mjermak 10.01.06, 16:54 Usilowalam zmienic template i skasowalam wszystkielinki, juz nie amm sily do tej technologi, za stara jestem zeby sie tego wszystkiego uczyc... ale za to mam nowe zreczy do pochwalenia sie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dommi Re: Aaaaa, skopalam sobie bloga 10.01.06, 17:16 Czesc, na blogach sie nie znam , ale nie lam sie, na pewno jakos da sie to naprawic. (Ja wierze, ze na nauke nigdy nie jest za pozno.) Sliczny szalik zrobilas! I mitenki! Jak je robilas? Na 5ciu dutach? Ja robilam ostatnio dwie pary mitenek na prezenty okoloswiateczne , ale tylko na 2 drutach i potem zszywalam. Jeszcze nie nauczylam sie robic na 5ciu drutach, ale do odwaznych swiat nalezy (- moze sprobuje jakas skarpetke wydziergac ). Widze tez, ze sweterek dla kolezanki ukonczylas - mysle, ze kolezanka musi byc bardzo zadowolona! Pozdrawiam, Dommi (Wwa) Odpowiedz Link
mjermak Re: Aaaaa, skopalam sobie bloga 10.01.06, 17:32 Mitenki na 4 drutach robilam, szybko idzie i latwo jak juz sie opanuje jak to dziadostwo trzymac-nawet w metrze sie da a wrecz idealne byle maly motek byl- przynajmniej nie musze sie martwic ze kogo koncem druta dzgne. A kolezanka owszem cieszy sie ale nie mam pozwolenstwa na pokazywanie jej twarzy i dlatego usmiechu nie widac. Odpowiedz Link
mjermak Re: Aaaaa, skopalam sobie bloga 10.01.06, 18:44 no udalo mi sie troche odtworzyc ale wszystkich linow nie pamietam, ale mam linka do galerii Odpowiedz Link