cien_wiatru 27.09.07, 05:49 to straszny gniot. Albo niezla ksiazka, ale trzeba by ja bylo rozpatrywac jako ksiazke dla dzieci. Nic nie ma wspolnego ani z Filarami ziemi Folleta ani z Cieniem wiatru Zafona. Odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krasna-holka Re: Falcones " Katedra w Barcelonie " 08.10.07, 17:22 Jestem tego samego zdania, nie doszlam nawet do polowy, szkoda pieniedzy i miejsca na polce, ksiazka nie zmusza do zadnych przmyslen, jedynym plusem sa pewne wartosci informacyjne przydatne glownie dla uczniow szkoly podstawowej, na lekcjach historii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opty2 Re: Falcones " Katedra w Barcelonie " IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.07, 10:21 uczta intelektualna to nie jest, niestety, jedynie bestseller, podobno (w Hiszpanii) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: Falcones " Katedra w Barcelonie " IP: *.gov.pl 06.11.07, 10:51 wybitnym dzielem nie jest ale czyta sie bardzo dobrze! w mojej ocenie przyjemna lektura na jesienne wieczory! zamiast marnego filmu w tv dobra fabula w ksiazce Odpowiedz Link Zgłoś