Gość: Dora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.08, 15:28 Czy czytał Ktoś już "Ostatni wykład" Randy Pauscha? Co sądzicie? Proszę o wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rozmowy-z-monitorem Re: Ostatni wykład 05.11.08, 15:52 Wykład który można było zobaczyć na youtubach wzruszył i poruszył. Książka jest jakby bardziej pozytywna. Chociaż w obliczu śmierci autora nie wiem czy to dobre słowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heck Re: Ostatni wykład IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 00:54 książka mocno działa na psyche. pozytywnie. chociaż jest smutna i wzruszająca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Ostatni wykład IP: *.ghnet.pl 05.11.08, 15:59 wczoraj widzialam wystawione w empiku, czytam w oryginale, wiec moge powiedziec ze doskonale przypomina o rzeczach w zyciu waznych. i bardzo (bardzo, bardzo) motywujace Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy-z-monitorem Re: Ostatni wykład 17.12.08, 00:36 Fakt motywujące. :) I kilka cytatów z niej znalazło się na mojej korkowej tablicy :) Odpowiedz Link Zgłoś
m2w7 Re: Ostatni wykład 29.12.08, 14:35 dla mnie- ckliwa i nijaka. Przemyślenia i mądrości życiowe na poziome "Forresta Gumpa" (powiedzenie z czekoladkami), głównie laurka wystawiana sobie i czasem rodzinie. Nie każdy profesor- fachowiec (bo takim pewnie był) jest myślicielem, który powie coś wartego zastanowienia czy zapamiętania w życiu. W tegorocznych zestawieniach jest w USA bestsellerem ale nie sądzę, że będzie książką dekady. Odpowiedz Link Zgłoś
matsuo Re: Ostatni wykład 01.01.09, 01:54 Mógłby ktoś podać link do recenzji tejże książki? :-) Odpowiedz Link Zgłoś