Dodaj do ulubionych

Zimowa Verena

19.12.10, 18:51
Dosc ciekawa...
Jesli kogos jeszcze interesuja wrabiane motywy swiateczne, to jest tam schemat swetra, ktory (moim zdaniem) sam w sobie jest dosc koszmarny, ale ma wzory Mikolajow, reniferow, choineg, Gwiazd Betlejemskich itd - osobno moga byc fajne.
Obserwuj wątek
    • nessie-jp Re: Zimowa Verena 19.12.10, 22:06
      Przepraszam za naiwne pytanie, ale ja raczej początkująca
      • staua Re: Zimowa Verena 19.12.10, 22:59
        Wlasnie podobno tylko w Empikach teraz (kiedys Verena byla normalnie w Polsce dostepna i wychodzila po polsku, teraz nie), ale jest. Mozna tez zaprenumerowac w wersji elektronicznej, chyba kilka dziewczyn z forum tak zrobilo (poszukaj watku o tym, bylo duzo narzekan). Ja mam w USA papierowa, ale tez jest opozniona w stosunku do niemieckiego oryginalu (nawet rosyjska chyba jest wczesniej).
        To kwartalnik.
        • jo-en Re: Zimowa Verena 20.12.10, 12:15
          Ja prenumerowałam tutaj
          www.europress.pl/produkt/verena_sp_stricken.php
          - wersja papierowa, ale zrezygnowałam. Drogo, bo to kwartalnik a i modeli interesujacych mało.
          • staua Re: Zimowa Verena 20.12.10, 18:26
            Ja tez chcialam po roku zrezygnowac, ale niechcacy nie zrobilam tego i kontynuuje, ze zdziwieniem stwierdzajac, ze dwa numery z tej "niechcianej" prenumeraty sa calkiem niezle!
            • nessie-jp Re: Zimowa Verena 21.12.10, 00:22
              Dzięki, zajrzę po prostu do tego numeru w Empiku i sprawdzę, co tam w trawie piszczy.

• joanna-olga Re: Zimowa Verena 21.12.10, 07:19
                W Empiku raczej Vereny nie oglądniesz.
                A z drugiej strony, to moim zdaniem Verena miewa całkiem sympatyczne modele.
                • nessie-jp Re: Zimowa Verena 21.12.10, 21:18
                  joanna-olga napisała:

> W Empiku raczej Vereny nie oglądniesz.
                  > A z drugiej strony, to moim zdaniem Verena miewa całkiem sympatyczne modele.

A co w takim razie warto przejrzeć w Empiku z dziewiarskich czasopism?
                  • joanna-olga Re: Zimowa Verena 22.12.10, 09:47
                    Designer Knitting jest godny uwagi, szczególnie ze względu na świetne artykuły "okołodruciane". Poza tym nie widziałam nic interesującego.
        • linn_linn Re: Zimowa Verena 21.12.10, 00:31
          Kupowalam przed laty Verene, ale od kiedy zaczela byc wydawana po polsku, obnizyl sie znacznie jej poziom. Przynajmniej tej polskiej wersji. Teraz mieszkam we Wloszech i tu Vereny chyba juz nie ma. Zbiory przywiozlam i czasem z nich korzystam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka