pomme 14.12.07, 13:07 Ktoś kartkował, czytał, ma? Wciąz nie mam okazji żeby przejrzec i zastanawiam się czy pozycja ciekawa czy odpuscić sobie. Będę wdzieczna za opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oczarowana_ulegloscia Re: Historia piekna/brzydoty U Eco 14.12.07, 13:18 Jak dla mnie książki są niezwykłe, chciałabym je mieć, ale niestety w tej chwili muszę z nich zrezygnować z uwagi na cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Historia piekna/brzydoty U Eco IP: *.chello.pl 14.12.07, 17:01 Mam na razie tylko "Historię piękna" - i jestem zakochana w tej książce. Bardzo warto ją kupić, a jeszcze lepiej - dostać od św. Mikołaja, bo ceny zabójcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehehe Re: Historia piekna/brzydoty U Eco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.07, 20:52 ja wlasnie zamówiłam pod choinkę historię brzydoty i h piękna;) Odpowiedz Link Zgłoś
gzymsa Re: Historia piekna/brzydoty U Eco 21.12.07, 09:41 ...ja też się zastanawiam.. czy cena za obydwie 165 zł to dobra okazja czy nie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
dave26 Re: autopoprawka 22.12.07, 12:17 Podarowałem dziewczynie na gwiazdkę obie książki, jest zachwycona, więc chyba są warte swoich pieniędzy. Warto skorzystać z porównywarki cen np. Skąpca, można naprawdę sporo zaoszczędzić, może po tym świątecznym szale będzie taniej. Odpowiedz Link Zgłoś