Gość: L. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 11:22 Czy jest podobny serwis zagraniczny, gdzie oceniane i opisywane są książki anglojęzyczne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Szaranagajama Re: Anglojęzyczna Biblionetka IP: *.aster.pl 19.06.09, 15:10 oczywiście, że jest. nawet wiele. np. goodreads.com, kwestia posiedzenia z googlami i wyszukania dla siebie najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L. Re: Anglojęzyczna Biblionetka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 22:31 Ogromne dzięki! Wiem, wiem, ale akurat to, co znalazłam niezbyt mi podeszło. A goodreads wygląda całkiem zachęcająco :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szaranagajama Re: Anglojęzyczna Biblionetka IP: *.aster.pl 20.06.09, 00:11 bardzo proszę :) wpisz w google 'book review' i wyskakuje cała masa stronek. ew. wpisz tytuł jakiejś ulubionej książki i sprawdź, gdzie jest najciekawiej zrecenzowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jest Re: Anglojęzyczna Biblionetka IP: 82.160.33.* 21.06.09, 10:02 librarything, tam jest wszystko Odpowiedz Link Zgłoś