virfa 14.01.04, 16:40 Witam, szkoda, ze nie mozna umieszczac zdjec czy obrazkow na forum Taka mozliwosc pozwolilaby wszystkim z nas ogladac np. swoje prace itp.. Ach... szkoda... pozdrawiam, Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chiara76 Dziewczyny! 14.01.04, 18:13 Możecie sobie stworzyć galerię zdjęć. Na forum o Aranżacji wnętrz jest taka właśnie galeria, tam prezentujemy sobie zdjęcia mieszkań, czy domów, więc do dzieła, Wy też możecie coś takiego sobie zrobić. Odpowiedz Link
virfa Re: Dziewczyny! 14.01.04, 22:23 O o.. znalazlam Super! My tez tak mozemy zrobic !! Dziewczyna a wiec robimy taka stronke? czekam na jakis odzew Odpowiedz Link
hanna26 Re: Dziewczyny! 15.01.04, 00:01 To byłoby bardzo dobre. Forum o robótkach na drutach bez ilustracji będzie kulało. Dobrze byłoby móc wymieniać się wzorami, przepisami, a przepis bez zdjęcia to nieporozumienie. Popieram. Odpowiedz Link
annnna1 Re: Dziewczyny! 15.01.04, 09:23 Hej! Pomysł jest super, tylko trzeba się wziąść do roboty Jak znalazłaś to daj namiary, też lukne jak to wygląda Może coś razem zrobimy.. Pozdrawiam, Anna z Wawy Odpowiedz Link
virfa Re: Dziewczyny! 15.01.04, 10:08 przesyłam linka: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15858 pozdrawiam Odpowiedz Link
chiara76 Re: Dziewczyny! 15.01.04, 10:15 to jeszcze się wtrącę. Ta galeria na aranżacji wnętrz jest ogólnodostępna, możecie założyć sobie podobną, na przyklad na republice. Albo w yahoo, wtedy możecie tam wchodzić tylko w swojej grupie, ale to jest dość skomplikowane, bo to zawsze z hasłem trzeba itd. Odpowiedz Link
annnna1 Re: Dziewczyny! 15.01.04, 11:45 To już zobaczyłam Przydało by nam się coś takiego. Jako, że Ty Virfa jesteś założycielką tego forum masz dostęp do różnych opcji i chyba tylko Ty możesz nam stworzyć taką galerię ( tak mi się wydaje ) Jeżeli nie wiesz jak może napiszemy do tej Magdy ( założycielki tamtego forum ) jak to zrobiła, co ty na to? Pozdrawiam, Anna z Wawy Odpowiedz Link
virfa Re: Dziewczyny! 16.01.04, 12:17 Najpierw spytam mojego meza, moze on nam pomoze i dam znac pozdrawiam, Odpowiedz Link
bomasta Re: szkoda, ze nie mozna .... :( 16.01.04, 20:55 Właśnie ,często kupuję za mało (większe kombinowanie) lub za dużo włóczki(małe kombinowanie) i wtedy mam ochotę sie podzielić co tam wymyśliłam .Teraz też mam pomysl na bluzkę lub kamizelkę wykorzystując "rurki-kilka razy lewy i ze dwa prawe " tak po bokach i ramionach ew.z resztek i jak to pokazać ,się nie da .Nawet nie mając włąsnego skanera czy cyfrówki mozna czasami pozyczyć i pochwalic się pracami . Myślcie jak to uczynić do tegoż myślenia i ja sie przyłączam . Odpowiedz Link