cyferki 08.02.11, 09:23 Witam serdecznie. Dziewczyny, może Wy pomożecie. Jakieś 100 lat temu spotkałam fotkę tuniki, która strasznie mi się spodobała. I nie mogę znaleźć do niej wzoru (może szukać nie umiem). Może któraś z Was się na niego natknęła? bardzo proszę o pomoc. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: Wzór na tę tunikę 08.02.11, 10:27 ale super tunika, tez jestem zaiteresowana wzorem z gory dziekuje za zalaczenie/zalinkowanie wzoru. Odpowiedz Link
kasiorek79 Re: Wzór na tę tunikę 08.02.11, 12:05 Prześliczna! Na szczęście wzór nie jest jakiś bardzo skomplikowany, ale może jakaś bardziej doświadczona ode mnie koleżanka podpowie, jak zrobić te rękawki? Odpowiedz Link
pattace Re: Wzór na tę tunikę 08.02.11, 15:08 Pod tym adresem , taka miła Beatka ma rozpracowaną tą tunikę. Pozdrawiam. ____ Mój blog Szczęśliwy dzień Odpowiedz Link
cyferki Re: Wzór na tę tunikę 09.02.11, 07:31 Dziękuję Może uda mi się z tego coś wykombinować Choć gdyby ktoś znalazł wzór, to chętnie bym kupiła. Odpowiedz Link
agablues Re: Wzór na tę tunikę 09.02.11, 08:41 Wzor moze byc nie dokupienia, bo te tuniczki sprzedawal ( sprzedaje?) Bon Prix. Wiem, bo sie skusilam Oczywiscie jest robiona maszynowo. Odpowiedz Link
cyferki Re: Wzór na tę tunikę 09.02.11, 10:56 Dzięki za informację Tez pewnie kupie jedna na wzór i będę kombinować, jak ją zrobic ręcznie Odpowiedz Link
agablues Re: Wzór na tę tunikę 09.02.11, 12:41 jesli potrzebujesz tylko na wzor, moge swoja udostepnic jakosciowo jest niestety kiepska, po kilkumiesiecznym uzytkowaniu wyglada jak szmatka Lezy w kacie szafy . mam rozmiar 36/38. Jesli bedziesz zainteresowana, zapraszam na poczte gazetowa, zeby dogadac szczegoly Odpowiedz Link
wiolett1 Re: Wzór na tę tunikę 08.03.11, 17:34 Właśnie zaprojektowałam coś takiego www.wiolett1.blog.interia.pl/?id=2045995. Szykuję właśnie opis po polsku. Odpowiedz Link
tusia.ms Re: Wzór na tę tunikę 10.03.11, 23:40 maranciaki.pl/forum/viewtopic.php?t=7057 tutaj znajdziesz wzór na tą tunikę - musisz tylko odpowiednio powiększyć Odpowiedz Link