lalota Szukam "Na ratunek" Sophie Hannah 25.12.15, 22:39 Książki lub ebooka. Ktoś ma do odsprzedania albo wie gdzie kupić? Będę wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
szyba82 Re: Szukam, kupię, oddam 23.02.16, 21:40 witam, jak tu wszyscy szukam książki. A. Moret i G.Davy - pol. :"Od klanów do imperiów", ang.:"From tribe to empires(the history of civilization)", fr.:"Des clans aux empires (Od klanów do imperiów) L?Evolution de l?humanite. Synthese collective. La Renaissance du livre.". pomożecie? Odpowiedz Link Zgłoś
alkaem "Dzika lawenda" Belinda Alexandra 14.06.16, 13:17 szukam, szukam...i im bardziej szukam, tym bardziej jej nie widzę... ktoś? coś? pliiiissss... Odpowiedz Link Zgłoś
yaveril Re: Szukam, kupię, oddam 19.08.16, 22:30 zazi w metrze-szukam!!! witam wszystkich, bardzo zalezy mi na zdobyciu tej ksiazki... ktos, cos? pozdrawiam!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tomat6 Re: Szukam, kupię, oddam 09.01.17, 17:16 Kupię książkę - Mój przyjaciel Leonard Odpowiedz Link Zgłoś
lady.godivia Re: Szukam, kupię, oddam 25.01.17, 18:11 Szukam Mały powstaniec Szymona Sławińskiego Odpowiedz Link Zgłoś
hermione88 Re: Szukam, kupię, oddam 08.02.17, 20:16 Poszukuję książki "Skrzydło anioła" Jolanty Krysowatej (w formie papierowej, bo ebooków/audiobooków w internecie jest sporo). Ktoś może ma do odsprzedania bądź wie, gdzie ją zdobyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacper Re: Szukam, kupię, oddam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.17, 00:05 Kupię Książkę Jamesa Frey'a "Mój Przyjaciel Leonard" Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz.rubinowski Re: Szukam, kupię, oddam 10.04.17, 10:24 Od jakiegoś czasu zaczytuję się w prozę Charlesa Bukowskiego i Henrego Millera. Ciekawi mnie, że z serii Różoukrzyzowanie dostępne w sprzedaży są wszystkie części oprócz "Sexusa". Dlatego jeśli ktoś posiada to z przyjemnością kupię! Odpowiedz Link Zgłoś
stworzonabybiec Re: Szukam, kupię, oddam 18.05.17, 15:23 Witam.. Czy posiadacie może książki - tomiki wierszy - Krystyny Gucewicz? Poszukuję tomików - Serce na smyczy - Kocham Cię Odpowiedz Link Zgłoś
majewskaania5 Re: Szukam, kupię, oddam 03.06.17, 00:41 Szukam pilnie ksiazki "urodzony na boisku" o bramkarzu Lew jaroszyn Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Szukam, kupię, oddam 15.08.17, 10:48 Szukam i kupię: Klaudiusz Ptolemeusz, Czworoksiąg (Tetrábiblos) - Wydawnictwo Uniwersytetu Wrocławskiego, 2012 r., seria Biblioteka Antyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
dorciahp4ws Re: Szukam, kupię, oddam 21.08.17, 15:58 książki o starym warszawskim Zaciszu Odpowiedz Link Zgłoś
dorciahp4ws Re: Szukam, kupię, oddam 21.08.17, 16:11 Czytałam kiedyś i nie mogę jej znaleźć, przypomnieć sobie tytułu ani autora. A chodzi mi po głowie ta książka już od 2-ch lat. Opowiadanie/a o starym Zaciszu, pamiętam, że bohaterowie używali gwary (np. jechać na 'Pragie'), nazwy narzędzi stolarskich były "gwarowe", stare brukowane uliczki, podróże wozem konnym, ulica Radzymińska chyba była wymieniana jako trasa do Warszawy, raczej okres powojenny, dotyczyło to życia ludzi raczej tych biednych (taki świat starej Pragi). Może ktoś coś kojarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
dzolu [...] 08.11.17, 11:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
anka.z.kontem Re: Szukam, kupię, oddam 08.11.17, 11:15 szukasz, kupisz czy oddasz? Odpowiedz Link Zgłoś
kornelia_sowa Re: Szukam, kupię, oddam 16.11.17, 00:33 Szukam książki dla dzieci Bobo poznaje świat -Markus OSTERWALDER. Odpowiedz Link Zgłoś
pavlitto77 Re: Szukam, kupię, oddam 11.12.17, 09:09 Pilnie poszukuję książki: Wirydianna Fiszerowa "Dzieje moje własne i osób postronnych" pavlitto77@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Qui pro quo Kochana stara buda - Tomasz Mościcki 21.12.17, 09:55 Poszukuję książki: "QUI-PRO-QUO. Kochana stara buda" - Tomasz Mościcki. Wydawnictwo LTW, 2008. Odpowiedz Link Zgłoś
ma.pe Re: Szukam, kupię, oddam 15.03.18, 18:57 szukam bajki ukraińskiej Rękawica wyd. Małysz 1976 rok, czarna okładka, książka w kształcie rękawicy. Zdecydowanie kupię. Odpowiedz Link Zgłoś
patrys777 Re: Szukam, kupię, oddam 13.06.18, 16:20 szukam ksiazki Wersy w czarnym smokingu moze ktos chce sprzedac cenna nie gra roli ale w miare rosadku. Lub ma namiary na osobe ktora byla by gotowa sprzedac z gory dziekuje i pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
tpdlagier Re: Szukam, kupię, oddam 31.08.18, 10:42 Poszukuję od lat książki - tytułu nie pamiętam - czytana w młodości chyba lata 80-te. Akcja dotyczy świata w którym nastąpiło rozminięcie się tego widzimy z czasem rzeczywistym. Tzn.to widzimy - np jadący samochód miało miejsce kilka minut temu. Stąd wiele zdarzeń, konfiktów i zbrodnia. Ale najważniejszy jest ten motyw - opóźnienie w czasie widzianej rzeczywstości. Może ktoś kojarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
mazamba Re: Szukam, kupię, oddam 22.03.19, 20:50 tpdlagier napisał: > Poszukuję od lat książki - tytułu nie pamiętam - czytana w młodości chyba lata > 80-te. Akcja dotyczy świata w którym nastąpiło rozminięcie się tego widzimy z c > zasem rzeczywistym. Tzn.to widzimy - np jadący samochód miało miejsce kilka mi > nut temu. Stąd wiele zdarzeń, konfiktów i zbrodnia. Ale najważniejszy jest ten > motyw - opóźnienie w czasie widzianej rzeczywstości. Może ktoś kojarzy? Czytałam z 50 lat temu, nie pamiętam tytułu. Dzwonki ostrzegały, że jedzie tramwaj czy samochód... To to? Odpowiedz Link Zgłoś
seba1947 Re: Szukam, kupię, oddam 16.01.19, 22:19 dzień dobry szukam książki-The Magic Książka autorstwa: Rhonda Byrne bardzo mi zależy jak ktoś ma odsprzedać prosze o wiadomość meila Odpowiedz Link Zgłoś
seba1947 Re: Szukam, kupię, oddam 16.01.19, 22:20 albo może ktoś wie gdzie mogę kupić Odpowiedz Link Zgłoś
radomire Re: Szukam, kupię, oddam 21.06.19, 18:14 Hej, Szukasz wyłącznie sprawdzonych informacji o których piszą zaufani dziennikarze ? Mam coś dla ciebie wejdź tutaj www.maryandalan.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś