Dodaj do ulubionych

S@MOTNOSC W SIECI

IP: *.dip.t-dialin.net 01.11.03, 13:12
dostalam dzis w prezencie..
cieszyc sie czy odstawic w kat?
Obserwuj wątek
    • Gość: Monika Re: S@MOTNOSC W SIECI IP: *.kra.cdp.pl, / *.waw.cdp.pl 01.11.03, 14:41
      Przeczytać.
      Przyznam szczerze, ze mnie ksiązka się nie podobała, ale znam wiele opinii
      innych osób które były nią zachwycone. Dlatego uważam, że nie ma co kierować
      się zdaniem innych. Trzeba przeczytać i wyrobić sobie swoje własne zdanie. Być
      może rzucisz ją w kąt po kilku stronach. A może będziesz zachwycona, że ktoś
      sprawił ci taki piekny prezent. Ale tego nie dowiesz się pytając o zdanie
      innych na temat książki.

Pozdrawiam :)))
    • peter.steele Re: S@MOTNOSC W SIECI 01.11.03, 22:48
      Przeczytać nie słuchaj osób aby Ci cos opowiadały o treści.
      ja ostatnie jakieś 20 stron połykałem a jak by mi prądu zabrakło to bym włączył
      sobie świeczki. I bym dalej czytał.
      A jakie masz wydanie tryptyk czy normalne??
      I napisz proszę swoje wrażenia po przeczytaniu jej.
    • Gość: a Re: S@MOTNOSC W SIECI IP: *.dip.t-dialin.net 01.11.03, 23:02
      a jak jest roznica miedzy tryptyk a ta inna??
      • peter.steele Re: S@MOTNOSC W SIECI 01.11.03, 23:10
        Pierwsza jest tylko "Samotność w sieci" a Tryptyk chyba zawiera post epilog i
        maile od czytelników. tamta ksiązke miałem pożyczona a tryptyk musze sobie
        kupić. naprawde warto. I jeszcze raz prosze napisz mi jak oceniasz te ksiązke.
        jak nie na forum to na maila peter.steele@gazeta.pl
    • Gość: sza-tynka Re: S@MOTNOSC W SIECI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.03, 12:39
      Jeśli coś w ogóle można sugerować:-)))...to przeczytaj. Moim zdaniem wspaniała
      książka i to nie tylko ze względu na wątek główny. Głupio się przyznać...ale
      chyba pierwszy raz w życiu czytałam książkę tak naładowaną emocjami...to
      oczywiście tylko ...subiektywna ocena... może na skutek innych traumatycznych
      przezyć. Najbardziej zadziwiające, ze coś takiego napisał facet....skłonił mnie
      do refleksji: "Czyżbym całe życie się myliła (króciutki cytat de Mello:-
      )))....co do poziomu wrażliwości tej płci.....chyba jednak....:-)))))
      Serdecznie pozdrawiam
      • Gość: agix Re: S@MOTNOSC W SIECI IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.11.03, 21:19
        a ja rzucilam ja w kat po 10 stronach... ale wrocilam i juz nie moglam sie
        oderwac... a na koncu ryczalam jak glupia :-)
    • Gość: Rudeboy Re: S@MOTNOSC W SIECI IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 03.11.03, 12:28
      Powieśc dla idiotek i kretynek; gorsze niż brazylijski serial dla kucht.
      Wyrazy współczucia.
      • glonik Re: S@MOTNOSC W SIECI 03.11.03, 13:02
        Ale dlaczego od razu kretynki i kucharki? Nie jestem zwolenniczka pisniny p.
        Wiśniewskiego, ale nie obrażam tych, którzy mają inne zdanie. Myślę, że gdybyś
        formę zmienił, treść i tak byłaby zrozumiała. Więcej szacunku dla czytających
        to, co nam się nie podoba.
      • Gość: sza-tynka Re: S@MOTNOSC W SIECI IP: 212.39.32.* 03.11.03, 13:45
        A co polecasz???....:-)))))
        • glonik Re: S@MOTNOSC W SIECI 03.11.03, 13:52
          A co lubisz? Choć nie wiem, czy to pytanie do mnie. Ale ma się parę typów ;).
          • Gość: sza-tynka Re: S@MOTNOSC W SIECI IP: 212.39.32.* 03.11.03, 14:09
            W zasadzie pytanie bylo do walczacego o dobre imie wielkiej literatury
            Rudeboya...ale bardzo milo ze odpowiedzialas :-)).
            Czytuje...bardzo rozne rzeczy...dosc himerycznie i histerycznie (poza typowymi
            romansami, kryminalami..ale sa wyjatki), wiec bedzie mi bardzo milo jesli cos
            polecisz.... bede mogla wyrazic swoja opinie:-))))...niekoniecznie na forum.
            Serdecznie pozdrawiam;-)
            • glonik Re: S@MOTNOSC W SIECI 03.11.03, 14:26
              No, sporo tego mojego czytania. A ostatnio poruszyła mnie "Wieża z klocków"
              Katarzyny Kotowskiej, o adopcji. A poza tym......rany...pustka ;). Ale -
              książki z PIW-owskiej tzw. "Czarnej Serii", strrrraszliwe książki o seryjnych
              mordercach (ciekawe, co sobie nimi rekompensuję?), de Mello, P.Zorza:"Sposób na
              umieranie"; Ch.iI. Zachert:"Spotkamy się kiedyś w moim raju";D.Pelzer:"Dziecko
              zwane niczym" i "Stracony chłopiec"; "Wodnikowe Wzgórze" R.Adamsa....odetkałam
              się i mogłabym tak dłuuuugo. Bardzo serdecznie pozdrawiam.
        • peter.steele Re: S@MOTNOSC W SIECI 03.11.03, 18:27
          Polecam Koontza super sie go czyta lektura mroczna, ale bardzo ciekawa. Oraz
          Cooka pisze świetne thliery medyczne.
          • Gość: sza-tynka Re: S@MOTNOSC W SIECI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.03, 21:17
            Zainteresuje sie tymi pozycjami...mam nadzieje ze to...jeszcze do wyrwania w
            ksiegarni:-))).
            Chcialoby sie....wszystko. Raaany...jak Wy na to wszystko znajdujecie czas :-)))
            Pozdrawiam.;-)
            • peter.steele Re: S@MOTNOSC W SIECI 03.11.03, 21:23
              Cook teraz jest w Empik'u za 9.90 bo jest jakas prompoocja w kazdym razie
              jakies 2 tyg temu tam było to. A koontz tez jest w ksiegarniach i w Empik.
              Cook'a i Koontz'a czyta sie szybko i jak wciagnie to nie mozna sie odewrac.
              Miłej lekutury :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka