Gość: a IP: *.dip.t-dialin.net 01.11.03, 13:12 dostalam dzis w prezencie.. cieszyc sie czy odstawic w kat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monika Re: S@MOTNOSC W SIECI IP: *.kra.cdp.pl, / *.waw.cdp.pl 01.11.03, 14:41 Przeczytać. Przyznam szczerze, ze mnie ksiązka się nie podobała, ale znam wiele opinii innych osób które były nią zachwycone. Dlatego uważam, że nie ma co kierować się zdaniem innych. Trzeba przeczytać i wyrobić sobie swoje własne zdanie. Być może rzucisz ją w kąt po kilku stronach. A może będziesz zachwycona, że ktoś sprawił ci taki piekny prezent. Ale tego nie dowiesz się pytając o zdanie innych na temat książki. Pozdrawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: S@MOTNOSC W SIECI 01.11.03, 22:48 Przeczytać nie słuchaj osób aby Ci cos opowiadały o treści. ja ostatnie jakieś 20 stron połykałem a jak by mi prądu zabrakło to bym włączył sobie świeczki. I bym dalej czytał. A jakie masz wydanie tryptyk czy normalne?? I napisz proszę swoje wrażenia po przeczytaniu jej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: S@MOTNOSC W SIECI IP: *.dip.t-dialin.net 01.11.03, 23:02 a jak jest roznica miedzy tryptyk a ta inna?? Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: S@MOTNOSC W SIECI 01.11.03, 23:10 Pierwsza jest tylko "Samotność w sieci" a Tryptyk chyba zawiera post epilog i maile od czytelników. tamta ksiązke miałem pożyczona a tryptyk musze sobie kupić. naprawde warto. I jeszcze raz prosze napisz mi jak oceniasz te ksiązke. jak nie na forum to na maila peter.steele@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sza-tynka Re: S@MOTNOSC W SIECI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.03, 12:39 Jeśli coś w ogóle można sugerować:-)))...to przeczytaj. Moim zdaniem wspaniała książka i to nie tylko ze względu na wątek główny. Głupio się przyznać...ale chyba pierwszy raz w życiu czytałam książkę tak naładowaną emocjami...to oczywiście tylko ...subiektywna ocena... może na skutek innych traumatycznych przezyć. Najbardziej zadziwiające, ze coś takiego napisał facet....skłonił mnie do refleksji: "Czyżbym całe życie się myliła (króciutki cytat de Mello:- )))....co do poziomu wrażliwości tej płci.....chyba jednak....:-))))) Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agix Re: S@MOTNOSC W SIECI IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.11.03, 21:19 a ja rzucilam ja w kat po 10 stronach... ale wrocilam i juz nie moglam sie oderwac... a na koncu ryczalam jak glupia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rudeboy Re: S@MOTNOSC W SIECI IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 03.11.03, 12:28 Powieśc dla idiotek i kretynek; gorsze niż brazylijski serial dla kucht. Wyrazy współczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
glonik Re: S@MOTNOSC W SIECI 03.11.03, 13:02 Ale dlaczego od razu kretynki i kucharki? Nie jestem zwolenniczka pisniny p. Wiśniewskiego, ale nie obrażam tych, którzy mają inne zdanie. Myślę, że gdybyś formę zmienił, treść i tak byłaby zrozumiała. Więcej szacunku dla czytających to, co nam się nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sza-tynka Re: S@MOTNOSC W SIECI IP: 212.39.32.* 03.11.03, 13:45 A co polecasz???....:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
glonik Re: S@MOTNOSC W SIECI 03.11.03, 13:52 A co lubisz? Choć nie wiem, czy to pytanie do mnie. Ale ma się parę typów ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sza-tynka Re: S@MOTNOSC W SIECI IP: 212.39.32.* 03.11.03, 14:09 W zasadzie pytanie bylo do walczacego o dobre imie wielkiej literatury Rudeboya...ale bardzo milo ze odpowiedzialas :-)). Czytuje...bardzo rozne rzeczy...dosc himerycznie i histerycznie (poza typowymi romansami, kryminalami..ale sa wyjatki), wiec bedzie mi bardzo milo jesli cos polecisz.... bede mogla wyrazic swoja opinie:-))))...niekoniecznie na forum. Serdecznie pozdrawiam;-) Odpowiedz Link Zgłoś
glonik Re: S@MOTNOSC W SIECI 03.11.03, 14:26 No, sporo tego mojego czytania. A ostatnio poruszyła mnie "Wieża z klocków" Katarzyny Kotowskiej, o adopcji. A poza tym......rany...pustka ;). Ale - książki z PIW-owskiej tzw. "Czarnej Serii", strrrraszliwe książki o seryjnych mordercach (ciekawe, co sobie nimi rekompensuję?), de Mello, P.Zorza:"Sposób na umieranie"; Ch.iI. Zachert:"Spotkamy się kiedyś w moim raju";D.Pelzer:"Dziecko zwane niczym" i "Stracony chłopiec"; "Wodnikowe Wzgórze" R.Adamsa....odetkałam się i mogłabym tak dłuuuugo. Bardzo serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: S@MOTNOSC W SIECI 03.11.03, 18:27 Polecam Koontza super sie go czyta lektura mroczna, ale bardzo ciekawa. Oraz Cooka pisze świetne thliery medyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sza-tynka Re: S@MOTNOSC W SIECI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.03, 21:17 Zainteresuje sie tymi pozycjami...mam nadzieje ze to...jeszcze do wyrwania w ksiegarni:-))). Chcialoby sie....wszystko. Raaany...jak Wy na to wszystko znajdujecie czas :-))) Pozdrawiam.;-) Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: S@MOTNOSC W SIECI 03.11.03, 21:23 Cook teraz jest w Empik'u za 9.90 bo jest jakas prompoocja w kazdym razie jakies 2 tyg temu tam było to. A koontz tez jest w ksiegarniach i w Empik. Cook'a i Koontz'a czyta sie szybko i jak wciagnie to nie mozna sie odewrac. Miłej lekutury :))) Odpowiedz Link Zgłoś