11anetta 22.05.09, 10:14 dziewczyny na wrzuta.pl wpiszcie kolysanki.Wybierzcie kolysanka dla okruszka i odplyniecie bo jest taka fajna.Znam ja od dawna ale dlugo jej nie sluchalam kiedys spiewal ja seweryn krajewski.polecam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ada-15 Re: kolysanka 22.05.09, 11:43 Sliczna. Mój synek zasypia przy kołysance spiewana przez Anne Muchę ale nie ta aktorke. Nie znam tytułu znalazłam ja przez you tube wpisujac kołysanki dla dzieci. Może któraś z was zna jej tytuł? Odpowiedz Link
bartosztomasz Re: kolysanka 22.05.09, 12:14 ta piosenka została skomponowana po stracie synka Seweryna Krajewskiego dlatego wiele Aniołkowych rodziców się z nią utożsamia, Ja też ja śpiewam naszemu maleństwu.AŻ CIARKI PRZECHODZĄ Odpowiedz Link
kasia284 Re: kolysanka 22.05.09, 12:21 Ja ją śpiewałam jak Kubuś był w brzuszku i zawsze, kiedy słyszę wzrusza mnie. Piękna! Teraz uwielbiam słuchać tej piosenki www.youtube.com/watch?v=GPHqysEov4s, Kubuś też))) Odpowiedz Link
mama_janka007 Re: kolysanka 22.05.09, 13:09 nie znalam jej wczesniej. naprawde piekna... dziekuje za linka Odpowiedz Link
11anetta Re: kolysanka 22.05.09, 13:23 Ona nie byla skomponowana po stracie synka Seweryna bo ja pamietam jak w telewizji ja puszczali on siedzial przy swoim synku grajac mu to na gitarze a on wtedy malutki sobie siedzial,chodzil troszczeke.Przepiekna a tamte tez zara odslucham. A wogole jak na wrzucie dacie kolysanki pojawia sie wszystkie nam znane i lubiane nawet moj synek przy nich chwilke usiedzila caluski Odpowiedz Link