mam-ann 22.05.10, 17:11 Poszukuje miejsc gdzie przyjmuje Jolanta Tryfon w Warszawie i okolicach - znalazłam na kabatach, ale to dla mnie strasznie daleko. Gdzie jeszcze? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polaa27 Re: Jolanta TRYFON -neuropsycholog - gdzie przyjm 22.05.10, 21:32 Anin, Alpejska 15. A po co idziecie? My byliśmy. Odpowiedz Link
mam-ann Re: Jolanta TRYFON -neuropsycholog - gdzie przyjm 22.05.10, 23:07 Bylismy dzis u naszej neurologopedy i jak zobaczyła Krzysia - to że rozdarł się i nie było końca (nie umie sie wyciszyć jak zacznie wyć - odkręciła go od nas na krzesełku a on 10 min bbite płacz i nie zamierzał przestać) - to powiedziała że brak takiej autoregulacji jest znośny u dzieci do 10miesiąca, powyżej - to już problem i dlatego kazała iść do psychologa. Zaproponowała nam tą babeczkę. Odpowiedz Link
mam-ann Re: Jolanta TRYFON -neuropsycholog - gdzie przyjm 22.05.10, 23:19 a, jak masz tam telefon - to podeślij mi na gazetowego co sądzisz o tej babce? co mówiła o Mikim? Odpowiedz Link
kontakcik Re: Jolanta TRYFON -neuropsycholog - gdzie przyjm 16.02.26, 10:03 Poszukuję kontaktu do Pani Jolanty Tryfon neuropsycholog w Aninie. Pod tym adresem w Aninie ul. Alpejska 15 oficjalnie nic nie ma. Jak udało się Pani skontaktować z tą Panią? Odpowiedz Link
polaa27 Re: Jolanta TRYFON -neuropsycholog - gdzie przyjm 23.05.10, 18:45 hej, odpisałam Ci na priva. Odpowiedz Link
mamaodzawsze Re: Jolanta TRYFON -neuropsycholog - gdzie przyjm 10.06.10, 12:33 czy ja też moglabym prosic o kontakt do Pani Tryfon na gazetowego? A gdzie Pani Tryfon przyjmuje na Kabatach? Proszę także ewentualnie o opinie nt. wizyty i diagnozy. Dzieki Odpowiedz Link
tartulina Re: Jolanta TRYFON -neuropsycholog - gdzie przyjm 17.06.10, 06:27 Prywatnie przyjmuje w OWI na Puławskiej 233/2d. Link w temacie PRYWATNE OWI WARSZAWA! Odpowiedz Link
annann-g Re: Jolanta TRYFON -neuropsycholog - gdzie przyjm 20.09.20, 17:11 Czy ja też mogłabym prosić o kontakt do Pani Tryfon na gazetowego?Proszę także ewentualnie o opinie nt. wizyty i diagnozy. Dziękuję z góry Odpowiedz Link
kontakcik Re: Jolanta TRYFON -neuropsycholog - gdzie przyjm 16.02.26, 09:58 Poszukuję kontaktu do Pani Jolanty Tryfon neuropsycholog. Czy udało się pani dostać kontakt do Pani Tryfon? Odpowiedz Link