malina95 03.10.08, 21:08 Dawno nie widziałam takiej ceny www.wojtek.com.pl/wojtek/wojtek/wojtek.php?a=towar&id=2671 rzuciło mnie o ziemię Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zdzid Re: Może ja źle widzę? 03.10.08, 21:27 ponieważ to jest Angora z Merynosem - a na dodatek Gedifra - to pewnie tyle właśnie kosztuje... pytanie - kto to kupi? Odpowiedz Link
ozis70 Re: Może ja źle widzę? 03.10.08, 22:02 Ja tez wczoraj zwróciłam uwagę na tą cenę szukając wełenki i tak jak Zdzisia pomyślałam,że może i włóczka jest nadzwyczajna, ale kto to kupi. Odpowiedz Link
ninga Re: Może ja źle widzę? 03.10.08, 23:09 tu 10 motków kosztuje www.wollerei.at/gedifra-angora-merino-bag-of-10-balls-p-43.html 62.10 euro czyli 211 złotych czyli jeden motek 21 złotych nie chce mi się szukać, ale na pewno można znaleźć taniej więc nikt nie kupi bo w obok w sklepie jest połowę taniej Odpowiedz Link
wilowka Re: Może ja źle widzę? 04.10.08, 10:05 Cena jak cena, ale chyba wiadomo za co, trzeba jakoś te młode merynosy z nieśmiałości wyleczyć ) Cytat z opisu włóczki: "Ekskluzywna włóczka dla wymagających. Delikatny włos potęguje wrażenie miękkości. Angora i młode merynosy sprawią, że Twoje swetry będą nieśmiałe w dotyku." Jak żyję nie widziałam swetra nieśmiałego w dotyku. Fakt, mało widziałam ) Odpowiedz Link
vivictoria Re: Może ja źle widzę? 04.10.08, 10:45 Za to nieśmiałe swetry zrobią karierę Czyli co? Czerwienią się od macania?! Odpowiedz Link
wilowka Re: Może ja źle widzę? 04.10.08, 14:23 Zapewne, oraz spuszczają oczka (skromnie i nieśmiało rzecz jasna) Są zaprzeczeniem śmiałych ubrań Odpowiedz Link
tayton Re: Może ja źle widzę? 04.10.08, 17:20 Heke a ja myślę, że one wręcz "drapią" z tej nieśmiałości aby je zdjąć Odpowiedz Link
lady_huncwot Re: Może ja źle widzę? 04.10.08, 22:35 vivictoria napisała: > Czyli co? Czerwienią się od > macania?! Może włos im się jeży... Zwłaszcza jeśli wiedzą jaka była cena włóczki Odpowiedz Link