kasia_kot1 06.03.10, 21:47 Znacie jakąś dobrą firmę cateringową w Otwocku lub okolicach? Szukam firmy, która przygotuje mi dania na uroczystość rodzinną. Pomocy znikąd :-/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
venoos1 Re: Catering - szukam 07.03.10, 21:27 Ja mam namiary na Pania która świetnie gotuje - robi wszystko. Zawsze ma mnostwo zamowien na majowe przyjecia kumunijne, chrzciny etc. Jakby co to napisz na maila jesli bedziesz zainteresowana. Odpowiedz Link
maewcia Re: Catering - szukam 05.04.11, 11:00 poproszę o namiary na tę panią m.konrad@wp.pl Odpowiedz Link
kasia_kot1 Re: Catering - szukam 08.03.10, 12:07 Venoos1, napisałam na priva. Ale od Ciebie, cassis nic nie dostałam :-((( Prześlij - jeśli możesz, proszę jeszcze raz. Miałam 90% zapełnuionej skrzynki, może stąd problem. Juz jest mniej :-) Czekam i bardzo proszę Cię o powtórzenie maila. Odpowiedz Link
cassis Re: Catering - szukam 10.03.10, 13:06 przepraszam za zamieszanie :) ale przedmówczyni już wyjasniła :))) Odpowiedz Link
robson74eh Re: Catering - szukam 10.03.10, 20:24 szkoda tylko, że wymiana informacji jest na priv myślałem, że wszyscy poznamy kogo można polecić, ja z czystym sumieniem wskazuję, www.catering-max.com.pl Odpowiedz Link
beata_kub84 Re: Catering - szukam 26.01.11, 11:07 Witam, jesteśmy firmą cateringową zajmującą się obsługą różnego rodzaju przyjęć okolicznościowych (od małych w gronie rodzinnym po duże imprezy firmowe). Zapraszam na naszą stronę internetową www.catering-szafran.pl lub proszę o kontakt telefoniczny 509-678-563 lub 509-678-564, wówczas będziemy mogli porozmawiać o szczegółach. Jesteśmy otwarci na wszelkiego rodzaju propozycje i sugestje klienta. Pozdrawiam Beata Kubicka Szafran catering Odpowiedz Link