezioro, ulewa i ja, prawie 7 kilometrów wracałyśmy też razem, po czym ona z nagła się rozmysliła, ale mnie już wtedy było wszystko jedno... Odpowiedz Link
eulalija Re: Eulalijo, chcesz - masz! 18.08.09, 17:06 Pogoda się popisała, owszem, nad ranem zrobiła raban na ładnych parę fajerek, ale potem sie ustatkowało. Miła temperatura, chmury latały, wiatr solidny, przeżyłam. Uprzejmie donoszę, że również urzędy i banki przetrwały. Raz tylko musiałam pogrozić, że zawleczkę wywlokę za chwileczkę. Witam. Odpowiedz Link
goonia Re: Eulalijo, chcesz - masz! 18.08.09, 17:56 Witam. Ledwo dycham, spalil mi sie samochod - w silniku glownie, ale da rade naprawic. Przez to spoznilam sie na lotnisko, przyprawiajac Macierz o wywal niemalze. W sobote po parapetowce spac nie moglismy bo upal byl straszny w dzien, chalupa sie nagrzala, ale w nocy chlodek przyjemny na zewnatrz, a w srodku nadal goraco jak piorun. O 5 nad ranem wedrujac od okna do okna przypadkowo odkrylam, ze kaloryfery gorace. Ktos nam zrobil numer i wlaczyl ogrzewanie!! Niech no ja tylko odkryje sprawce, to Eulalija z granatami to bedzie przy mnie maly pikus. No, ale ja tu sie tylko przywitac chcialam. Dzien dobry. Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Eulalijo, chcesz - masz! 18.08.09, 21:15 Dzień dobry wieczór Państwu. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 18.08.09, 22:45 Czesc wtorkowo, jeszcze zdazylam sie perzywitac, ha! i strasznie mnie rozsmieszyl ten chmielewski typ: Odpowiedz Link
orale Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 18.08.09, 22:47 to ja też się przywitam, właśnie z tańców wrociłam i troszkę bym sobie jeszcze pobiegala Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 18.08.09, 22:51 Nie masz aby Tomira na drugie????? Odpowiedz Link
orale Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 18.08.09, 23:02 na drugie mam Zośka, ale na trzecie to już napewno ADHD Odpowiedz Link
orale Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 18.08.09, 23:12 coś w tym jest, bo im bardziej jestem zmęczona tym wyżej skaczę Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 19.08.09, 08:37 Lato, lato... Dzień dobry, kąpielowy Odpowiedz Link
pomaranczuch Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 19.08.09, 09:48 Witam Was! zpracowana i wysmarowana cała pomarańczową farbą (maluje pokój) cieplachno i ładnie Odpowiedz Link
orale Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 19.08.09, 09:51 Nareszcie szczerze mogę powiedzieć, że dobry. Duża firma zaakceptowała mój produkt. Trala la. I pieniążki też z tego będą Odpowiedz Link
lylika Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 19.08.09, 10:29 Wyprodukowałaś jakiegoś nadzwyczajnego śmierdziela? Odpowiedz Link
migos Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 19.08.09, 11:05 > Wyprodukowałaś jakiegoś nadzwyczajnego śmierdziela? pewnie raczej opracowała Bardzo Poważny System Zarządzania Jakością i Wydajnością w Duzych Firmach Pozwalający Przy Tym Na Spożywanie Napojów Alkoholowych w Pracy za Dodatkową Opłatą... BPSZJiWwDFPPTNSNAwPzDO, w krócie Błeeepo. bry. piękne są dni bez włączonej klimy. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 19.08.09, 23:22 pomaranczuch napisała: > Witam Was! zpracowana i wysmarowana cała pomarańczową farbą > (maluje pokój) cieplachno i ładnie Pomysl znakomity podsuwam. 5,20 sie nalezy! Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 20.08.09, 07:10 Dzień dobry! Lato znów! Jadę nad morze. Ale tylko na dziś, nie ma głupich, żeby po trupach musieć do wody się pchać. Odpowiedz Link
orale Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 20.08.09, 08:56 hi hi, nie chcieli mnie dziś wpuścić do pracy Odpowiedz Link
jotka13 Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 20.08.09, 10:12 Poszłaś w peruce i kiecce sylwestrowej do pracy? Odpowiedz Link
lylika Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 20.08.09, 10:21 orale napisała: > hi hi, nie chcieli mnie dziś wpuścić do pracy ... To w nagrodę za śmierdziela? Witam wszystkich. Odpowiedz Link
migos Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 20.08.09, 10:45 bry. A Szanowna Pani Prezes widziała wkońcu wczoraj NOWĄ Orale? Rzeczywiście odmieniona? Odpowiedz Link
orale Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 20.08.09, 10:48 za wcześnie wyszedłeś, trzeba było poczekać jeszcze 15 minut Odpowiedz Link
migos Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 20.08.09, 11:40 uhhh. nie mogłem, młodociany pod opieką dzidków zostawiony... Odpowiedz Link
migos Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 20.08.09, 12:09 dziAdków znaczy, Dzidki bym tak nie obarczał Odpowiedz Link
pomaranczuch Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 20.08.09, 13:28 no no Asiu dzięki za pomysł, pokój już pomalowany ale dojdą jeszcze różne wzorku, może z pomysłu skorzystam 5.20 ok ale nie lepiej piwo, a nóż kiedyś się spotkamy i proszę piwo u mnie jak w banku masz. Za taką kasę może cały pokój mi urządzisz? Odpowiedz Link
pomaranczuch Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 20.08.09, 13:29 a tak w ogole to cześć wszystkim!!! Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 20.08.09, 16:03 Sz...cz...ee.. ść wszystkim. Nawdychałam się za dużo orientalnych przypraw w kuchni i tak mi jakoś dziiiiwnie. A może przesadziłam z tabletkami na spokój... Ommmm... Odpowiedz Link
lylika Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 20.08.09, 18:21 Miałam tylko wyczyścić piekarnik a wyszedł mi placek ze śliwkami. Co mi się będzie czysty piekarnik marnował. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 20.08.09, 19:35 A ja narybiona: takię świeżuśkie od znajomego znajomego, smażyliśmy sami. Luuuuuudzie! Na plaży dzikie tłumy, człowiek przy (nie zmieniać mi przyimka!)człowieku, stopy nie ma gdzie postawić. Homo som dziwne, wcale nie sapiens. W drodze powrotnej stanęliśmy przy jeziorku i nareszcie popływałam, a wokół zielono, bezludno i cicho... Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 20.08.09, 19:37 O, właśnie Lars Riedel dekorował dyskoboli. Jakaż to piękna chłopaka ten Lars... Dzień dobry! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 20.08.09, 23:09 pomaranczuch napisała: > ..piwo u mnie jak w banku masz. Za taką kasę może cały pokój > mi urządzisz? wzorek na scianie trzepnij taki: do posadzenia tylka i gosciowego tylka: ozdoba do postawienia na telewizorze, nawet na tym najplasciejszym da sie : io na koniec kropka nad "i" : a na kolanka: i jakby ci jeszcze czegos do szczescia brakowalo, to wolaj. Odpowiedz Link
jotka13 Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 21.08.09, 09:21 Cześć, dziś śniła mi się Edyta z burzą rudych loków poprzeplatanych warkoczami a'la Julia Tymoszenko, szukająca sali fitness w schronisku górskim... Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 21.08.09, 09:46 Grzybki z krzów Dzień dobry! JEST ciepło!!!!! Kawa jeszcze ino i nach water!!!! Odpowiedz Link
pomaranczuch Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 21.08.09, 09:55 Hey oh! pięknie jest, ale zimno u Was też tak? buu Kurcze Asiu, to ja Ci całą kolejkę wiszę w takim razie, pracuje nad urządzeniem, pracuje, gdyby czegoś brakowało zgłosze się na pewno dzięks Odpowiedz Link
migos Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 21.08.09, 10:01 > Jotka13: Cześć, dziś śniła mi się Edyta z burzą rudych loków eee, aż tak się nie zmieniła, idzie rozpoznać dobry. Odpowiedz Link
goonia Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 21.08.09, 18:59 Dobry. Tornado wczoraj przeszlo. Na szczescie nie bardzo blisko mnie. Poza zalana kuchnia i parasolem ogrodowym, ktory odlecial do sasiadki nie odnotowalam wiekszych szkod. Udalo nam sie. Oczywiscie wybralam sobie najlepszy dzien, zeby zabrac mamusie w plener Mam obawy, ze zaczela odliczac dni do powrotu. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 22.08.09, 09:57 My tak! Powoli coraz lepiej nawet. Dzień dobry! Odpowiedz Link
orale Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 22.08.09, 10:02 dzień dobry nareszcie się wyspałam, 10 to dobra godzina na pobudkę Odpowiedz Link
edeka5 Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 22.08.09, 10:27 Jędzo, nie drażnij ludzi pracy Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 23.08.09, 08:07 Wciąż jeszcze laaaaaaato! Dzień dobry! Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 23.08.09, 10:01 Cześć. Niby lato, acz pochmurno. Eulalijska pogoda dziś. Odpowiedz Link
orale Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 23.08.09, 10:52 witam pochmurno może być, ale bez przesady. Postanowiłam dziś odkurzyć rolki i deszczu sobie nie życzę Odpowiedz Link
pomaranczuch Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 23.08.09, 11:31 łzawo i nostalgicznie buu, dlatego dzisiejszej pogochmurnicy śmiejemy się w twarz buhahaha Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 23.08.09, 13:51 Pomarańczko, podajmy sobie ręce. U mnie też łzawo, nostalgicznie, nerwowo i w ogóle mam jakieś takie napady lękowe... Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 23.08.09, 16:55 Dziędobry...? kocio_pierzaczek napisała: >U mnie też łzawo, nostalgicznie, > nerwowo i w ogóle mam jakieś takie napady lękowe... Kociu,co Ci??? Potrzebujesz się wygadać,pożalić? Wal jak w dym,najlepiej na priva. Może mogłabym pomóc? W jakikolwiek sposób? Głaskam po strapionej główce. Albo nie ,bo Ty tego nie lubisz ,głaskam Cię po strapionej duszy. Głask,głask,głask,czy już troszkę lepiej? Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 23.08.09, 17:48 Dzięki, słonko, lepiej, lepiej. Nieco. Jak będzie źle, zacznę błagać, żeby ktoś do mnie wieczorem przyjechał na herbatkę. Słomiana wdowa bowiem jestem przez cały tydzień, a to tydzień przełomowy, pierwszy przedszkolny dla naszego dziecka. Mamunia ma kryzys separacyjny. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 23.08.09, 18:16 Kociu nie mazgaj, twoj panicz jest najdzielniejszy na swiecie. No, juz on ci pokaze, ze wszystko pojdzie jak po slizgawce. Na kryzys separacyjny tylko fryzjer pomaga. I do tego taki fryzjer co spieprzy ci fryzure do imentu. Zobaczycz jak ci separacja z paniczem zmaleje do imentu Trzym sie. Bedzie tak dobrze jak do tej pory bywalo z wysylaniem pociech do przedszkola. Z matura gorzej, ale tez da sie przezyc. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 23.08.09, 18:25 Ach, Kociu, tak to własnie jest z chłopakami Czy Puchatek jest w Muchomorkach? Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 23.08.09, 18:28 Ola,la,to ja chyba nic nie poradzę na tę przedszkolną sytuację.Nie mam doświadczenia w tym temacie. Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 23.08.09, 19:40 Limonka, nie piernicz. Tu nie o wiedzę w temacie chodzi, ino o ciepełko i życzliwość, których to ty posiadasz całkiem sporo. O temacie wręcz nie życzę sobie rozmawiać. Ileż można! )) Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 23.08.09, 20:16 OK,to nie rozmawiamy na ten temat. I dziękuję za komplement. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 24.08.09, 07:39 Dzień dobry w kolejny piękny letni dzień! Chlup Odpowiedz Link
hortensja66 Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 24.08.09, 12:53 Uf... Witam wśród żywych W zeszły weekend wybrałam się nad jeziorko coby wyprodukować sobie ładną opaleniznę. I wyprodukowałam... he he... zapalenie trzustki. Teraz, wreszcie bez bólu i gorączki, wracam na forum poczytać zaległości. Dzień dobry Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 24.08.09, 13:00 No proszę, niech ktoś teraz powie, że żółta morda nie jest szkodliwa Odpowiedz Link
groha Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 24.08.09, 13:28 Swoją szosą, to albo Hortensja była w jakimś nietypowym negliżu, albo to słońce było jakieś wyjątkowo ostre, bo przecież normalnie, to ono aż tak głęboko raczej nie dociera A'propos, nius z blokowej tablicy ogłoszeń: "Słońce dzisiaj zajdzie, Kaśka na pewno nie". Znaczy, rodzice tej Kaśki mogą spać spokojnie, hihi. Kurczę, jakiś fajny facet nam się w klatce trafił. Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 24.08.09, 13:38 Cześć, słoneczka! Chłopa nie ma, chata wolna, oj będzie bal! U ha ha! Aż nie wiem, na jaki rodzaj rozpusty się zdecydować. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 24.08.09, 13:44 Nie żałuj sobie Kociu, wszystko wypróbuj. Odpowiedz Link
groha Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 24.08.09, 13:51 Kociu, a jeśli nie wiesz, co znaczy to wszystko, to tylko rzuć hasło: Ździchu, jak to się robi? A my ci powiemy Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 24.08.09, 14:24 A czy to ekspertem od "tego" nie był Stachu? Odpowiedz Link
groha Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 24.08.09, 14:31 Faktycznie, Stachu był, ale jaki tam z niego ekspert. W pierwszej be? Dlatego wybrałam Ździcha, bo trochę poważniej brzmi Odpowiedz Link
g0p0s Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 24.08.09, 13:58 Tylko się Kociu nie opalaj! Chyba że dobrze przykryta Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 24.08.09, 14:11 Właśnie urządziłam sobie plażę na balkonie. Groszko - twój powój jest genialny. Trzustkę mam odporną. Odpowiedz Link
groha Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 24.08.09, 14:16 A jeśli masz zamiar coś sobie zapalić, to już raczej papieroska Odpowiedz Link
hortensja66 Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 24.08.09, 16:14 Śmiem twierdzić, że trzustka wysiadła nie od żółtej mordy tylko od wielkiego żarcia. Jak ktoś wpycha w siebie na akord ziemniaki pieczone w folii (nie zawsze dopieczone) to ma choróbsko na własne życzenie Odpowiedz Link
pomaranczuch Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 24.08.09, 21:19 trochę spóźniona ale sie witam czytam sobie, czytam i ...hortensjo dobrze że to jednak nie ta zółta morda, która poniekąd pomarańczową też jest czasami, uff. Kociu, dopiero przeczytałam, łapkę spóźnioną podałam, ale widzę że dziś lepiej i cieszy mnie to Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 25.08.09, 06:31 Wstawać! Wstawać! hej, dzień się budzi w kolorze słońca! Szybko z grubsza odpękać obowiązki i nad wodę! Pogodo, trwaj! Odpowiedz Link
lylika Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 25.08.09, 09:26 Wstałam, wstałam. O piątej stałam i teraz spać mi się chce. Miłego dnia. Odpowiedz Link
pomaranczuch Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 25.08.09, 10:19 słonecznego i uśmiechniętego Odpowiedz Link
romy_sznajder Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 25.08.09, 11:02 > O piątej stałam i teraz spać mi się chce O piatej sie polozylam (na chfile), ale nie chce mi sie spac. Takie rzeczy to tylko na wakacjach, a i to nie codziennie A teraz na stateczek, bo dzien bez rejsu, albo dwoch dniem straconym! Na ogol trafiam na normalne statki, www.faryj.pl/gallery/001.jpg ale ostatnio dwa razy trafil sie drewniany, jak z bajki o piratach: www.faryj.pl/gallery/010.jpg Milego dnia! Odpowiedz Link
hortensja66 Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 25.08.09, 11:19 Rekonwalescentom pozwala się dłużej spać i nic się od nich nie wymaga Podoba mi się to nic nie robienie Ciekawe ile wytrzymam. Dzień dobry. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 25.08.09, 18:42 Abo tam u Was dzika północ cycuś? U nas w porząsiu, pływałam na zapas, bo zapowiadają jakieś fronty i inne baraże Odpowiedz Link
orale Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 25.08.09, 18:50 Witam ponieważ bieganie po schodach ruchomych metra nie zaspokoiło dziś mojej potrzeby ruchu, a zmęczona jestem po pracy, to skoczę sobie na jakieś tańce. Miłego wieczoru życzę Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 26.08.09, 06:08 -Cosik się porobiło na niebie, błękitu nie widać. Ale nie tracę nadziei, chyba pogoda nie zrobi mnie w konia, skoro tak wcześnie wstałam, żeby wsio ogarnąć i jechać na to drugie z lewej... Dzień dobry. Oby.- forum.gazeta.pl/forum/w,615,97634896,97634896,Akcja_Wyprawki_2009.html Odpowiedz Link
bumbecki Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 26.08.09, 08:45 u mnie widać błękit i nawet jakąś plamę słońca na biurowcu obok Miłego dnia wszystkim życzę Odpowiedz Link
pomaranczuch Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 26.08.09, 10:12 Witajcie! Chyba pora nawiedzić rzeźnika infekcji i wirusów, bo źle się dzieje w jestestwie moim Trzymajcie się ciepło! Odpowiedz Link
bumbecki Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 26.08.09, 08:44 romy_sznajder napisała: > O piatej sie polozylam (na chfile), ale nie chce mi sie spac. a na co ty się połozyłaś ? Odpowiedz Link
hortensja66 Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 26.08.09, 11:18 Chfila to jest takie coś bardzo niewygodne, na czym da się poleżeć tylko chwileczkę Dzień dobry Odpowiedz Link
romy_sznajder Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 26.08.09, 11:35 O, dobre dobre Wynika z tego, ze definicja "chfili" to: lozko w Rucianym, wprawdzie wielkie, ale w pokoju bez zaslon i zaluzji. Odpowiedz Link
bumbecki Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 26.08.09, 11:45 no nie przekonasz mnie że nie da się wyspać na łóżku gdy w pokoju brak zasłon i żaluzji ostatnie 2 tygodnie tak spałam (i to na materacu) i bardziej się wysypiałam niż w domu ... morał dla mnie jeden - lepiej mi się śpi na urlopie, bez względu na to gdzie, jak i jak długo Odpowiedz Link
romy_sznajder Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 26.08.09, 15:29 da sie! pewnie! wrecz spi sie szybciej zreszta brak zaluzji na poddaszu malo zawadza. szczerze mowiac, nic mi tu nie zawadza Odpowiedz Link
goonia Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 26.08.09, 22:20 Dzien Dobry. Ewo, Ty to juz sie w Syrene musialas zamienic od tej wody Podziwiam niezmiennie. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 26.08.09, 22:51 goonia napisała: > Dzien Dobry. > > Ewo, Ty to juz sie w Syrene musialas zamienic od tej wody Podziwiam niezmienn > ie. Ja tylko w wodzie nimfiato się czuję, po wyjściu topornieję, niestety > Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 27.08.09, 07:55 Dzień taki sobie, choć przepowiadali pływalny. No, może się jeszcze wyklaruje. A weekend nad morzem, bo już pewnie dzikch tłumów nie bedzie, ha! Odpowiedz Link
orale Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 27.08.09, 08:31 Dzień dobry. Pogoda piękna, internet domowy jednak jej nie lubi i poszedł precz. Co dziwne, nie brakuje mi go jednak. a już myślałam że jestem uzależniona. Odpowiedz Link
bumbecki Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 27.08.09, 08:34 Witam w ten piękny, ciemny i deszczowy poranek bardzo lubię szybkie zmiany pogody z domu w słońcu wychodziłam , w pierwszych kroplach deszczu do pracy wchodziłam Orale - a może kabelek ci wypadł, co ? Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 27.08.09, 08:40 No patrzceie, jaka różna klimatycznie kraj mamy! U mnie ani nie krapnie, choć i słonecznie raczej też nie bardzo... Odpowiedz Link
pomaranczuch Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 27.08.09, 09:17 mam nadzieje że to deszczysko nie dojdzie do mnie bo póki co jest pięknie i słonecznie, witajcie Odpowiedz Link
edeka5 Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 27.08.09, 08:33 Witam. Zlewa taka, że siedziałam w samochodzie pod budynkiem pracy i czekałam, żeby można było dojść do drzwi wejściowych. Niestety nie doczekałam się a wejść i tak musiałam. Odpowiedz Link
orale Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 27.08.09, 09:24 kabelek sam z siebie nie wypada, a ja dawno nie sprzątałam Odpowiedz Link
hortensja66 Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 27.08.09, 09:40 W nocy zerwanie chmury, rano mgła, teraz żółta morda na błękitnym niebie. Wychodzi na to, że witam słonecznie Odpowiedz Link
lylika Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 27.08.09, 10:26 Dzień mokry. Ścierka w robocie i w nocy i rano. Odpowiedz Link
konopika Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 27.08.09, 12:19 Dzień gorący. Tak gorący, że ściery mi się do ręki brać nie chce, a powinnam. Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 27.08.09, 14:50 Dzień dobry! Jaki prześliczny dzionek dziś mamy, ach jej. Odpowiedz Link
bumbecki Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 28.08.09, 07:32 czyżbym dziś pierwsza powiedziała 'dzień dobry' ? Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 28.08.09, 10:45 Się witam i się zmywam do poniedziałku. Morze, nasze morze... choć wolałabym w jeziorze... Odpowiedz Link
konopika Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 28.08.09, 11:46 Dzień dobry i bardzo słoneczny, przez okno się czuje, że także gorący. Odpowiedz Link
pomaranczuch Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 28.08.09, 19:16 dziś później ale także się witam i dematerializuję do wtorku, obowiązki wzywają i wysysają póki co wszystkie soki życiowe, buu Odpowiedz Link
migos Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 28.08.09, 22:59 witam Towarzystwo po powrocie z krzy Spalskich. Z "piłem w Spale, spałem w Pile" tylko pierwsza część się liczy. Odpowiedz Link
cafeszpulka Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 29.08.09, 12:31 www.youtube.com/watch?v=XcLXaCSt3JU&feature=related karciochy dziś ! i gra gitara Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 29.08.09, 17:54 Dzieńdoberek. Mokro dziś. Odpowiedz Link
kurcgalopek Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 29.08.09, 18:30 Oj mokro... Ślimakom się podoba img75.imageshack.us/img75/3932/gslim2m.jpg Odpowiedz Link
orale Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 29.08.09, 18:39 zaplanowany na dziś piknik trzeba było odłożyć, pogoda jednak nie sprzyja. Dzień dobroci dla siebie zatem dzisiaj, pazury lśnią czerwienią, książeczka przeczytana, pasjans postawiony (nie wyszedł. A teraz tradycyjnie pora zbierać się na tańce. Miłego wieczoru wszystkim -- a po cholerę mi sygnaturka Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 29.08.09, 19:14 Sobota u mnie pracująca. Niedziela takoż się zapowiada, przynajmniej częściowo. Żeby tylko nie padało, to obu facetów moich wypchnę z domu i mogę tworzyć. A wieczorem też tańce. I pojutrze też... ja uprzejmie proszę, niech nie pada aż do wtorku. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 29.08.09, 19:31 u mnie dzis padalo cala noc, a od switu pogoda-marzenie. Odbylam conajmniej 10kilometrowy spacer na jarmarku, powachalam konkie kupy i nawet narowiste konie obejrzalam. Fajny dzien. Teraz pragne siedziec na tylku albo popilnowac sofy na pollezaco. Odpowiedz Link
hortensja66 Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 29.08.09, 19:46 Dzień sprzątająco-piorąco-prasujący miałam. Chałupka dopieszczona, teraz będę dopieszczać siebie. Tylko nie mam pomysłu jak. Odpowiedz Link
lylika Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 30.08.09, 13:37 Nikt się jeszcze dzisiaj nie przywitał? Dzień dobry. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 30.08.09, 15:32 Dzień dobry. Nad morzem pięknie i luda mało. Idę odespać. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 30.08.09, 16:22 Dzien dobry kochani moi. Jak milo was widziec przy niedzieli.. Powietrze u mnie juz pachnie jesienia choc jesien widac tylko na lisciach poziomek, jak ja to lubie... swiezutciejsza sie robie Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 30.08.09, 17:09 Witam,już jestem. W lesie jesień już całkiem dobrze widać,mnóstwo brzozowych,żółtych listków wszędzie,a grzyby się pochowały. Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 30.08.09, 17:13 Słońce jakoś tak słabo grzeje,niedługo faktycznie rozpanoszy się mgła,co to ją Baron wieszczy. Ale może z tej mgły wunurzy się w końcu wyczekiwany Mykland? Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 30.08.09, 18:31 Witam cieplutko. Miałam dziś sikorkową orgię podczas ich karmienia w parku. Siadały mi na dłoni po dwie, czasem trzy, wyżerały ziarenka, wybrzydzały, przebierały, a ich koleżanki już to ustawiały się w kolejce, już to tłukły się mi nad reką, prawie do torebki z karmą właziły. Jak ja lubię czuc na dłoni te ich małe pazurki... I kowlaik nawet się trafił! Świr świr... piękny dzień, który jeszcze się nie kończy. Wysyłam do wszystkich chętnych ciepły promyczek. Odpowiedz Link
lylika Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 30.08.09, 22:01 Kociu, zazdroszczę Ci tych sikorek. W którym to parku? U mnie pracowicie i ludnie. Powrót dzieci z urlopu, spóźnione urodziny dziecka, wcześniejsze imieniny mężydła. Grzybowa z łazankami, zrazy zawijane z kaszą gryczaną, sałata, placek ze śliwkami. Desant z Łodzi i pakowanie mężydła do wyjazdu. Jest też dostawa zajęcia na dzień jutrzejszy. 15 kilogramów! Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 31.08.09, 06:48 O, moja krajanka Nareszcie się wyspałam. Nie jednym ciurkiem, ale 16 godzin uczciwie odwaliłam. Słonko. Będzie ciepło. Nadal lato. Jeszcze sie popływa Lyliko, a co robisz z pomidorów? Ja w tym roku sporo suszyłam. Teraz kolej na soki i przeciery. Odpowiedz Link
lylika Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 31.08.09, 08:44 Witam begoniowo. P.S. Z pomidorów będzie przecier. Odpowiedz Link
orale Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 31.08.09, 09:05 Witam poniedziałkowo Muszę wam powiedzieć, że czerwony lakier do paznokci ma właściwości r e w e l a c y j n e Odpowiedz Link
aganoreg Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 31.08.09, 11:32 Dzien dobry pourlopowo. Cale szczescie, ze dzisiaj mamy tu wolne. Jakos dojde do siebie. Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 31.08.09, 11:36 Cześć. Lyliko, sikorki w Łazienkach były. W krzach. Też biorę się za przetwory. Pomidory solo, z papryką, papryka solo, ogórki... Odpowiedz Link
bumbecki Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 31.08.09, 13:19 a te rewelacje to w czym się objawiają ? Witam poniedziałkowo wszystkich Odpowiedz Link
gabrielle Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 31.08.09, 16:46 A pewnie, że czerwony lakier do paznokci ma właściwości rewelacyjne Jak już o lakierach mowa, to pragnę zauważyć, że ludzkość ogółem mocno niedowidzi. I to wybiórczo. Może WHO powinna się wtrącić i nową jednostkę chorobową określić. Scena widziana wielokrotnie: idzie dziewczę, ładne. Włosy czyste. Skóra zadbana, nawilżona, zdrowo wyglądająca. Ubrania dobrane, również czyste. Fajnie. Po czym mój wzrok zjeżdża na stopy i mam ochotę wieszać się na najbliższym drzewie. Lakier odprysł, skóra jak u nosorożca, popękana, łuszcząca się, pumeksu nie widziała od wieków. Gdyby moja siostra razem ze swoimi problematycznymi stopami chciała wyjść w takim stanie z domu, nie przepuściłabym przez próg. Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 31.08.09, 17:51 Dziędobry. Dobry on,aby? Odpowiedz Link
lylika Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 31.08.09, 18:37 Dzisiejszy urobek: Jutro ciąg dalszy. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 31.08.09, 20:15 wszystko tu dzis czerwone......to ja na niebiesko dzisiejszy urobek: Odpowiedz Link
lylika Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 31.08.09, 21:47 O matuniu jaki cudny. Gdzie masz taki urobek? Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Dzień dobry w Nowym Roku ;-) 01.09.09, 09:19 na obrazku, bo ja kocham obrazki. czy juz nalezy sie wrzesniowo witac ? Nowy Rok sie zestarzal? To lece! Odpowiedz Link