Gość: jw IP: *.clt.bellsouth.net 02.07.03, 14:59 Ta ksiazka ukazala sie wydaniem PIW (jesli mnie pamiec nie myli) pod tytulem "Smierc frajerom"- o niebo lepsze tlumaszenie, wdlug mnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ktoś Recenzja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.03, 18:36 Bardzo prosze o jakąkolwiek recenzje. Jestem fanem książek Puzo i nie wiem czy kupić tę książkę czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noida Re: Recenzja IP: *.lomianki.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 22:57 Zrobiła na mnie kiedyś kolosalne wrażenie ta książka, ale była to pierwsza, jaką czytałam tego autora. Też mnie zszkował lekko ten tytuł, moim zdaniem poprzedni znacznie lepiej oddawał istotę rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Recenzja 07.07.03, 23:17 Przeczytałam ją jednym tchem! Niesamowicie mi się podobała. To pierwsza książka Puzo, którą przeczytałam, ale mam już 3 następne. I wierzę, że będą równie dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Padre Re:... IP: *.acn.pl 08.07.03, 00:08 Ksiazke co prawda czytalem tylko w pierwszej wersji, Smierc frajerom. Ale trzeba przyznac, ze jest to ksiazka,ktora chocby nie wiem jak bardzo bylaby spaprana przez tlumacza, a jest sporo kaszaniarzy - sam znam ze dwoch, to zawsze bedzie dobra. Uwazam, ze najlepsze ksiazki jakie napisal Puzo sa poswiecone mafii, a pomimo tego ze ta tylko ociera sie o ta tematyke, jest super. Niesamowite jest jak ten czlowiek tworzy postacie. Nie przypominam sobie, zeby w jakiejs innej ksiazce, postacie drugo planowe byly az tak zywe. Moze sie troche rozplywam nad ta ksiazka, ale jest to jedna z moich ulubionych pozycji ksiazkowych i czesto do niej wracam. Odpowiedz Link Zgłoś