czekolada72 04.03.04, 21:05 Virfa, mam putanko w zwiaVzku ze zdjeciem sweterka Twojej Mamy - czy paczwork na ktorym on lezy jest kupny vzy wykonany wlasnorecznie?? pozdrawiam!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
virfa Re: Virfa - paczwork 04.03.04, 21:11 Witam, To na czym lezy sweterek jest kupione. Ale niestety nie wiem gdzie, gdyz dostalam jako prezent slubny. Do tego sa jeszcze poszewki na poduszki. Ladne, prawda ? pozdrawiam, Odpowiedz Link
czekolada72 Re: Virfa - paczwork 05.03.04, 13:27 Jest fantastyczne! A mnie sie marzy zrobic cos w tym stylu samej.... Odpowiedz Link
virfa Re: Virfa - paczwork 05.03.04, 13:40 O rany samej... Ja w zyciu nie podjelabym sie tego.. bo nawet nie mam pojecia jak to zrobic.. pozdrawiam, Odpowiedz Link
czekolada72 Re: Virfa - paczwork 05.03.04, 20:08 a mnie sie cos takiego marzy od lat ) drugim zas sa takie dywaniki plecione? tkane? jak gobeliny, na krosnach, ze "sznurkow" zrobionych z resztek materiałów, ciuchow itp "Materiał' mam nagromadzony, tylko sprzetu ni mam pozdrawiam! Odpowiedz Link
bomasta Re: Virfa - paczwork 05.03.04, 21:47 czekolada72 napisała: > a mnie sie cos takiego marzy od lat ) > drugim zas sa takie dywaniki plecione? tkane? jak gobeliny, na krosnach, > ze "sznurkow" zrobionych z resztek materiałów, ciuchow itp > "Materiał' mam nagromadzony, tylko sprzetu ni mam > pozdrawiam! Dziewczyny ,ja niestety będę realistką na to trzeba czasu a skoro mamy pracować do 65 lat to nawet na emeryturze tego nie zobimy . Bożena Odpowiedz Link