Dodaj do ulubionych

Manual Factory w Gdyni

01.09.10, 07:44
Może któraś z forumek już o nich słyszała i coś więcej opowie
trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/1,35612,8320453,Manual_Factory_w_Gdyni__czyli_koce_dziergane_z_sercem.html

Na pierwszy rzut oka wygląda sympatycznie.
Obserwuj wątek
    • malgoha1 Re: Manual Factory w Gdyni 01.09.10, 08:55
      Szkoda, ze do Gdyni mam taaaak daleko. Bardzo podoba mi się ten pomysł !!!
      • elmateba Re: Manual Factory w Gdyni 21.10.10, 07:40
        Tylko pozazdrościć- naśladować.
    • kasiaba1 Re: Manual Factory w Gdyni 01.09.10, 12:25
      Ciekawe, szkoda że nie ma żadnego kontaktu do organizatorów, nie chciałabym
      organizować wypadu do Gdyni na darmo.
      • qradomowa Re: Manual Factory w Gdyni 01.09.10, 12:35
        Kontakt na stronie:

www.gdynia.pl/drukuj/7020_65227.html

Kontakt: Urszula Zalewska tel. 693 780 510, e - mail:
        ulkazal@gmail.com; Katarzyna Kulesza, tel. 505 200 592, e - mail:
        kasia.kulesza@gmail.com
      • ela3s Re: Manual Factory w Gdyni 20.10.10, 23:27
        Kasiu!w sobotę jest spotkanie Manual Factory w Gdyni o godz.17 w Hotelu Kuracyjnym-wybieramy się tam z dziewczynami z Elbląga smile)
    • ela3s spotkanie Manual Factory w Gdyni 24.10.10, 22:56
      dnia 23 października 2010 w Hotelu Kuracyjnym w Gdyni odbył się Wieczór Pięciu Zmysłów zorganizowany przez Manual Factory-byłyśmy zobaczyłyśmy i zachwyciłyśmy się ! ludźmi (wiadomo-robótkowiczki) i panującą tam atmosferą-a tu mała próbka tego co tam pokazano smile
      www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/d92f21cdc705768b.html
      • maladanka Re: spotkanie Manual Factory w Gdyni 25.10.10, 09:45
        napiszcie więcej o spotkaniu,bardzo proszę - ja mam do Gdyni przez calutką Polskę !
        • ela3s Re: spotkanie Manual Factory w Gdyni 25.10.10, 19:17
          co to jest Manual Factory to jest w linku w pierwszym poście.W sobotę 23-go w Hotelu Kuracyjnym był organizowany Wieczór Pięciu Zmysłów , w programie był pokaz dziergadełek wydzierganych przez Manual Factory , pokaz tanga argentyńskiego , degustacja ptasiego mleczka(do bólu !) , degustacja wina (niestety byłam kierowcą i mnie to ominęło,ale za to ptasiego sobie nie żałowałam smile)oraz możliwość zakupu włóczki (wystawiała się Pani z jednej z gdańskich hurtowni) .Atmosfera była przecudowna , jak to wśród robótkowiczek ,można było również kupić włóczkę i zamówić model pokazany na wybiegu a pieniążki z roboty przeznaczane są na fundację.Jednym słowem mówiąc popołudnie spędziłyśmy uroczo mimo dojazdu ponad 70 km (z Elbląga)w jedną stronę i gdy będzie następna taka impreza to się piszemy!!!!
          • maladanka Re: spotkanie Manual Factory w Gdyni 26.10.10, 13:19
            dziekuję za sprawozdaniesmile
            Może w moich beskidzkich stronach zaczniemy się zwoływać?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka