mareju 05.10.07, 19:13 Cholipka coś u mnie nie gra..puść mi proszę na gazetową pustego maila pleeeaaassseee Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mjermak Re: Do majermak 05.10.07, 19:27 a ty dobrze wpisujesz mojego maila-bo w tytule postu zrobilas blad to ejst mjermak, bez A po M Odpowiedz Link
mjermak Re: Do majermak 05.10.07, 20:14 nic nie doszlo, wyslals na yahoo??? a nie amsz wczesniejszego maial ode mnie-kliknij po prostu odpowiedz Odpowiedz Link
mareju Re: Do majermak 05.10.07, 21:04 Klikałam i nic...paskudztwo. Podam Ci tytuły książek Knitting cuff to cuff Knit kimono ta mi się bardzo podoba Romantic Hand Knits: 26 Flirtatious Designs That Flatter Your Figure (Hardcover) ( co to jest?) Możesz je sprawdzić ... Dzięki Odpowiedz Link
urszula97 Re: Do majermak 06.10.07, 16:07 To nie do Gosi ani do Reniu,ja od trzech dni próbuję wzór przerzucić przez gazetową i wiecznie przepraszamy ale serwer itp.itd.A jak już jedno pismo wyjdzie to drugi post bez szans.Móże jakieś limity wprowadzili,czy co. Odpowiedz Link
mareju Re: Do majermak 29.10.07, 18:39 Cześć Małgosiu. Ja nie mam pojęcia dlaczego te maile nie dochodzą. Dostałam Twój mail z 09 pażdziernika. Gottland wyślę Ci w tygodniu bo dochodziłam do siebie po chemii. Czuję się różnie ,zależy od dnia. Są takie poranki, że nie chce mi się w ogóle wstać . Wiem ,że włosy odrosną lae chodowałam je miesiącami, bardzo o nie dbałam, były moją dumą. Kiedy patrzę na siebie do lustra to nie moge się pogodzić ,że teraz ich nie ma. Peruka owszem jest ładna ,ale nie mogę czesać się w kok .... a tak bardzo to lubiłam. Pij ę soku warzywne... jem wątróbkę i mnóstwo owoców. Wyniki krwi są dość dobre więc myślę ,że jeszcze 2 miesiące i będzie po wszystkim .Ale jak nigdy jestem bardzo niecierpliwa... męczy mnie to że jesten słaba, wolno chodz ę i szybko się męczę. Niby jestem silna a jednak baaardzo słaba. Może chcesz coś jeszcze pisz ,dopóki nie wysłałam przesyłki. Pozdrawiam gorąco i dziękuję za pamięć. Renata Ps. Czytam na bieżąco Twojego bloga.. wycieczka na farmę była super ..... Marysi najbardziej podobały się czekoladowe cielaki ...hihi Odpowiedz Link