baarbara 08.06.04, 23:18 Cześć mam na imię Baśka. Bardzo podoba mi sie Wasze forum i chciałabym się do Was przyłączyć . Mam 30 lat lubię robótki na szydełku, drutach, wyszywam haftem krzyżykowym. Pozdrawiam Was Wszystkich! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lady_huncwot Re: Powitanie 09.06.04, 08:26 Witaj rówieśniczko Skąd piszesz? Pozdrawiam, Kasia vel Lady Huncwot Odpowiedz Link
baarbara Re: Powitanie 09.06.04, 18:28 Witaj, mieszkam koło Zielonej góry, woj. lubuskie. Pozdrawiam Odpowiedz Link
malgoha1 Re: Powitanie 09.06.04, 13:31 Witaj, rozgość sie i napisz parę słów o sobie. Małgorzata Odpowiedz Link
baarbara Re: Powitanie 09.06.04, 18:30 Wiek juz napisałam , mam 7 letnią córeczkę, lubię robótki ręczne, leczniestety nie nauczyłam się jeszcze robić frywolitek, ale postaram się to nadrobić Odpowiedz Link
kajmy Re: Powitanie 09.06.04, 18:49 Wiam Cię Basiu i zapraszam serdecznie do naszego grona, czuj sie tu dobrze. Podobnie jak Ty śnię o frywolitkach ale boje się, że nie wystarczy mi cierpliwości. Obecnie zajmuję się szydełkowaniem i robótkami na drutach. Pozdrawiam Krystyna z Rybnika Odpowiedz Link
bomasta Re: Powitanie 14.06.04, 20:52 Witaj Basiu ! Chwytaj wszystkie sroki za ogon jakas zostanie w garści czółenka do frywolitek nie są drogie a może takie koronki staną się twoja pasją ?Wszystkiego trzeba spróbować . Bożena Odpowiedz Link