ajlii Re: ale miałam sen! :D :D :D 27.03.06, 21:16 enterek sie pośpieszył Śniło mi się... mam w domu szydełka, każde z oznaczeniem numerycznym. Jak czytam opis w j. angielskim, muszę korzystać z tabelki by określić rozmiar. W moim śnie zaś szydełka miały zarówno nr polski jak i literkę oznaczającą numerację angielską Fajnie, co nie...? Odpowiedz Link
lady_huncwot Re: ale miałam sen! :D :D :D 27.03.06, 23:54 Może zamów u grawera wyrycie oznaczeń na szydełkach we wszystkich numeracjach ? Odpowiedz Link
ajlii Re: ale miałam sen! :D :D :D 28.03.06, 09:56 hihihi... może po prostu napisze na szydełkach literki cienkopisem...? Odpowiedz Link
zzenka Re: ale miałam sen! :D :D :D 28.03.06, 08:38 A ja nadal twierdzę, że to nasze hobby uspakaja nerwy!!!!! Zzenka Odpowiedz Link
molly101 Re: ale miałam sen! :D :D :D 28.03.06, 10:59 kobitki, mnie sniło się przez całą noc, że robiłam sukienkę na szydełku. Czarną, całkiem, całkiem... Prawie skonczylam do rana Odpowiedz Link
ajlii Re: ale miałam sen! :D :D :D 28.03.06, 11:11 A pamietasz gdzie schowałaś schemacik...? Odpowiedz Link
molly101 Re: ale miałam sen! :D :D :D 28.03.06, 20:20 Niestety nie. Sukienki też niestety rano pod łóżkiem nie znalazłam. Szkoda, bo jeszcze tylko jeden wieczór roboty, na oko jakieś trzy seriale i fajną kieckę na lato bym miała! Odpowiedz Link
malgoha1 Re: ale miałam sen! :D :D :D 28.03.06, 13:57 Ja całą noc ( we snie oczywiście) prułam sweter, żeby odzyskać cudo wełnę To nie jest całkiem normalne ) Odpowiedz Link
ela3s Re: ale miałam sen! :D :D :D 28.03.06, 19:51 eh..a ja myślałam,że jestem nienormalna kiedy nie mogę zasnąc wymyślam różne wzory i modele na druty i szydełko-a widzę , że to jednak "norma" Odpowiedz Link