Gość: Anita IP: *.acn.pl / 10.67.7.* 20.08.03, 16:51 Czytałam jedną stronę tej ksiązki w 30 minut. Jest to bardzo nudna książka. NUDY!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paweł Re: Lord Jim IP: *.acn.pl / 10.67.7.* 20.08.03, 16:53 Ta książka jest dla mężczyzn, a nie dla rozchichotanych bab, SUPER KSIĄŻKA. POLECAM!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alina Re: Lord Jim IP: *.acn.pl / 10.67.7.* 20.08.03, 16:55 Ja ci dam BABY!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Szelman Re: Lord Jim IP: *.szklarska-poreba.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 17:56 Gość portalu: Alina napisał(a): Trzeba po prostu się nieco skupić. MOżna też najpierw obejrzeć np. spektakl teatru tv. potem jest cudownie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ginny Re: Lord Jim IP: *.sloneczny.pl / 10.102.21.* 20.08.03, 18:24 Jestem "babą" (wprawdzie nie rozchichotana, bo i takie bywają). "lorda Jima" pochłonęłam błyskowicznie. Bardzo dobra książka, IMO. To co, jestem anomalia przyrodnicza?;) Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: Lord Jim 20.08.03, 19:33 Ja generalnie bardzo lubie Conrada, "Lord Jim" mi sie podobal, chyba tak samo, jak "Korsarz", ale mniej niz "Jadro Ciemnosci". Nie rozumiem, dlaczego tak dlugo Ci szlo czytanie - akurat Lorda Jima przeczytalam dosc szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
marcinuss Re: Lord Jim 21.08.03, 13:09 Gość portalu: Anita napisał(a): > Czytałam jedną stronę tej ksiązki w 30 minut. Jest to bardzo > nudna książka. NUDY!!!!! To co ? Mamy nie czytac? Dziekujemy Ci Anita za recenzje, super. Prosze Cie zebys jeszcze napisala o innych Twoich nudnych ksiazkach pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rashomon Anitko droga 21.08.03, 22:37 To nie tylko jedna z najciekawszych książek jakie pojawiły się na tym parszywym globie, ale i jedna z najpotężniejszych opowieści o decyzjach, przypadkach i przeznaczeniu człowieka. Nie jestem obiektywny, bo Conrad to dla mnie krew istnienia - niemniej chwała Ci za to, że przeczytałaś jedną stronę. Większość ludzi w ogóle nie czytała. Te pół godziny kiedyś do Ciebię wrócą... Jak to z Conradem bywa... Co ja dziś taki moralitetowy jestem..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taniej Re: Anitko droga IP: *.bv.pl 22.08.03, 09:10 rashomon napisał: > To nie tylko jedna z najciekawszych książek jakie pojawiły się na tym > parszywym globie, ale i jedna z najpotężniejszych opowieści o decyzjach, > przypadkach i przeznaczeniu człowieka. dokładnie tak :) Odpowiedz Link Zgłoś