Dodaj do ulubionych

Ostatni wykład

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.08, 15:28
Czy czytał Ktoś już "Ostatni wykład" Randy Pauscha? Co sądzicie?
Proszę o wypowiedzi.
Obserwuj wątek
    • rozmowy-z-monitorem Re: Ostatni wykład 05.11.08, 15:52
      Wykład który można było zobaczyć na youtubach wzruszył i poruszył. Książka jest
      jakby bardziej pozytywna. Chociaż w obliczu śmierci autora nie wiem czy to dobre
      słowo.
      • Gość: heck Re: Ostatni wykład IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 00:54
        książka mocno działa na psyche. pozytywnie. chociaż jest smutna i wzruszająca
    • Gość: qwerty Re: Ostatni wykład IP: *.ghnet.pl 05.11.08, 15:59
      wczoraj widzialam wystawione w empiku, czytam w oryginale, wiec moge powiedziec
      ze doskonale przypomina o rzeczach w zyciu waznych. i bardzo (bardzo, bardzo)
      motywujace
      • rozmowy-z-monitorem Re: Ostatni wykład 17.12.08, 00:36
        Fakt motywujące. :) I kilka cytatów z niej znalazło się na mojej korkowej tablicy :)
    • m2w7 Re: Ostatni wykład 29.12.08, 14:35
      dla mnie- ckliwa i nijaka. Przemyślenia i mądrości życiowe na poziome "Forresta
      Gumpa" (powiedzenie z czekoladkami), głównie laurka wystawiana sobie i czasem
      rodzinie. Nie każdy profesor- fachowiec (bo takim pewnie był) jest myślicielem,
      który powie coś wartego zastanowienia czy zapamiętania w życiu. W tegorocznych
      zestawieniach jest w USA bestsellerem ale nie sądzę, że będzie książką dekady.
    • matsuo Re: Ostatni wykład 01.01.09, 01:54
      Mógłby ktoś podać link do recenzji tejże książki? :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka