kaja500 30.04.05, 20:08 Wreszcie jest okazja trochę porobótkować na luzie czasowym i to być może nawet na łonie natury.A jak to jest u was? Też macie zawsze dużo planów i oczekiwań robótkowych? Pozdrawiam i życzę miłego relaksu Teresa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wife77 Re: Długi weekend i robótkowanie 30.04.05, 22:13 planów dużo,gorzej z realizacja Już pare dni nie miałam w rekach drutów.ale dużo o nich myśle .Ciepło to wiecej sie na dworze siedzi z dziećmi,małego trzeba pilnować jeszcze na każdym kroku ,wiec o drutach na ławeczce mogę jeszcze zapomnieć. Odpowiedz Link
ilonek-71 Re: Długi weekend i robótkowanie 01.05.05, 07:22 U mnie paskudnie.........Wracam do pracy po 3 -tygodniowym urlopie, właśnie w długi weekend.Od poniedziałku bedę więc mieć mniej czasu na robótki;zostaje tylko niedziela,z którą nie wiem, co zrobić.Powinnam chyba zacząć następną robótkę, by kusiła....Pozdrawiam wszystkich serdecznie,Ilona. Odpowiedz Link
ajlii Re: Długi weekend i robótkowanie 01.05.05, 09:52 dzisiaj miałam jechać nad morze... połazić po plaży, poprzytulać się do Męża... niestety... wczoraj mój Szamilek był operowany - wycieli mu guz i kawałek jelita... najbliższe dni spędze przy nim, być może z robótką w ręku... Odpowiedz Link
douchee Re: Długi weekend i robótkowanie 01.05.05, 14:36 Ojej, jak się mały czuje? Mam szukać na szczurzym?? Odpowiedz Link
douchee Re: Długi weekend i robótkowanie 01.05.05, 14:58 No jasne... Właśnie weszłam na szczurze i coś znalazłam, ale przed operacją jak na razie... Aż mnie ciary przechodzą... Odpowiedz Link