Dodaj do ulubionych

Mleko Hipp Bio Combiotik 3

27.09.12, 11:11
Jak w temacie: czy któraś mama podaje/podawała taki oto mleko? dostałam ostatnio kilka puszek od siostry, stwierdziłam, że mogę trochę użyć do kasz. Zrobiłam i sama spróbowałam : w smaku jest dla mnie tak chemiczne i sztuczne, smakuje zupełnie inaczej niż nan3, które pijemy. Stwierdziłam że tego hippa nie da się jeść i nie będę jej dawać. Czy macie podobne doświadczenia?
Obserwuj wątek
    • mama-cudownego-misia Nie w temacie 27.09.12, 11:46
      ale mleka modyfikowane w ogóle mają koszmarne smaki. Kiedyś sobie kawę na bebilonie pepti zrobiłam, bo nic innego nie miałam. Traumatyczne przeżycie, byłam bliska wyszorowania języka szczoteczką do zębów smile
      Za to kawa na zwykłym Hipp niczego sobie, zapijałyśmy się tym w szpitalu z współtowarzyszkami niedoli. Nan jest znośne, to takie na "e" z DHA śmierdzi ni to dorszem, ni skarpetą, za to nutramigen to całkowity hardcore, jak żywcem wyjęte z najgorszych przepisów mojej mamusi smile
      Ale dzieci to jedzą i jakoś im smakuje. Chyba po prostu musisz spróbować, czy mała zje. Skład ma dobry, a trochę owoców skutecznie zamaskuje smak.
      • mamusiahanuni Re: Nie w temacie 27.09.12, 12:12
        Taaak??
        no kurka, mi to tak wali chemią, że ryja wykręca! bleeee!
        chciałam jej kakałka na tym mleku zrobić i... nie przeszło mi przez gardło. pomyślałam, że ona tez nie bedzie napewno chciała.
        może zrobię drugą próbę. dostałam chyba 6 puszek, głupio wyrzucić.
        • mama-cudownego-misia Re: Nie w temacie 27.09.12, 12:19
          Nie chcesz wiedzieć, na czym polega modyfikowanie mleka smile W każdym razie chemia to tam jest w użyciu zawsze smile
          Spróbuj, może akurat jej zasmakuje. Mi pysk wykręca na przykład od żelków, bo chemia straszna w smaku i zapachu, a moja panna wcina pasjami.
    • matka_courage Re: Mleko Hipp Bio Combiotik 3 29.09.12, 14:03
      moj syn jadl od poczatku (od 6m) to mleko i ciagle je je. nigdy przenigdy nie mial problemow z brzuszkiem, zaparciem czy biegunka. Kupa jak trzeba. Nie oceniaj mleka swoim smakiem, bo my juz tyle smakolykow jedlismy, ze mleka modyfikowanego nikt normalny nie tknie. A to mleko dla dziecka moge spokojnie polecic, Damian ma 22 miesiace, wzrost 95cm i waga 15kg.
      • mamusiahanuni Re: Mleko Hipp Bio Combiotik 3 30.09.12, 11:49
        no dobrze, przekonałyście mnie. spróbuję.
        dziękuję za opinie.
        pozdrawiam.
    • olatestuje Re: Mleko Hipp Bio Combiotik 3 05.03.24, 17:52
      Hipp Combiotic 3 to pierwszy produkt jaki podałam synkowi oprócz kp. Jest wspaniałym źródłem witaminy D i wzmacnia kości i pierwsze ząbki mojego roczniaka. Bardzo mu zasmakowało. Doskonale uzupełnia nasze codzienne posiłki, możemy je dodać do kaszki, owsianki czy mafin z warzywami. Naturalne kultury bakterii dbają o trawienie malucha. Hipp Combiotic 3 to nie tylko witamina D ale także inne składniki mineralne i witaminy tak ważne w rozwoju dziecka. Jest wzorowane na mleku mamy. To doskonały sposób na utrzymanie zdrowiej diety u dziecka! Polecamy serdecznie 
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka