malgunia 27.04.07, 20:34 Jakie macie plany? Z drutami, zapracowane, czy moze niekoniecznie? Urlopujecie sie bez drutow i szydelek? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgoha1 Re: dlugi majowy weekend 28.04.07, 00:47 Uczę się tekstu błogosławieństwa i próbuję przy tym nie ryczeć. Jutro ślub mojej córy Odpowiedz Link
izuss1 Re: dlugi majowy weekend 28.04.07, 03:09 miłego ślubu! a na weekend, ale dopiero od wtorku plany urlopowe szydełka i drutów nie planuję, niestety Odpowiedz Link
kajmy Re: dlugi majowy weekend 28.04.07, 07:37 Małgosiu dasz radę, ja w roku ubiegłym błogosławiłam i córkę i syna Trzymaj się - będzie dobrze. Życzę powodzenia i udanej ceremonii Odpowiedz Link
ivoncja Re: dlugi majowy weekend 28.04.07, 09:39 Małgosiu, szczęścia na długie lata dla twojej córki! Ja mam niestety weekend przerywany- tylko 1 i 3 maja mam wolny, jak w normalnej prywatnej firmie, a nie rozpasanym weekendowo urzędzie. Ale to i tak oznacza więcej czasu dla szydełka, może nawet w plenerze? Odpowiedz Link
agablues Re: dlugi majowy weekend 28.04.07, 14:17 malgoha1 napisała: > Uczę się tekstu błogosławieństwa i próbuję przy tym nie ryczeć. Jutro ślub moje > j > córy O rany !!! Trzymam kciuki i z łezką w oku przypominam sobie swój ślub. Pewnie zanim się obejrzę i ja będę ćwiczyła... ) Odpowiedz Link
maladanka Re: Malgoha1 28.04.07, 18:02 W tym samym dniu brałam ślub 40 lat temu - Mamo Weselna - tak pieknie dokoła, usmiechnij się - życzę co najmniej tyle szczęśliwych lat Twojej Młodej Parze img232.imageshack.us/img232/6649/kartka1418gu4.jpg Odpowiedz Link
julita414 Re: dlugi majowy weekend 28.04.07, 08:06 ja konczę wyszywać obrazek krzyżykami, i zaczne coś nowego, ale jeszcze nie wiem co, ale chyba szydełkiem, - te lalki mnie "męczą" ale jak nie bede miała wzoru to zacznę jakiś szydełkowy bieżnik naq ławe. pozdrawiam Odpowiedz Link
dorfi123 Re: dlugi majowy weekend 28.04.07, 09:43 Ano właśnie. Ja się właśnie zastanawiam co spakować do torby, żeby jak najmniej miejsca zajmowało. Chyba się na druty zdecyduję. Najtrudniej je zgubić Mam ochotę na mały hafcik, ale boję się zamieszania z mulinką, schematem, nożyczkami itp. Odpowiedz Link
kajmy Re: dlugi majowy weekend 28.04.07, 21:21 A ja wybywam na wieś na 2 tygodnie. Ale będą zaległości po powrocie... Już jestem ciekawa co tu zastanę Do zobaczenia .... Odpowiedz Link
kolanka2005 Re: dlugi majowy weekend 29.04.07, 09:15 Witam.Ja zawsze jestem zabezpieczona na ewentualnosc nudy .Wszedzie towarzysza mi robotki.Nawet w swieta.Może nie zawsze ich uzywam ale mam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
agniesia_f1 Re: dlugi majowy weekend 30.04.07, 08:21 Na razie jestem w domciu i kończe powoli 3 zaczęte robótki, ale 3 wylatuje w odwiedziny do znajomych w Londynie. Pierwszy raz w życiu polece samolotem, jeszcze się nie boję. Dzieciaki wytransportuje do teściowej, drutów i szydełka nie biore, to ma być wypoczynek od normalnego trybu życia. Musze się całkowicie wyłączyć i wtedy dobrze się bawię. Zycze miłego odpoczynku Odpowiedz Link
mjermak Aaaaa! ale wam dobrze! 30.04.07, 16:19 W USA jakos nie chca honorowac polskich swiat i zafundowac nam wolnego-skandal! Ale za to 6 jade na Shhep and Wool festival i sie naogladam wloczek, owiec, moze nawet cos kupie. nie moge sie juz doczekac bo bylam rok temu i bylo super!! Odpowiedz Link
bogdap1 Re: dlugi majowy weekend 30.04.07, 20:11 realizuje ambitny plan i robie damę na szydełku , pierwsza juz jest www.bogdap1.fotosik.pl/ , Odpowiedz Link