Gość: Kaśka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.09, 21:48 Idę na łatwiznę i proszę o podpowiedz, co poczytać. Tp pytanie do tych kórzy "Zapach cedru" uważają za jedną z lepszych książek. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inblanco Re: Zpach cedru... 31.08.09, 22:53 To ja jeszcze bardziej pójdę na łatwiznę i polecę Ci drugą powieść tej autorki: "Co widziały wrony" ;) Dla mnie to jedna z najniezwyklejszych książek jakie kiedykolwiek przeczytałam. Absolutny majstersztyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarmilka55 Re: Zpach cedru... IP: *.piotrkow.pilicka.pl 07.09.09, 10:58 "Co widziały wrony" to prawie powieść życia. Wielowarstwowa, zapierająca dech w piersiach. Potem można psłuchać piosenek i obejrzeć bazę wojskową w której dzieje się akcja. "Zapach cedru " jeszcze przede mną. Widzę,że znów będzie się cudownie czytało. Odpowiedz Link Zgłoś
ane-por Re: Zpach cedru... 01.09.09, 10:01 Dodam cykl powieści Isabell Allende "Dom dusz" "Portret w sepii" i....jest jeszcze trzecia, nie mogę sobie przypomnieć tutułu. Czytając byłam zachwycona, żałowałam, że to koniec..... Odpowiedz Link Zgłoś
ksiazkownia Re: Zpach cedru... 08.09.09, 17:32 "Zapachu cedru" jeszcze nie czytałam, ale za to polecam "Co widziały wrony" tej samej autorki. Aż ciarki przechodzą Odpowiedz Link Zgłoś