anna6668 20.11.06, 20:39 gdzie można nabyc nową ;sabrinę dla niego;obleciałam juz tyle kiosków Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bpieniazek1 Re: nowa sabrina 21.11.06, 12:50 Niestety musisz szukać dalej. Ja oglądałam ją w saloniku prasowym Kolportera (są takie we wszystkich Biedronkach Tescach, czy innych takich). Być może uda ci się też znaleźć w zwykłym (ale dobrze zaopatrzonym) kiosku. Pozdr Basia Odpowiedz Link
kasiaba1 Re: nowa sabrina 21.11.06, 15:20 A ja się wkurzyłam szukając tej Sabriny, w końcu weszłam na stronę wydawnictwa, zapłaciłam i po kilku dniach miałam w skrzynce, przy przelewnie nie pobierają opłaty za przesyłkę , więc kosztowała mnie tyle co w kiosku, a już w lekki obłęd zaczęłam popadać odwiedzając wszystkie sklepy z gazetami od Gdyni do Gdańska. Odpowiedz Link
qanna Re: nowa sabrina 21.11.06, 15:59 Kasiu! Dzięki za podpowiedź! Możesz nam jeszcze podać stronę wydawnictwa? I zajrzyj, proszę na gazetową pocztę. PZDR Odpowiedz Link
kasiaba1 Re: nowa sabrina 21.11.06, 16:02 Aha, stronka wydawnictwa: www.bpv.pl a maila przeczytałam, odpiszę potem, bo teraz sprząąąąąąąąąątam Odpowiedz Link