dominikams 18.12.04, 10:16 Grażynko, czy byłabyś tak uprzejma i wspomogła mnie swoim doświadczeniem? podobają mi sie Twoje kamizelki (czarno-czerwona i fioletowa w paski), dasz przepisy? z góry dziekuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysza36 Re: do myszy36 18.12.04, 15:04 Część Dominiko.bardzo mnie cieszy,że komuś podobają się moje wypociny.Opis wykonania wysyłam Ci na skrzynkę.Powodzenia w robieniu i pozdrawiam Grazyna Odpowiedz Link
dominikams Re: do myszy36 19.12.04, 16:46 Kochana jesteś, zaraz przejrzę, choć zabiorę się do roboty dopiero po sesji (inaczej obleję wszystkie egzaminy ;D) Dominika mysza36 napisała: > Część Dominiko.bardzo mnie cieszy,że komuś podobają się moje wypociny.Opis > wykonania wysyłam Ci na skrzynkę.Powodzenia w robieniu i pozdrawiam Grazyna Odpowiedz Link
dominikams Re: do myszy36 19.12.04, 18:11 Grażynko, czy "lapi2" to Ty? Mam taką wiadomość z załącznikiem, ale bez nagłówka, nie wiem, czy to od Ciebie, czy to jakaś podpucha z wirusem. Odpowiedz Link