aga.p.p 10.10.07, 22:22 Jejku, jakie fajne forum! Mogę tu zostać stałym bywalcem? Wydawało mi się, że potrafię robić na drutach, ale jak obejrzałam fotki Waszych robótek, to już nie jestem taka pewna. pzdr, Aga Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zdzid Re: Chyba moje odkrycie roku:) 10.10.07, 23:02 Oczywiście że możesz, witamy serdecznie ) a poza tym to dlaczego cię tu jeszcze nie było skoro robisz na drutach?... Odpowiedz Link
aga.p.p Re: Chyba moje odkrycie roku:) 10.10.07, 23:13 To jest bardzo dobre pytanie, na które nie potrafię odpowiedzieć i strasznie mi wstyd pzdr, Aga Odpowiedz Link
gaja_07 Re: Chyba moje odkrycie roku:) 10.10.07, 23:15 a ja do tej pory robiłam głównie na szydełku, w drucikach specjalistką jest moją Mama, ale mi tu dobrze i chyba zostanę i będziemy się twórczo z Rodzicielką wspierać! Mamusia jest baaaaardzo ciekawa nowych wzorów, kiedyś się kolekcjonowało książki nieprawdaż? Odpowiedz Link
urszula97 Re: Chyba moje odkrycie roku:) 11.10.07, 16:35 Witaj,skoro podglądasz i robisz na drutach to masz większe czy mniejsze pojęcie.Rób tak jak potrafisz a reszta sama przyjdzie lub koleżanki pomogą.Ja wciąż sie uczę ale mam satysfakcję.Powodzenia. Odpowiedz Link
ivoncja Re: Chyba moje odkrycie roku:) 11.10.07, 21:52 Cześć, witaj! Fajnie, że do nas trafiłaś.Miło jest wiedzieć, że jest nas aż tyle,zakręconych na punkcie robótkowania. Moje prywatne pytanie w celach statystycznych: masz w domu kota? Odpowiedz Link
aga.p.p Re: Chyba moje odkrycie roku:) 12.10.07, 09:32 Nie. Ale wszystko przede mną pzdr, Aga Odpowiedz Link
1pola Re: Chyba moje odkrycie roku:) 11.10.07, 23:33 Witam Nie tylko Twoje aga Ja też jestem zachwycona i często tu zaglądam Pozdrawiam wszystkich ciepło Agata Odpowiedz Link
ivoncja Re: Chyba moje odkrycie roku:) 12.10.07, 00:00 Proszę moderatora forum o wprowadzenie dodatkowego pytania przy rejestracji na forum: czy posiadasz zwierzęta domowe- kot:ilość/pies:ilość oczywiście w celach statystycznych ) Witaj, 1pola! Odpowiedz Link