do_diaska 13.09.08, 19:54 potrzebuję tej książki.. Chętnie odkupię od kogoś. Czy jest osoba, która mogłaby mi pomóc? Ewentualnie jakby ktoś mógł mi podpowiedzieć gdzie mogę jej szukać.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: no name Re: Metafizyka - Lech Majewski IP: *.4web.pl 13.09.08, 20:59 "Metafizykę" widuję jeszcze czasem w mniejszych księgarniach - ostatnio chyba 3 tygodnie temu. Pewnie tez w jakiejs księgarni wysylkowej trafisz. A po co ci to to tak na gwałtu rety? Ktoś umiera czy ktoś sie zakochał nieszczęsliwie?:D Odpowiedz Link Zgłoś
do_diaska Re: Metafizyka - Lech Majewski 13.09.08, 21:04 ktoś się zakochał jak najbardziej szczęśliwie i potrzebuje na prezent.. Szukam przede wszystkim filmu "Ogród rozkoszy ziemskich" na podstawie "Metafizyki" ale o to jeszcze trudniej.. Możesz mi powiedzieć w jakim mieście widziełeś/aś? Ja mam możliwość szukania w Warszawie i Kielcach.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no name Re: Metafizyka - Lech Majewski IP: *.4web.pl 13.09.08, 21:15 No to ja nie jestem ani z Warszawy, ani z Kielc. Ale postaram ci sie pomóc, tylko musisz poczekac do poniedziałku. Odpowiedz Link Zgłoś
do_diaska Re: Metafizyka - Lech Majewski 13.09.08, 21:43 bomba! :) dzięki wielkie :) nie wiem jeszcze w jaki sposób chcesz mi pomóc, ale bardzo dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no name Re: Metafizyka - Lech Majewski IP: *.4web.pl 14.09.08, 17:02 Chce sprawdzić w księgarni, w której ostatnio była:) Ale na wypadek jakby nie było to zobacz tu: www.allegro.pl/item438590514_majewski_lech_metafizyka_powiesc_unikat.html Odpowiedz Link Zgłoś
do_diaska Re: Metafizyka - Lech Majewski 15.09.08, 20:55 dzięki za linka, właśnie też go znalazłem, tylko, że to jest aukcja i może się nie udać kupić albo cena może stać się niebotyczna.. Jeśli nie uda się inaczej to powalczę na tej aukcji.. A Ty byłeś/aś może w tej księgarni u siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
do_diaska Re: Metafizyka - Lech Majewski 21.09.08, 18:07 czy nikt nie jest w stanie mi pomóc..? Odpowiedz Link Zgłoś